Chiellini se rychle zotavuje, určitě stihne závěr sezony

18.10.2019, 14:05
Aktuality
Hráči Juventusu bojují na trávníku o body a svůj cíl před sebou má i Giorgio Chiellini. Zkušený obránce si v úvodu sezony přetrhl kolenní vazy a v sestavě bude ještě nějaký ten měsíc chybět, určitě ale stihne závěr sezony, tvrdí to jeho agent...

Chiellini v polovině srpna oslavil 35. narozeniny a sezonu začal skvěle, když jedinou brankou rozhodl utkání v Parmě. O několik dní později ovšem přišla tvrdá rána, italský reprezentant si vážně poranil kolenní vazy a musel na operaci.

"Jeho rekonvalescence probíhá úspěšně. Je to neuvěřitelné, každý den dře a když mu zavolám, je tím pozitivně naladěným on. Dělá obrovské kroky směrem kupředu," říká agent Davide Lippi.

"Přesnou dobu jeho návratu neznám, ale určitě to bude v příštím roce. Může se jednat o konec ledna, února nebo března, ale na závěrečnou fázi sezony bude určitě k dispozici," ujišťuje agent fanoušky Juventusu a italské reprezentace.

Juventus bude rovněž letos usilovat o mistrovský titul a v pokročilé fázi druhé poloviny sezony se hodlá zapojit do bojů rovněž v Lize mistrů a Italském poháru. Chielliniho motivaci k co nejrychlejšímu návratu pak může zvýšit situace národního týmu, Squadra Azzurra má už několik dní jistý postup na evropský šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Jandak

Dříč

Reagovat
smazaný uživatel

každý je nahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně žoldáci

Reagovat
smazaný uživatel

jj ti hlavně, těm stačí žold...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zlatan-legend

Ligt na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip hráče jako je on hodně uznávám. Skoro celou kariéru v jednom týmu ve kterém si držel vysoký standard výkonů. Bojovný a inteligentní hráč. Snad ještě bude hrát.

Reagovat
Eldarion

OT: https://www.football-italia.net/145369/bertolacci-milans-fault-i-didnt-play

Tieto egá hráčov sú niekedy extrém, týpek vždy keď hral tak bol úrovňou len tak tak pre Seriu B a keď celý rok trénuje bez zranenia a aj tak nedostane ani minútu a na jeho mieste hral počas tej jednej šance keď bola zranená pomaly celá záloha (proti Fiorentina) pravý bek Calabria, tak to o niečom svedčí. Ale hej je to vinou klubu

Reagovat
Recoba Inter

Nechápu. Někdo se z takového zranění léči i celou sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

já už se stim léčim dva roky a pořád je koleno nahovno

Reagovat
Zark

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele