Chicharito není na prodej, říká sportovní ředitel West Hamu

28.07.2018, 13:44
Aktuality
Javier Hernández před rokem přestoupil z Bayeru Leverkusen do West Hamu United a aktuálně začíná druhou sezonu v dresu londýnského klubu. Mexický útočník loni nenaplnil velká očekávání, nový manažer Manuel Pellegrini s ním ovšem počítá, což prozradil sportovní ředitel Mario Husillos...

Třicetiletý fotbalista dal loni jenom osm ligových branek a s postupem času přišel o místo v základní sestavě. Tehdejší manažer David Moyes upřednostňoval Marka Arnautoviće a Chicharito se v závěru ligového ročníku stal náhradníkem.

Ve West Hamu došlo následně ke změnám, Moyes skončil a jeho nástupcem se stal Pellegrini. Hernández tak dostane další šanci.

"Máme velká očekávání, ale nabídky? Určitě nebudou žádné, lidé vědí, že patří nám. V tuto chvíli rozhodně není na prodej," prohlásil Husillos.

"Pellegrini razí takový styl, který sedí všem ofenzivním hráčům, chce držet míč, útočit, dostávat se ve velkém počtu do pokutového území a vytvářet si šance. Především útočníci v tomto stylu vyniknou," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (552)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele