CHELSEA ZÁJEM PŘIZNALA!

13.03.2004, 12:26
Aktuality
Manažer londýnské Chelsea Claudio Ranieri dnes uznal, že jeho tým má veliký zájem o kapitána anglické reprezentace Davida Beckhama! Cena by se mohla vyšplhat na neuvěřitelných sedm miliard korun!

Anglická hvězda David Beckham loni v létě odešel z Manchesteru United do Realu Madrid. Jenže jak to vypadá, není ve Španělsku šťastná jeho manželka a možná ani on ne. Proto by se mohl vrátit zpátky do Premiership.

David Beckham má ve smlouvě klauzuli, která tvrdí, že může odejít minimálně za 140 milionů liber, což je v přepočtu neuvěřitelných 7 miliard korun! Romanu Abramovičovi to nevadí a sedm miliard korun nabídl.

Beckham by se mohl do Anglie vrátit i díky Peteru Kenyonovi, který řeší v Chelsea hráčské záležitosti. Dříve právě řešil Beckhama v Manchesteru United, takže se s ním velmi dobře zná.

I když se stále čím dál tím více spekuluje, že Claudio Ranieri v létě z Chelsea odejde, přesto se k celé věci vyjádřil. "Bylo by fantastické, kdyby přišel do Chelsea kapitán anglické reprezentace," řekl Ranieri.

"Právě David Beckham je tím mužem, kterého potřebujeme. Musím jen potvrdit, že zájem máme a velký," dodal.

Jenže k čemu bude Ranierimu Beckham, když v létě odejde a Abramovič angažuje třeba Svena Gorana Erikssona? "Tyhle věci se budou řešit až v létě. Zatím jsem koučem Chelsea já," řekl.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (29)

Přidat komentář
exmafie

To jsou mi věcy

Reagovat
exmafie

pardon-věci

Reagovat
HOST*fantom

Naucse psat, ty hnupe!!!!

Reagovat
antimadrista

A co bylo tohle?, nejdřív si zameť před vlastním prahem vole

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*Vito

Byl by to chybny tah koupit beckhama, možná umí a chelsea by se to vyplatilo i finančně později a zvedla by si popularitu, ale kádr má už tak nabytej a za ty prachy ( 7 mld kc ) se da koupit hafo kvalitnich hracu ta cena je absurdni, povazte za to byste meli ( kdyz prestupovali, ne ted ) Buffona , Thurama, Nedveda, Chiva a treba Di Vaio..odhadem v dobe kdyz prestupovali cca ( 5 mld a este by vam zbylo dost na par vychytavek treba Van der Vaart, Reyes, davids atd..) to se proste nevyplati a nikdo me to nevyvrati

Reagovat
exmafie

Je pravda,že Beckham má nejlepší kopací techniku na světě,to zase nikdo nevyvrátí mně,ale s tou přehnanou cenou s tebou rozhodně souhlasím.....Za ty prachy by se dal pořídit tým,kterej by byl schopnej vyhrát anglickou ligu.....

Reagovat
antimadrista

Beckham je idiot.

Reagovat
exmafie

Tak proč jste ho chtěli do Barcy????????

Reagovat
HOST*yarda

Hm, nejspíš proto, že jsou idioti sami a Antimadrista je toho zářným příkladem.

Reagovat
Mr.Jindros

pravda

Reagovat
antimadrista

Klídek bobe, už ses vzdal titulu?

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
antimadrista

Dali sme ale nakonec přednost Ronaldinhovi, mohli sme si vybrat a vybrali sme správně

Reagovat
exmafie

Ronaldinho je kurevsky dobrej určitě lepší než ten prcek Saviola (ten se zas jednou předved na Celticu),ale i Beckham má svý přednosti

Reagovat
HOST*yarda

Hm, vy jste mu nedali přednost, Beckham k vám prostě nechtěl, tak jste vzali Ronaldinha, tak si to ujasni. Ronaldinho dobrý je, to musím uznat, jenom to okno rozbíjet nemusel

Reagovat
exmafie

Reagovat
PJ

To si vystih docela přesně. Vzali co zbylo, kdyby k nim šel Beckham tak by po Ronaldinhovi ani nevzdechli.

Reagovat
HOST*martin

ja ti dam,ze je beckham idiot.nejbohatsi sportovec sveta,nejslavnejsi sportovec soucasnosti,kapitan anglicky reprezentace,hvezda realu madrid,svetova modni a fotbalova modla.chlape promin,ale tohle hovori za vse.david beckham je proste buh.

Reagovat
HOST*jirka

chelsea ma kvalitni hrace ale nedavaj moc golu.chelsea asi vykopnou trenera. hele chelsea dostane na frak v lize mistru proti arsenalu .

Reagovat
HOST*Vito

Jedinej výplod antimadristy k tomuto článku a docela zajímavému tématu je "beckham je idiot"konec citace takže opět dokázal že je i on idiot a kdo ví co ešťe škoda slov,všickni to víme

Reagovat
antimadrista

Kdo všichni?

Reagovat
HOST*yarda

Všichni mimo tebe a Barceloňáka, BOBKU.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se chvástej madristo, Milán půjde na jisto.

Bůh žehnej Sigmě a Milánu

Reagovat
exmafie

A Sigma půjde taky najisto,ne????Ale tak do druhý ligy

Reagovat
HOST*jirka

beckham neni idiot . ty jsi idiot

Reagovat
HOST*

Becks je nejlepší ten by těm sráčů v Chelsea ukázal fotbal

Reagovat
exmafie

Beckham je modla a navíc perfektní fotbalista,ale myslím že za Chelsea žádní sráči nehrajou

Reagovat
HOST*Zizou

Beckhem se hernim projevem mnohem vic hodi do premier league nez do Spanelska.V Madridu nezkalamal ale v Chelsea by byl lepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele