Chelsea údajně získala z Internacionalu záložníka Oscara

16.07.2012, 21:17
Aktuality
Britský portál Skysports se nechal slyšet, že londýnská Chelsea uspěla s nabídkou ve výši 25 milionů liber za mladou brazilskou hvězdičku Oscara. 20letý ofenzivní hráč, který přiletí do Londýna v úterý s favorizovaným výběrem Brazílie na přípravu před Olympijským turnajem, by se měl k týmu připojit právě po skončení Her.

Problém by neměl být ani se zkompletováním ostatních náležitostí smlouvy, jelikož Oscar má při působení na londýnské Olympiádě svůj budoucí tým nadosah. Jeho jméno bylo spojováno i s Tottenhamem, nicméně klub majitele Romana Abramoviče nakonec přišel s lepšími podmínkami přestupu.

Úřadující vítěz Ligy mistrů se snažil o služby vycházející hvězdy už řadu týdnů, nedávno ještě Chelsea neuspěla s nabídkou ve výši dvaceti milionů liber, nyní však dle informací Skysports svoji touhu okořenila dalšími pěti miliony a tomu už Internacional neodolal.

Oscar už má na svém kontě šest startů za národní tým Brazílie, jednou dokonce vstřelil branku. Většího úspěchu však dosáhl s "dvacítkou", které notně pomohl na loňském šampionátu k titulu mistrů světa.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (474)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele