CHELSEA STÁLE LANAŘÍ ASHLEYHO COLEA

26.08.2006, 17:10
Aktuality
Spekulace týkající se přestupu Ashleyho Colea do Chelsea stále nepřestávají. Jednou z možností je i výměna, jejíž součástí by měl být francouzský obránce William Gallas, který se netají zájmem ze Stamford Bridge odejít. Všechno by se mělo vyřešit v příštím týdnu, neboť ve čtvrtek 31. srpna končí letní přestupní termín.

V poslední době to vypadá, že se požadavky obou klubů sbližují. Chelsea nabízela za anglického reprezentačního obránce buď 20 milionů liber, nebo 10 milionů liber plus již zmíněného Gallase. Arsenal ovšem požadoval 15 milionů liber a k tomu francouzského obránce.

To potvrdil i výkonný ředitel Chelsea Peter Kenyon. "Jednání pokračují v dobré atmosféře. Ve hře jsou dvě možnosti, jedna je výměna hráčů s tím, že by jsme Arsenalu doplatili určitou částku, druhou možností je to, že koupíme Ashleyho a Gallas v tomto obchodu nebude figurovat."

Ten už se minulou sezonu několikrát nechal slyšet, že chce z Chelsea odejít. Na začátku sezony navíc neodcestoval s týmem na americké turné do Los Angeles, pouze se ozval, že potřebuje delší odpočinek. Manažer Chelsea Mourinho na něj byl kvůli této záležitosti dost naštvaný. Gallase rozzuřilo také to, že číslo 13, se kterým vystupuje v Chelsea již od roku 2001, po něm převzala německá posila Michael Ballack.

Jedinou volbou manažera Mourinha je po odchodu Del Horna do Valencie na pozici levého obránce Wayne Bridge. Ashley Cole u fanoušků Arsenalu dost klesl po tom, co se v lednu 2005 sešel v hotelu s představiteli Chelsea a společně projednávali podmínky případného přestupu. K neprospěchu Colea vše vyfotili novináři, Chelsea dostala pokutu, stejně tak Cole. Ovšem co následovalo potom, to nechápal asi žádný fanoušek "Kanonýrů". Cole vyčítal vedení Arsenalu, že se za něj nepostavilo, i když důkazy v neprospěch odchovance Arsenalu byly jasné. Neváhal se ani soudit, ale když ani tam neměl úspěch, tak se odhodlal napsat o tom knihu. Vskutku charakter...

Podle anglických médií je jednou z možností i to, že Chelsea se bude snažit získat Colea až v úplném konci přestupního termínu, aby už Arsenal nestihl sehnat náhradu.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stagnují oba,výměna by byla asi to nejlepší.

Reagovat
HOST*Heretic

Taktak...tahle vymena by mohla pomoct obema tymum a obema hracum...takze ideal...Arsenal muze mit za cenu A.Colea pul obrany zakladni sestavy a Chelsea konecne ziska toho jejich "vysneneho" leveho beka

Reagovat
HOST*Fugas

nejlepší by bylo kdyby Gallase prodali a Colea vůbec nekupovali , Bridge je kvalitní obránce a kdyby se třeba zranil tak náhradit by ho moch třeba Geremi kterej už taky hrál obránce.

Škoda prodeje G. Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson je pravý obránce a Geremi mi přijde tragický..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tragický zrovna není, i když může ti připadat. A dá se hodně využít. Ale jako určitě je lepší WB než typický obránce. Ale do zálohy nemá moc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bridge bych dal do základu a jako případnou náhradu koupili Khalida Boulahrouze. Ale nejsou to pro Chelsea asi dostatečné hvězdy, aby mohli hrát v základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes! Bridge základ

Reagovat
smazaný uživatel

Boulahrouz nalevo..?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se ti na tom snad nezdá? Může hrát jak vlevo, tak uprostřed. A když ho Chelsea kupovala na zalepení díry na levé straně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Boulahrouz nalevo nelíbí, četl jsem, že s ním Mourinho počítá jako případný záskok Bridge, ale nevím nevím.. Navíc má CFC jen 3 klasické krajní obránce, což je hodně málo..

Reagovat
HOST*

lampart

Reagovat
HOST*

LAMPART DROGBA SHEVCENKO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele