CHELSEA SLEDUJE KANONÝRA HEERENVEENU

16.04.2007, 16:00
Aktuality
Afonso Alves se po letošní sezóně možná bude stahovat do Londýna. O kanonýra Heerenveenu a nejlepšího střelce nizozemské nejvyšší soutěže se zajímá Chelsea, která hráče bedlivě sleduje...

Heerenveen o víkendu hostoval v Tilburgu, kam se brazilského útočníka vypravil sledovat Piet de Visser. Ten je jedním z nejlepších pozorovatelů majitele Chelsea Romana Abramoviče a na vlastní oči byl svědkem gólového koncertu Alvese, který dal tři branky a zařídil tak vítězství svého týmu 3:1.

Leckdo by si pomyslel, že takové představení před pozorovatelem hráči otevře dveře do Chelsea, De Visser je ovšem hodně opatrný. "V Nizozemsku se velmi špatně brání, mohli jste to vidět i tady," krotí De Visser nadšení z vynikající Alvesovi sezóny. "Možná je to jenom jednou, kdy dá třicet branek za sezónu."

Alves v probíhajícím ročníku nasázel již 29 branek a táhne svůj tým do pohárové Evropy. Do konce Eredivisie chybí pouze dvě kola a Heerenveen se včerejší výhrou posunul před Feyenoord Rotterdam na pátou příčku, která zajišťuje účast v play-off o konečné druhé místo.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

otázkou je! zda-li je schopen potvrdit to pak v lepším klubu, do kterého jisto jistě přestoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...někdy mám pocit že už existuje jen Chelsea

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co je špatného na tom, že ho sledují?

Reagovat
HOST*godzola

Ja mam pocit, ze existuje len ten ... Real Madrid!

Reagovat
HOST*inzaghi

Chelsea + Real + Inter ....

jinak tenhle týpek fakt válí, určitě bude přestup, ale pak záleží jestůi potvrdí kanonádu, jestli se vůbec chytne???

Reagovat
HOST*Honza

Alves je střelec, kterýmu se to povede jednou za kariéru. Takže příští sezónu nebude nikdo vědět, kdo je Alves.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele