CHELSEA PROTI BORATOVI

05.01.2007, 14:12
Aktuality
Zatímco jeho film "Nakoukání do americké kultury na objednávku slavnoj kazašskoj národu" vyprodává kinosály po celém světě, udělá si Borat Sagdijev, fiktivní kazašský novinář, čas a v sobotu se představí na Stamford Bridge v rámci utkání 3. kola FA Cupu. Chelsea přivítá na svém stadionu mužstvo Macclesfield Town.

Skutečnost bohužel není až tak velkolepá. Za Macclesfield totiž nebude hrát komik a představitel Borata Sasha Baron Cochen, ale jistý Matt McNeill. "Je to jen takové špičkování od spoluhráčů. Popravdě mi to moc příjemné není, ale když jim řeknu, že mi to vadí, jenom to zhoustne. Přitom ani Boratovi podobný nejsem, spíš vypadám jako Ali G," říká hráč, který se profesionálem stal teprve loni v březnu.

Do té doby se živil jako řidič. Jako profesionální fotbalista vydělává 600 liber týdně, což není o mnoho víc, než na kolik si přišel předtím. "Zase se ale můžu věnovat jen fotbalu," pochvaluje si Mc Neill nynější uspořádání věcí. Teď se postaví milionářům z Chelsea. "Chtěl bych dres Andrije Ševčenka, v Chelsea se mu zatím moc nedaří, ale v minulosti dokázal, že je skvělým útočníkem," uzavírá "Borat" svou výpověď.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Jaký Borat ???

Reagovat
smazaný uživatel

Veledílo jednoho z nejlepších komiků posledních let. Neuvěřitelnej film.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho nemůže někdo znát? Máš teda krátký obzory.. http://www.csfd.cz/film/223672

Reagovat
HOST*

co bys chctel od fandy ac

Reagovat
HOST*1860

Borat... film u kteryho sem se porad smal, ale neni to moc inteligentni humor.. jinak sem nepochopil co ma spolecny ho s tim Mcnielem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sry, ale trapný článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*layzs

tos pohoda..macclesfield prijede minimalne petku si odweze ...no a borat ..celkem sem se nasmal ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele