CHELSEA POVEDE MOURINHO

02.06.2004, 20:53
Aktuality
Jasno! Od příští sezony povede fotbalisty londýnské FC Chelsea, včetně českého brankáře Petra Čecha, Portugalec Jose Mourinho! V Londýně se upsal na tři roky a je údajně nejlépe placeným trenérem na světě...

Uběhlo jen pár dní, co musel lavičku Chelsea opustit Claudio Ranieri, a je znám nový trenér - stal se jím jednačtyřicetiletý portugalský kouč Jose Mourinho, který letos vyhrál Ligu mistrů s FC Portem. Právě tohle vítězství rozhodlo o tom, že se on stane novým trenérem Chelsea.

"V Portu jsem už zůstat nemohl. Je mi líto fanoušků, které musím opustit, ale musí pochopit, že mám jít výš, v Portu už nemám motivaci," řekl nedávno Mourinho, který s tímto prohlášením opustil portugalský klub.

Budeme se mu dařit v Chelsea tak, jako v Portu? "Určitě, má širší kádr, proto lehce nahradí zraněného hráče," řekl výkonný šéf klubu Peter Kenyon. Ale Mourinho prohlásil, že nemá rád široký kádr! "Nesnáším práci s širokým kádrem. Trofeje vyhrává kompaktní tým," řekl.

Informoval tedy o tom, že někteří hráči se budou muset smířit s tím, že klub opustí. "A bude jich několik," potvrdil Mourinho.

Zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*K0BRA

jen aby to nebyl Peta kdo klub opusti to by nebylo dobry. A Abramovicovi se to mozna taky nebude libit on chce prece hodne hvezd ne min co zari jasne... Treba takovy Crespo, to je jelito na entou

Reagovat
HOST*Joan

Tak mi připadá, že na eurofotbalu ještě nikdo nespozoroval, že jsme koupili Giulyho, mimochodem, už před týdnem a podepsal to na 3 roky...

Reagovat
HOST*Joan

Dobrej vtip, Perez chce Buffona. "Yardo", až sem přijdeš, řekni co si o tom myslíš...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to je fakt dobrej vtip, musím souhlasit I když vzápětí zase Florentino tvrdí, že post brankáře v Realu je dobře obsazen Čert se v tom vyznej. Kdyby radši koukal po nějakém tom záložním štítu. O Giulym fakt nic nevím, zase vím, že vám zatím nevyšel Luis Fabiano

Reagovat
HOST*Joan

No doufám, že ani nepovede. Laporta nabízí 10 melounů, jenže zároven tvrdí, že přestup Trezegueta je prakticky uzavřen. Na co nám budou další 2 útočníci, asi na lavičku nebo co.

Reagovat
HOST*Joan

No doufám, že ani nepovede. Laporta nabízí 10 melounů, jenže zároven tvrdí, že přestup Trezegueta je prakticky uzavřen. Na co nám budou další 2 útočníci, asi na lavičku nebo co.

Reagovat
HOST*Joan

Celkem dobrej šok. Rijkaard řekl, že Luisi Fabianovi nic neví, naopak Laporta o něm básní na každý tiskovce. Trenér snad musí vědět koho a koho nechce do týmu.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, že by vázla komunikace? Ve slavné Barce? To se mi nechce věřit

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ono to bylo tak, že funkcionáři Sao Paula poslali Laportu vyloženě do prd... s jeho nabídkou se slovy, že nejsou žádný provinční klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele