Chelsea na MS klubů odletí bez Tuchela, který má koronavirus

05.02.2022, 13:40
Aktuality
Thomas Tuchel (© AFP)
Londýnská Chelsea se zřejmě minimálně ve dvou soutěžních zápasech bude muset obejít bez svého německého lodivoda Thomase Tuchela, jenž dnes odevzdal pozitivní test na covid-19. Nebude tak na lavičce při dnešním utkání FA Cupu s Plymouthem Argyle ani později v letadle směr Abu Dhabi a mistrovství světa klubů.

Chelsea ve Spojených arabských emirátech nejprve čeká ve středu semifinále, které patrně Tuchel ještě nestihne, ale případné sobotní finále už by se ho týkat opět mohlo. Londýňané zatím svého prvního soupeře neznají - saúdskoarabský Al Hilal si to s domácí Al Jazirou rozdá až zítra.

Pod vedením Tuchela Chelsea naposledy v lize konečně po čtyřech neúspěšných kolech opět vyhrála. V pohárových soutěžích se zatím Blues daří - koncem února je čeká finále Ligového poháru s Liverpoolem, přičemž v FA Cupu se pokusí zopakovat aspoň loňskou finálovou účast.

Chelsea dosud mistrovství světa klubů neovládla - při své první účasti v Japonsku v roce 2012 nestačila ve finále na brazilské Corinthians, které dodnes zůstává jediným neevropských šampionem od roku 2006.

Autor: Tomáš Daníček / theathletic.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
eder

Bez Tuchela chelski napodobí včerejší United a vypadnou s poutníky na penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomen

Reagovat
eder

Jen machruj, postoupili jste sotva o prsa vietnamské běžkyně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, my je tam valcovali a oni se branili zuby nehty a ty tohle napises

Reagovat
eder

Tak jestli jste fakt doma válcovali osmý klub League One, nezbývá než smeknout a pogratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No cekal jsem jednodussi prubeh, ale postup zaslouzene

Reagovat
John Obi Mikel

To by byl postup přes penalty, tohle bylo o trochu větší prsa.

Reagovat
eder

Už teče...

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele