Chelsea na klubovém MS zaútočí na třetí trofej pod Tuchelem

02.02.2022, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Nie je hlavným mestom Spojených arabských emirátov náhodou Abu Dhabi?

Ábú Zábí to ako keby som ja napísal : hlavným mestom Českej republiky je Přaha

Reagovat
Mimalu

Ne no, hlavním městem je أبو ظبي‎ a vše ostatní je jenom přepis, ten český je zpravidla přesnější než anglický. To že je ten anglický zažitějši je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

A je jéé. A je to tu. Pravopisné okienko ohľadom českých mien zahraničných miest. Obľúbená to téma českých bratov. Tak skúsme teda. Najrýchlejší vyhráva kopček malinovej zmrzliny od balkánca Joška.

Brandenburg?

Mainz?

Salzburg?

Székesfehérvár?

New York?

Čalovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

To že si Maďar tě neopravňuje z vašich osad dělat města. A opakuj po mě : "Trtkavši bača má vši" a daj si pozor na jazyk skoro Jano.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě odpadne cicina ty zakomplexovanej boomer

Reagovat
DieryVonry

Ale cvalíku co upustit trochu sádla a nalít si čistého.. Uvedu tě do reality, právě se nacházíš na českém fotbalovém portále, článek sis nepřečetl jako většina, jdeš dolů, kde se to obvykle řeže a to máš rád. Možná se jdeš podívat, jaké chyby kluci odhalili v článku, čteš komenty většinou né zrovna intelektuální smetánky, mezi svými taky si toho moc nepobral.. ale co, jsou to fotbaloví fanatici, většinou mají dobrý srdíčko viď? Přemýšlíš kde zasadit kulku, komu tu dneska zavřu hubu, "koho dneska zasednu," viď cvaldo? Asi se dnes zastaneš slováka, takovýho toho co se od malička snažíí dostat z podtater a opustit Slovensko do velkého světa, protože jeho země už mu je malá, On na to má a ví všechno a z patra, má na všechno názor. Ten typ slováka, co v hospodě buď zaraženě sedí a všechny štve svým zaraženým výrazem, nebo je naopak jediný, kdo se směje.. svým vtipům! Prostě suchý přechytralý Janko co rozumí všemu, od slepičinců po technický řešení jaderný hlavice..

Ano zastaň se ho... Nebyl jsem první a nikdy bych se do toho taky nepustil, abych paušalizoval člověka. To on generalizoval, že máme něco jako národní téma českých bratou. Řešení názvu města, to vážně? pak naznačil to jaká je on hlavička, jak nám Češkám hlupým vybarví a vyzkouší si nás, lebo on už byl všadě, vie hocičo a pozrel sa už aj za Poprad. No a v závěru udělá velmi kvalitní fór haha, v lednu nabízí zmrzlinu a rejpne si globálně/obecně do hrstky národů (ano označil je všechny v jednom pytli), kterým přiřadí jednu z podřadnějších prací zmrzlináře a protože neví žádné pořádné jméno jaké by měl balkánec mít, přiřadí mu vysmívané Joško..

Ano zastaň se ho.. Reagoval jsem stejně primitivně a nadřazeně jako On.. Omlouvám se všem Maďarům a normálním slovákům, kterých se to dotklo, ale ten nahoře byl krypl první!

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

vubec jsem to nečetl ty trosko, špekoune starej

Reagovat
DieryVonry

Ale četl.. Jen jsem tě znemožnil a to se blbě vstřebává.. Mám pro to pochopení, neměl si to štěstí být obdařen.. Nemůžeš za to, že byli sourozenci.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť u vás je to taky Abú Zabí ty šášulo. https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Ab%C3%BA_Zab%C3%AD_(mesto)

Reagovat
bobis21

Tak on hlavně existuje jasný přepis z arabské abecedy do latinky. Používání čehokoliv jiného (což tady mimochodem platí pro oba názvy) je nesmysl. To samé platí i třeba pro azbuku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
veikko
Reagovat
John Obi Mikel

Ono ve slovenštině to je taky Abú Zabí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele