CHELSEA HLÁSÍ DALŠÍ ZTRÁTY

08.02.2007, 11:00
Aktuality
Do sestavy Chelsea se minulý týden sice vrátil kapitán John Terry, Blues se ale i přesto marodka rozrostla. Manažer Jose Mourinho se na nějakou dobu bude muset obejít bez čerstvě zraněných Wayna Bridge a Michaela Ballacka...

"Je to natažené, ale doufám, že to nebude nic vážného," řekl včera po přátelském utkání se Švýcarskem Michael Ballack. Kapitán německé reprezentace odstoupil ze hry krátce před poločasovou přestávkou, kdy si poranil stehenní sval a zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru.

Stejné zranění si již o víkendu přivodil Wayne Bridge, který kvůli tomu vedle přípravného utkání proti Španělsku určitě vynechá ligový duel s Middlesbrough. Jose Mourinho tak bude mít problémy s obsazením postu levého obránce, protože vedle Bridge je mimo hru také Ashley Cole, ten má pro změnu problémy s kolenem. Zdravotní stav této dvojice je pro Chelsea o to nepříjemnější, že londýnský klub již za necelé dva týdny čeká úvodní utkání osmifináe Ligy mistrů proti FC Porto.

Ballack a Beidge nejsou jedinými marody. Vinou zlomené nohy se zřejmě až do konce letošní sezóny se na hřišti neobjeví Joe Cole, bolavé koleno stále trápí Khalida Boulahrouze a zcela fit ještě není ani Arjen Robben.

Drobné tajemství zatím obestírá zranění Johna Obiho Mikela. 19letý záložník si podle manažera Joseho Mourinha o víkendu poranil stehenní sval a měla ho čekat dvoutýdenní přestávky. Mikel však v neděli odcestoval na sraz nirerujské reprezentace a v úterý odehrál celé utkání proti Ghaně, čímž do dost možná zadělal na problémy na Stamford Bridge.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele