Chelsea dohraje sezonu bez Fernándeze

25.04., 10:00
Aktuality
Enzo Fernández (© AFP)

Chelsea schytala debakl 0:5 od Arsenalu a v její sestavě se letos naposledy objevil Enzo Fernández. Argentinský záložník má problémy s třísly a čeká ho operace.

23letý fotbalista měl potíže déle než měsíc a po chirurgickém zákroku ho čeká přibližně třítýdenní pauza. Za Blues letos nastoupil ke čtyřiceti zápasům, v nichž dal sedm branek.

Fernández vynechá závěrečných šest zápasů Premier League, v nichž se Chelsea ještě popere o účast v příštím ročníku evropských pohárů. Po operaci by naopak měl stihnout jihoamerický šampionát, na němž budou Argentinci obhajovat zlaté medaile.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Greaber

Takže to jsme zase na 11 zraněných?

Reagovat
Modřín2

Další opravdu skvělá zpráva....

Hlavně že se Jackon ne a ne zranit.

Reagovat
Modřín2

*Jackson. Ani mi nejde napsat jeho jméno dobře, jak ho mám plné zuby.

Reagovat
vitasrp

Protože hrát na hrotu s Washingtonem/Palmerem by bylo mnohem lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele