CHELSEA CRESPA LEHCE NEPUSTÍ

24.07.2006, 17:46
Aktuality
Hernán Crespo se netají přáním vrátit se do Itálie, kde mnoho let působil. Ale jeho současný zaměstnavatel, londýnská Chelsea, ho pustí, jen pokud obdrží odpovídající nabídku. Do Anglie přišel před třemi lety za 16,8 milionu liber.

Crespa naposledy citoval italský Tuttosport, že jeho jediným přáním je návrat do Itálie. Na apeninském poloostrově už argentinský reprezentant oblékl dresy Parmy, Lazia, Interu a naposledy AC Milán.

Chelsea reagovala oficiálním prohlášením. "Crespo je pod smlouvou ještě na dva roky a tak to zůstane, pokud neobdržíme přiměřenou nabídku. Každý člověk v Chelsea si je vědom jeho situace a soucítí s ním."

Jednatřicetiletý útočník vlastní v Itálii dům a je připraven vzdát se lecčeho, jen aby mohl být ve své milované zemi. "Nabídli mi soukromé letadlo a vyšší plat, ale peníze a úspěchy mě neovlivní," říká Crespo. "Itálie je místem, kde budu žít až skončím s fotbalem a také nejlepší místo pro hraní."

"Abramovič je skvělý člověk a Chelsea fantastický klub, zachází tu se mnou jako s králem. Také fanoušci jsou vynikající, ale já jen čekám a doufám že, zazvoní můj mobil. Mohu garantovat, že jsem zdravý útočník s jediným přáním - vrátit se a hrát svůj fotbal," dodává Crespo.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím že Crespo by měl určitě odejít,nebude mít šanci vedle Robbena,Drogby,Shevchenka a Kaloua.

Reagovat
HOST*sansiro

Ten by se přesně hodil do AC a min. jednoho útočníka stále potřebujeme. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

V Miláně by mu to sedělo-měli ho vyměnit za Shevchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslis ze by chanhgem za shevu trochu prodelali??...

Reagovat
smazaný uživatel

+ doplatek, ne?

Reagovat
HOST*GATTUSO

ty woe no, do AC by se nám hodil, typický útočník to Itálie..., uvidíme...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele