CHELSEA CHCE TREZEGUETA!

05.05.2004, 10:48
Aktuality
FC Chelsea by chtěla do svého týmu útočníka Juventusu Turín Davida Trezegueta! Napsal anglický zpravodajský server Independent. Ten tvrdí, že londýnský klub v čele s ruským miliardářem Romanem Abramovičem nabízí 15 milionů liber, což je v přepočtu zhruba 750 milionů korun!

Independent dále tvrdí, že výkonný šéf klubu Peter Kenyon se včera sešel v Turíně právě s Trezeguetem! "Byla by to další super posila," řekl nedávno Kenyon pro The Sun.

Vyskytuje se tu také možnost, že bude vyměněn za Hernána Crespa, po kterém Juve moc touží. "Nedávno se nám ozvali," přiznal Kenyon. Ale bude Juventus ochoten vyměnit Trezegueta za Crespa? "Proč by ne, je možné všechno," uvedl Kenyon.

Deník Mirror uvádí, že Roman Abramovič pověřil Kenyona, aby se šel podívat i na jiné hvězdy turínského Juve. "Konkrétně měl jít za Pavlem Nedvědem a Gianluigim Buffonem," cituje svůj nejmenovaný zdroj Mirror.

Roman Abramovič chce prý získat také Ronalda z Realu Madrid. "Ano, chtěl by, aby přišel společně s Beckhamem," řekl Claudio Ranieri. Abramovič prý Realu nabízí Jimmyho Floyda Hasselbainka + někoho z dvojice Crespo - Mutu. Přistoupí na to Real? Nešlo by jen o výměnu, Abramovič nabízí i tučnou sumu!

Každopádně David Trezeguet už jednou prohlásil, že by si sebe uměl představit v anglické Premier League. "Je to zajímavá a hlavně lákavá soutěž. Jsem rád, že jako kluby Arsenal a Chelsea se o mě zajímají," řekl. Více byl ale spojován s Arsenalem, kde by vytvořil velice zajímavé duo se svým krajanem Thierry Henrym. Londýnské kluby ale ve frontě zájemců nejsou sami - francouzského kanonýra by ráda i Barcelona...

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mr.Jindros

no bylo by nejlepsi kdyby zustal, ale kdyz uz nekam pude, tak hlavne proboha ne do Chealsea

Reagovat
exmafie

Vemte si Ronalda i s Beckhamem,já chci Jimmyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, co tak najednou. Vždyť to je přece záruka kvality, ne ?

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Trezeguet půjde k nám!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele