Chci vyhrát co nejvíce trofejí, řekl Davies po podpisu nové smlouvy

21.04.2020, 12:59
Aktuality
Alphonso Davies má jasno o další fázi své kariéry. Kanadskému obránci je stále teprve devatenáct let, i v tomto věku se ovšem dokázal prosadit do základní sestavy Bayernu Mnichov a odměnou mu je nový kontrakt. Dřívější smlouva byla platná do června 2023, nová je lukrativnější a o dva roky delší...

Davies přišel do Bayernu loni v lednu z Vancouveru a během prvních šesti měsíců v Bavorsku si na své konto připsal šest soutěžních startů. Letos nastoupil k 29 duelům, v nichž dal jeden gól a dalších osm pro své spoluhráče připravil.

Jednání o nové smlouvě probíhala několik týdnů a Davies se může těšit na zajímavý plat. Do této chvíle pobíral jeden milion eur ročně, nová dohoda mu zaručí pětinásobný příjem.

"Jsem velmi šťastný," nechal se Davies slyšet po podpisu nového kontraktu.

"Bayern je jedním z nejlepších klubů na světě a tím, že za něj mohu hrát, se mi splnil sen. Jsem zde šťastný hned od prvního dne a chci vyhrát co nejvíce trofejí. Mentalitu, díky níž chcete vyhrát všechno, mají v Bayernu v DNA," dodal.

Vedení Bayernu využilo koronavirovou krizi a prodloužilo smlouvu se třetím členem svého týmu. Nový kontrakt už dříve podepsal trenér Hansi Flick, stejně jako Thomas Müller.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
Hardwell

Alespoň někdo toho chce vyhrát co nejvíc, to většina hráčů nechce.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kocour Klapuška

Ještě prodloužit Thiaga

Reagovat
Heresy

A alabu

Reagovat
Rich

Tohle je prostě super zpráva, vím to už od včera, ale těší mě to. Davies na levé straně bude dost nebezpečný. Čili super rozhodnutí pro vedení. Ještě to chce Thiaga a Alabu přesvědčit, aby zůstali.

Reagovat
Heresy

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rich

Zajímalo by mě s čím nesouhlasíš přesně?

Reagovat
Pharrell

S tím , že Thiago půjde zpátky do Barcy.

Alaba do Realu nebo Angl.kluby.

Už tam nemají velkou motivaci.

Reagovat
Jardman

Aha, díky za ifno

Reagovat
Heresy

Reagovat
Pharrell

tak řekni nám tvojí verzi ?!

Reagovat
Heresy

thiago do barcelony nepujde nikdy ani naznak nebyl ze by chtel odejit u alaby je to otazka penez zalezi ciste na bayernu jestli mu daji ranec co chce nebo ho nechaji jit .. ty motivace jedna

Reagovat
Pharrell

uvidíme ty spekulante..

aby ses pak nedivil

Reagovat
Heresy

jsem klidny naprosto ..

Reagovat
smazaný uživatel

Experti tady...ježiš..

Reagovat
Heresy

jenom pisu co sem cetl -.- a verim v to

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi v pořádku, ale oznamuješ nám to tady jako neprůstřelný argument .. V tom je ten problém.. To, že jsi to někde četl a věříš tomu, neznamená, že je to pravda. Domněnky a spekulace se podávají jinak.

Reagovat
Heresy

To same muzes napsat i kolegovi kteremu sem odpovidal

Reagovat
smazaný uživatel

Nežaluj... nemění to nic na tom, co jsem napsal.

Reagovat
Heresy

tjn tak slusne bez do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Argument člověka s nízkým IQ.. To je v pořádku.. mám pro to pochopení.. měj hezký den.

Reagovat
Heresy

diky ale stejne to nic nemeni na tom ze mas jit do pice ... mej se

Reagovat
cr7sux

Jak brání? Měl jsem ho za křídlo

Reagovat
Rich

Nepleteš se úplně, on původně hrál na křídle, nicméně od této sezóny nastupuje na pozici Alaby, který se posunul na pozici stopera. Jak brání? Dost dobře, je rychlý a stíhá se vracet s Alabou jsou momentálně stálicí v obraně, Boateng to je kapitola sama o sobě a Pavard není nijak špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, Boateng se poslední zápasy o dost zlepšil, i když na prodloužení smlouvy to nebude a v létě půjde. A Pavard? Na stoperu nic moc (DFB Pokal po přesunu z beka na stopera fakt hrůza), na beku jen centry. Za mě zklamání.

Reagovat
Rich

Na pravé straně bych ho zase neodsuzoval, ale je pravda, že bránit mu moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak hral Hernandez za 80?

Reagovat
Rich

Hernandez se moc neukázal byl dlouho zraněný a prostě pod Flickem ani nenastoupil snad do začátku zápasu. Pokud jde o mě 80 mega bylo za něj moc, dost přestřelená cena. Bayern se proto bude snažit dostat Upamanca, o kterého mají zájem i jiné kluby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele