Chci udělat další krok, vzkázal svým nápadníkům záložník Olmo

26.12.2019, 10:37
Aktuality
Na velký přestup se chystá Dani Olmo. Jednadvacetiletý španělský záložník Dinama Záhřeb už přerostl chorvatskou nejvyšší soutěž a je připraven udělat další krok ve své kariéře. Nápadníků má hned několik a ve hře je například návrat do vlasti...

Olmo v minulosti vyrůstal v Barceloně a do Chorvatska se vydal před pěti lety. V jejich průběhu dozrál a stal se důležitou součástí prvního týmu, s nímž získal řadu domácích trofejí a letos na podzim okusil i Ligu mistrů - v předkolech zaznamenal tři branky, v hlavní fázi se následně trefil dvakrát.

Olmo na podzim debutoval ve španělské reprezentaci a jednou brankou přispěl k demolici Malty (7:0). Zájem o něho mají Barcelona a Atlético Madrid, dalším nápadníkem je Juventus.

"V létě byl ideální čas na to udělat další krok. Nakonec se nic nestalo a já říkal, že jsem stejně šťastný, protože jsem si chtěl zahrát Ligu mistrů," prozradil Olmo.

"Ale myslím si, že moje působení zde je u konce a chci udělat další krok," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / besoccer.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Smreky

Som zvedavý koho si vyberie... hodil by sa Barcelone do mužstva?

Reagovat
martin.b

Hodil, nehodil, měl by jít hlavně někam, kde bude hrát. Asi by zapadl i do Atletica místo Lemara, ale tam by jeho kreativita a ofenzivní myšlení umřelo.

Reagovat
Smreky

Tiež som toho názoru že by mal ísť hlavne niekam kde bude dôležitým členom zostavy nie niekam kde bude len leštiť lavičku....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě určitě a vzhledem k nedostatku křídel by tam i našel svoje uplatnění. Je hodně variabilní, momentálně hraje nejčastěji na křídle, předtím býval středním záložníkem a několikrát už nastoupil i v pozici falešný devítky, především ve španělský U-21.

Reagovat
Smreky

Len či by tam nespadol keďže by nebol poriadne vyťažený v zápasoch... podobne ako Denis Suarez...

Reagovat
Smreky

- neupadol

Reagovat
Smreky

Denis Suarez či Rafinha, Alena...

Reagovat
indy

Ernesto by z neho spravil praveho obrancu

Reagovat
Smreky

asi tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

Na Barcu nemá

Reagovat
Stannis Baratheon

Radši bych ho viděl ještě v nějakém mezistupni. Třeba Lyon, tam by ho teď brali všema deseti.

Jít z Dinama rovnou do Barcelony nebo Atlética je podle mě moc velký risk, a nevěřím že mu těch pár zápasů v LM a za U21 dalo tolik, že by to pro něj najednou nebyl takový skok mezi chorvatskou ligou a La ligou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pozici toho středního ofenzivnějšího záložníka v Lyonu hraje Aouar, takže by musel na křídlo, které Lyon prostě nemá. Pokud by to tam zvládl tak why not, ale až odejde z DInama tak to tipuji na větší tým, než je Lyon, který je momentálně ve sračkách.

Reagovat
johnn

Čo tak do Leverkusénu tam by sa hodil namiesto Aranguiza

Reagovat
Kucka

vždyť to je úplně jinej post

Reagovat
johnn

Aha tak za Havertza

Reagovat
smazaný uživatel

Co portugalska liga ta silna trojka, porto, benfica, sporting? Tezka liga s LM, mezidtupen podle me ideal

Reagovat
Rudnevs

Na top kluby ako Barça a pod. má ešte čas. Mal by si zobrať príklad od Pjacu, ktorý tiež v Juve veľa vody nenamútil. Bundesliga a kluby ako Schalke či Leverkusen by boli pre neho ideálne, prípadne Sevilla, Valencia alebo tak niečo. Každopádne, zrovna on vyzerá ako rozumný chlapík (už prestupom do Dinama sa rozhodol rozvíjať svoju kariéru optimálne a postupne).

Otázne je, ako k tomu pristúpi Dinamo, to pôjde po chorvátskom rekorde a ťažko povedať, či to za neho dajú tie povedzme že stredne dobré kluby, ktoré by boli pre rozvoj jeho kariéry ideálne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takový přestupy už se v dnešní době dělají obtížně. Souhlasím s tím, že ideální by pro jeho osobní rozvoj byl ještě nějaký mezistupeň do velkoklubu (třeba právě tebou zmiňovaný Leverkusen), ale žádný takový klub za něj nedá odhadovaných 35-40 mega. Tudíž bude muset jít rovnou do opravdovýho velkoklubu.

Reagovat
bobis21

Dinamo za něj fakt chce 35-40m?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude top hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do Arsenalu, Arteta z tebe udělá světového záložníka

Reagovat
TheMally11

to by byl pořád v nemocnici

Reagovat
oli9

Atletico, tam by se hodil a pro něj určitě nejlepší volba

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítajte si ešte raz celý nadpis a prvú vetu prvého momentu.

Reagovat
jjnovo

Kreativní AM by se hodilo, tak pojď chlapče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele