Chci se vrátit do práce, prohlásil trenér Favre

23.01.2022, 13:40
Aktuality
Lucien Favre je po odchodu z Borussie Dortmund bez angažmá, to už by ale nemuselo platit dlouho. Švýcarský trenér potvrdil, že se chce vrátit na lavičku...

"V určitém okamžiku si uvědomíte, že si musíte znovu kopnout do míče a potřebujete cítit adrenalin," řekl Favre, který je bez práce od prosince 2020, kdy opustil BVB.

Na dortmundské lavičce působil dva a půl roku, dočkal se však pouze vítězství v Superpoháru "Dva a půl roku v Dortmundu je dlouhá doba. Mám dobrou bilanci," uvedl Favre, který průměrně získal 2,01 bodu na zápas, což je jedna z nejlepších bilancí v historii vestfálského klubu.

Dortmund tehdy přivedl Favreho z OGC Nice, jemuž zaplatil tři miliony eur. Nejvíce je však spojený s 1. Bundesligou, kde vedl ještě Borussii Mönchengladbach a Herthu BSC.

"Pořád se cítím mladý a především jsem zdravý. Baterie jsou dobité. Chci ještě pár let trénovat," prohlásil Favre, jenž největších úspěchů dosáhl s FC Curych, který dovedl ke dvěma švýcarským titulům a také k vítězství v poháru. Ten získal i se Servette FC.

Zkušený trenér byl v uplynulých měsících spojovaný se švýcarskou reprezentací, Crystal Palace nebo Girondins Bordeaux, nakonec ale pokaždé z dohody sešlo.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Pojď domů do Gladbášku, Adolf H*t*er už podělal, co mohl.

Reagovat
IgorMičinec

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji to na repre Polska

Reagovat
$dolar$

Navrat do Gladbachu. Ale je to brutalne precenovanej kouc.

Reagovat
Keeper117

Jeho syn vlastní FK Pohronie tak nech ho zamestná

Reagovat
AC torino

Bral by som ho do Evertonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele