Chci dokončit sezónu v Lille, vyhlásil Pépé

31.12.2018, 10:20
Aktuality
Nicolas Pépé svými výkony táhne Lille, načež se reprezentant Pobřeží slonoviny dostal do spojení s možným odchodem. Třiadvacetiletý útočník však chce na severu Francie dokončit aktuální sezónu...

Ofenzivní univerzál, který může nastoupit na hrotu i na křídle, je odchovancem Angers, kde na sebe poprvé výrazněji upozornil a dobrými výkony si vysloužil přesun do Lille.

Teprve až u "Dog" však nechal Pépé vyniknout svůj potenciál naplno, když během předchozího ročníku zaznamenal 13 ligových branek, čímž Lille dopomohl k záchraně.

Ještě lépe si nadějný kanonýr vede letos, když během 19 kol zaznamenal dvanáct ligových branek a pomohl LOSC na průběžnou druhou pozici. Pépé se logicky dostal do hledáčku věhlasnějších evropských klubů, ovšem podle svých slov chce dokončit sezónu v Lille.

"Letošní sezónu dohraji v Lille," řekl Pépé pro francouzská média. "Rozhodl jsem se dokončit sezónu ve svém současném působišti, to je mé přání. Potom uvidíme, co se stane, ale přestoupit do velkoklubu by bylo skvělé," doplnil směrem ke své budoucnosti kanonýr.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

29.12. "Osobně jsem si jistý, že v Lille dokončím tuto sezonu. A ani na jejím konci nic neplánuji"

31.12. "Rozhodl jsem se dokončit sezónu ve svém současném působišti, to je mé přání. Potom uvidíme, co se stane, ale přestoupit do velkoklubu by bylo skvělé,"

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen debil nemění své názory

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tohle neni ani zmena nazoru Tvrdit, ze na konci sezony nic neplanujes, ale prestup do velkoklubu by byl skvelej, si vubec neodporuje.

Reagovat
raduinho

Lil Peep.

Reagovat
fabec1222

Pepé > Pepé > Pepé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele