Chceme dál vítězit a budeme vyhrávat, slibuje Conceição

08.05.2022, 13:29
Aktuality
FC Porto proplulo letošní sezonou portugalské nejvyšší soutěže jako nůž máslem a dostalo se mu zasloužené odměny v podobě návratu na mistrovský trůn. Svěřenci Sérgia Conceiçãa si titul definitivně zajistili včera v Lisabonu, následně se vrátili domů a společně s fanoušky slavili na Estádio do Dragão...

FC Porto v sobotu vyhrálo na půdě Benfiky ve chvíli, kdy mu ke stvrzení titulu stačila i remíza. V utkání padla jedna branka, ve čtvrté minutě nastavení se prosadil Zaidu Sanusi.

"Děkuji za vaši přítomnost. Spousta z vás přináší velkou oběť a na tento stadion chodí každých čtrnáct dní, fandíte nám a patří vám velké díky. Poděkování si zaslouží i celý tým, tihle hráči jsou jádrem celého FC Porto. A díky prezidentovi, je jedinečný," prohlásil někdejší portugalský reprezentant.

Conceição se svým týmem jenom stvrdil dominanci, Draci totiž prohráli jenom jeden ze 33 ligových zápasů a do této chvíle posbírali 88 bodů. Jediný nezdar přišel koncem dubna v Braze a znamenal ukončení rekordní série, kdy FC Porto bodovalo v 58 po sobě jdoucích duelech.

Pro FC Porto letošní sezona ještě zdaleka nekončí - za týden hraje doma s Estorilem, následně ho čeká finále poháru a bude obrovským favoritem, soupeřem totiž bude šestnáctý tým tabulky nejvyšší soutěže Tondela.

"Dnes slavíme zisk mistrovského titulu, za dva týdny nás ale ještě čeká finále národního poháru. Chceme dál vítězit a budeme vyhrávat!" dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (10)

Přidat komentář
Benfica

Kradez storocia, vsetko len nie zasluzeny titul

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Benfica

Jop, presne to je reakcia, ktoru si zasluzi tento "titul"

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si jeden z tych najobjektivnejsich, takze uricte to tak je…

Reagovat
Benfica

Kto sledova sezonu tak vie.. kto nie tak bohuzial, ale nic to na tom nemeni, ze ich najuzitocnejsi hrac bol VAR.. kto chce tak si to dohlada, a mozno sa o tejto sezone este bude pisat neskor.. ani Calciopoli nebolo hned..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Prý Calciopoli. Co tady meleš nesmysly hey ty uživateli Benfica? Jsi fakt mimo běž si dám něco na uklidnění no.

Reagovat
Benfica

ja uz by som asi prestat lebo si nejaky vytoceny.. a vzhadom na to, ze portsky fans medzi sebou vcera bili uz na stadione.. a ze potom este skupina 20-30 portskych fans dokazala dobodat dalsieho portskeho fandu a jeho priatelku nechat tiez na pokraji smrti tak asi by som sa uz mal stiahnut..

https://www.record.pt/futebol/futebol-nacional/liga-bwin/fc-porto/detalhe/adepto-morre-esfaqueado-nos-festejos-do-titulo-do-fc-porto-no-estadio-do-dragao

Reagovat
FC Porto FC

Parádní sezóna z pohledu ligy ale v Evropě to stalo za nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele