Čeští trenéři a osm hráčů Senice podali hromadnou výpověď

16.04.2022, 14:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
O.Giroud

Pekna reklama pre tim s najvacsim poctom followerov na Instagrame z CZ/SK

Reagovat
Lemond Laws

Teď na to koukám..

Reagovat
O.Giroud

Indonesane no

Reagovat
Mr.Dalby

Jak jim to vůbec jde? Já bych byl docela happy, kdyby nějaký takový fotbalový ultraexot třeba z Vanuatu, Laosu, Bruneje nebo třeba Belize hrál u nás v lize a ještě k tomu hodně dobře.

Reagovat
O.Giroud

Nevidel som vela ich zapasov, ale ta ich hviezda Vikri vyzeral sikovne, ale zo zaciatku bol dost na lavicke ten druhy Witan vyzeral, ze si zvykol skor a hned tam par golov supol. Kazdopadne kto zoberie Vikriho sa moze tesit na narast followerov na socialnych sietach a vela spamu ale zas vela Indonezanov sa snazilo pisat po Slovensky

Reagovat
Seydou Doumbia

indonesie to je druhé alžírsko ve spamování ?

Reagovat
O.Giroud

Neviem ako je na tom Alzirsko, ale odkedy prisiel ten ich hrac tak z 10-15k sa Senica vysvihla na 220k

Reagovat
Seydou Doumbia

masakr...no vím jen že u city furt spamují co se týče fb, dal nwm

Reagovat
O.Giroud

Ale za najvacsich spamerov som mal vzdy Turkov.

Reagovat
Ferguson6

Hlavne v zápasoch je to spam typu: Dúfame, že Slovensko zbombardujú Rusi a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

10-15 tisíc? To primátor Senice dal zaregistrovať celý okres? Však tam chodí a chodilo na futbal 2-3 stovky divákov. Odkiaľ tí nabrali 10 tisíc sledovateľov? Podvod.

Reagovat
O.Giroud

njn

Reagovat
O.Giroud

Tak 10 tisic to bolo asi na FB, ale tam mas samozrejme aj ludi zo zahranicia co sa tam nasackuju ked tam prestupi niekto z Afriky alebo tam v komentaroch odporucaju samych seba nech ich klub pozve na skusku na Instagrame to bolo zrejme 3-4 tisic

Reagovat
vitecek15

Každej rok si říkám, že už to tam musí jít do kopru a vedení je vyhodí a přeřadí do nějaké nižší soutěže. A pak se vždycky stane nějakej zázrak a oni kopou 1. ligu i další rok.

Reagovat
Noustress

To neni zázrak ale kokoti na zväze a v riadacom orgáne

Reagovat
smazaný uživatel

To áno. Ale ak by ich aj zrušili, tak kto ich nahradí? Tá roky ospevovaná BB? Alebo tie 150x reinkarnované KE? Však roky nie sú schopní ani len postúpiť z tej druhej ligy. V ponímaní slovenských pomerov má reálne na tú ligu asi 5 mužstiev. Cesta slovenského ako aj českého, maďarského, ale aj rakúskeho futbalu je vytvoriť jednu spoločnú normálnu ligu. Však stačí pozrieť na výsledky v pohároch a repre týchto krajín. Veľke nič. A áno, vrátane korporátneho Solnohradu. Ale do kedy? Pretože ten je tam kde je iba vďaka utopeným miliónom a trvalo im to 300 rokov.

Reagovat
Noustress

kto ich nahradí je otázka na zväz a nie na mňa. Roky živia podhubie pre takýchto šmelinárov a podvodníkov. Hovorí o tom pol republiky a napriek tomu licencie veselo udelujú. Každý jeden čo má len percentný podiel v tom že im riadiaci orgán udelil licenciu by mal dostať doživotný zákaz

Reagovat
Ferguson6

Ako presne by slovenskému futbalu prospela súťaž, ktorá by musela byť uzavretá a zobrala by mu minimálne 1-2 najlepšie kluby (lebo by bolo dosť otázne, či by sa na to našli peniaze v takej Trnave). Navyše čo by tam Slovan alebo DAC zmohli proti miliardárskemu Red Bullu, Orbánom financovaným maďarským klubom a čínskej Slavii? A už vidím ako sa bude 20 tisíc ľudí hnať každý druhý víkend na TP, len aby videli hrať Slovan niekde v strede tabuľky a nižšie, bez šance na konfrontáciu s veľkými klubmi na západe.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to sú také prvoplánové riešenia od stola, o taký produkt nikdy nebude dlhodobý záujem ani politická vôla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele