Čeští fotbalisté si se Slováky poradí, míní bookmakeři

15.11.2007, 09:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nepůjde už sice o kvalifikační duel jako takový,ale rivalita mezi bývalými bratmi tu bude vždycky a zápas proto bude mít patřičný náboj.Popravdě řečeno jsem měl ze Slováků větší strach a pasoval je na černého koně skupiny.Dost mě ale sklamali a až na zápas ve Walesu zahráli PRD!Na svoji hokejovou repre ještě mají hoooodně co dohánět.Já dávám jedničku,ai kdyby čoort na koze jel...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nebude žádný skvělý fočus,možná bojovný,rivalita tu přeci jen je.Nemáme nůž na krku,na Euru už jsme,takže nic výrazného nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

no a pocasie asi tiez uroven zapasu nevylepsi..

inak keby som bol Cech tak by som asi dal X2 - ak by CR vyhrala tak by ma tesilo to ze porazili rivalov a ak by nevyhrala tak by ma potesila ta dvojnasobna vyhra..

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt,že to počasí asi moc fotbalové nebude,a bojím se,že vyprodáno taky nebude. Snad aspoň padnou nějaké goly.

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče,stát se může čokoľvek!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to mohl být solidní fotbal. Oběma už jde prakticky o hovno, tak snad budou hrát trochu pro diváky. Počasí fotbalové nebude, ale trávník na letný vypadal během derby s bohemkou celkem v pohodě, tak by to nemuselo tolik vadit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele