ČESKO ME 2004 VYHRÁT MŮŽE!

20.02.2004, 10:01
Aktuality
Česká reprezentace určitě může dosáhnou až na trůn mistra Evropy! Potvrzeno to bylo tím, že ani Italové na vlastní půdě nedokázali český národní tým porazit, i když tomu měli hodně blízko. Hráči jsou ve výborné formě a jestli jim to vydrží, mají můžou na Euru myslet úplně nejvýš!

Český tým chválí několik odborníků. "Určitě patří mezi favority turnaje. Ale ještě nezačal, hodnotit týmy můžeme až po turnaji," říká Michel Platini, francouzská legenda.

Skvělou budoucnost českého týmu vidí i trenér Bayernu Mnichov Ottmar Hitzfeld: "Patří mezi tři týmy, které já tipuji na mistra Evropy," řekl Hitzfeld a na otázku o koho se jedná odpověděl: "Je to Francie, Česká republika a Německo."

Asi jediný muž, který nechce nic zakřiknout je trenér Karel Brückner. "Je to příjemné a potěšující, ale ne to nejdůležitější. Podstatné bude, abychom na evropském šampionátu v Portugalsku postoupili ze základní skupiny," řekl pro deník Sport Karel Brückner, nejdůležitější muž českých fotbalových úspěchů.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Pycha predchazi pad myslim ze by bylo lepsi pro nas aby nas vsichni podcenovali a my mohli jen prekvapit... sme dobry, ale radsi bych se drzel pri zemi, takovy ocekavani vetsinou nedopada dobre

ad nadpis clanku : vyhrat muze kdokoli, otazka je kdo ma jakou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nám se víc daří, když jsme podceňovaní.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nám musí vydržet forma kterou máme už dlouho. A taky aby se nám nezranili hráči. Taky radči nebudu řikat že vyhrajem i když bych byl moc rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele