ČESKO: Derby bez gólů

25.09.2002, 18:50
Aktuality
Slavné derby fotbalových "S" mezi Spartou a Slávií skončil divácky nejhorším možným výsledkem - 0:0. Šancí na obou stranách bylo dosta, ovšem jak Černý tak Blažek všechny zneškodnili. Na straně Slávie byl nebezpečný především Adautu, na straně Sparty pak Pospíšil s Poborským. V pondělí se dohrávalo ještě utkání Liberec - České Budějovice. Liberec dělilo od 1. místa pouhopouhých 9 minut. V 81. minutě totiž korigoval na 1:5 ze strany hostů Jůn a Liberec je tak druhý za Spartou ale pouze o skóre. Brno ještě letos doma nevyhrálo, naopak potřetí zasebou prohrálo - po Spartě a Liberci si teď z moravské metropole vezou tři body Teplice. Tepličtí vedli od 59. minuty po gólu Zelenky, Brňané vyrovnali v 85. minutě po gólu Doška. V 91. minutě však dal gól Rezek a Brno tak již podruhé v sezóně prohrálo díky gólu po 90. minutě. Vedle Sparty, Slavie a Liberce je čtvrtý tým, který ještě letos neprohrál, překvapivě Jablonec. Jablonec tentokrát remizoval na hřišti v Hradci 0:0. Nahoru se derou Bohemians kteří po nepovedeném začátku ligy 2x po sobě vyhráli. Tentokrát v Blšanech 3:1. Zbylé výsledky 8. kola Gambrinus Ligy: Žižkov - Příbram 0:0, Ostrava - Synot 1:0 a Zlín poprvé vyhrál - 2:1 nad Olomoucí.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele