České týmy potřebují k první patnáctce vyřazení Skotů či Kypřanů

13.12.2019, 15:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Skotsko půjde před nás

Reagovat
smazaný uživatel

preco ??

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

pretože kokot

Reagovat
ttopi

Reagovat
PaYaB

APOEL by měla vypadnout brzo, skoro všichni proti ní budou favorit.

Reagovat
Mononukleoza

Docela by me zajímala statistika kolik bodu jsme udělali kdyz jsme meli 4 nebo 5 zástupců ... ja mam za to ze pátý tým je spíš překážka ....

Reagovat
ttopi

Jak se to vezme. Fakt, že máme 5 týmů souvisí s vyšším postavením naší zeme v žebříčku a s tím zase souvisí lepší možnosti v kvalifikacích do LM. Poklud bychom měli mít 4 týmy, museli bychom být v žebříčku níže, ale z těch nižších míst by mohla plynout složitější situace v bojích o LM

Jinými slovy dokud budeme mít slušné šance dostat se do LM, je mi jedno, jestli tam máme 5. tým, který dostane 2x nášup a vypadne v předkole EL. V podstatě na těch pohárech je zajímavá jen ta situace okolo LM a pak ta EL u těch lepších týmů.

Reagovat
Rišan

Samozřejmě, že nemáme 5 klubů schopných se prosadit v pohárech, otázka je, zda máme aspoň ty čtyři.Po hanebném propadu zejména Jablonce ale i Plzně, Sparty a Boleslavi v předkolech se o tom dá pochybovat. Budeme-li mít konkurenceschopnou jen Slávii můžeme v národním žebříčku UEFA po odepsání silného ročníku 2015 i na 19. místo. Pokles na 4 týmy včetně o něco horšího nasazení v předkolech nás v této konstelaci ani nemusí tak trápit. Zatím se rýsuje poměrně stabilní pohárová pětka Slávie-Plzeň-Sparta-Jablonec-Boleslav ale pokud se do skupin EL nedostanou aspoň dva kluby budeme v žebříčku dále jen klesat .Takže musím zopakovat svou mantru: 1. pro úroveň českého klubového fotbalu je nejdůležitější účast v evropských pohárech, 2. soutěží pro něj je EL nikoli LM, 3. budeme-li dál tak vytrvale a překotně prodávat nejlepší hráče do ciziny ze srabu se nedostaneme (připomeňme si kolik že to hráčů Plzeň prodala v době své největší slávy?).

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebudeme 16tí letos, tak další rok určitě.

Reagovat
Le Gunner

Co je to sakra konfederační liga?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele