České reprezentanty čekají testy před srazem i každým zápasem

25.08.2020, 15:57
Aktuality
Čeští reprezentanti slaví (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
hodjohn

Takže tipovačka kolik bude pozitivních testů před srazem? Budu hodný - 2.

Reagovat
Y.N.W.A

čím víc testů, tím více nakažených a díky mediálnímu filtru i více nemocných a více mrtvých a větší panika a větší nenávist mezi lidmi, že někdo někam cestuje, že se někdo s někým stýká apod. ...nejlepší nic nečíst, čau

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně myslíš, že někdo kvůli pozitivním fotbalistům začne panikařit a rušit dovolenou a styky s lidmi?

Reagovat
Pepe1911

Někdo stoprocentně, na to dám pravou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to ale není úmysl těch médií

Reagovat
Rock

Není ??? Ta momentální nafouklá bublina ohledně koronaviru je zásluhou VYNIKAJÍCÍ práce médií, ať už zapneš televizi, internet - všude pizzoviny ohledně koronaviru ... je to momentálně téma číslo 1 a lidé v médiích to moc dobře vědí a dělají tu práci dobře. Spousta lidí má strach, chovají se jako dementi, protože všude vidí počty nakažených, počty zemřelých atd. ... bohužel někdy i celkem chytrý člověk se díky takovému tlaku chová jako úplný blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Média o tom píšou, protože to zajímá nejvíc lidí. Stejně jako EF často píše třeba o Součkovi, protože ten taky zajímá hodně lidí.

Médiím rozhodně nejde o to někoho nějak ovlivnit, prostě píšou to, z čeho budou mít nejvíc peněz.

Reagovat
Rock

Média to prezentují stylem, kterým v lidech vyvolávají zcela úmyslně strach ... a dělají to pro svůj vlastní prospěch, tak to prostě je. Přirovnávat to k Součkovi je více než směšné ... dalo by se to možná přirovnat k USA a smrti Floyda. Když jsme u toho ovlivňování, nikdo nemá takovou moc jako právě média

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přirovnám k něčemu jinýmu. Nedávno bylo pár nehod vlaků, takže se potom o každým malým incidentu s vlaky psalo. Lidi na to totiž hodně klikali.

Rozhodně ale médiím nešlo o to odradit lidi od ježdění vlakem.

Reagovat
Rock

Zase blbý příklad informovanost naprosto v pořádku, podívej se níže, jak jsem to myslel

Reagovat
bobis21

Sám píšeš že to je momentálně téma číslo 1 - pak si prostě média nemůžou dovolit o tom nepsat. A to že je potřeba o tom mluvit neustále je způsobeno spíše tím, že vlády v různých zemích a regionech tak často mění pravidla, takže se o tom prostě opět zmínit musí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to není chyba médií

Reagovat
bobis21

To měla být reakce na Rocka, ne na tebe

Reagovat
Rock

Nikdo tu neřeší, že by byla chyba v tom, že by o tom média psala, to je naprosto v pořádku ... je v pořádku informovat, že je tu nějaká nemoc, která může být pro určitou skupinu lidí velmi nebezpečná, také je v pořádku informovat o změnách týkající se třeba nových pravidel ohledně nošení roušek atd. ... ale jde o styl prezentování zpráv ohledně nakažených, ohledně úmrtí, jde o umělé vyvolání strachu atd. Média z toho dělají apokalypsu, lidi nakupují zásoby jídla pro 7 generací, je to prezentováno jako nemoc, která nakazí 9z10 a půlka z toho umře a to je prostě špatně ... nejde o to tu situaci zlehčovat, jde o to informovat o tom, aby lidé neměli strach, dodržovali nějaká pravidla a byli ohleduplní zejména ke starším lidem ... z jejich pohledu to naprosto chápu, protože málokdo si bude chtít přečíst, že se zase tolik neděje, ale na titulek “Zemřelo nejvíce lidí od začátku pandemie” a podobný hovna klikne asi každý ...

Reagovat
smazaný uživatel

čo ak nejaký hráč Česka príde do Bratislavy pozitivny? pošlú druhú výpravu alebo kontumácia? tak ako to urobili aj Slovanu?

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA to kontumuje v neprospěch Slováků jako vždy

Reagovat
Blasphemer

Nepřijde, leda by ho nějaký Slovák úmyslně nakazil.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pepe1911

Btw na Slovensku zdokumentovali první přenos z ovce na člověka

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si na Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Řezník, Hovorka, Suchý, Matějů - Čermák, Sadílek - Kopic, Hušbauer, Malinský - Kozák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele