ČEŠI VYHRÁLI V NORSKU!

12.11.2005, 21:31
Aktuality
První zápas baráže českým fotbalistům vyšel parádně, v Norsku vyhráli brankou Vladimíra Šmicra 1:0. Dokázali se vyrovnat se špatným terénem i s nepříjemnými nakopávanými balóny soupeře, jedinou špatnou zprávou je žlutá karta kapitána Galáska, který bude chybět v odvetě.

O složení českého týmu bylo už dlouho dopředu prakticky jasno, při dlouhodobých zraněních Kollera s Lokvencem nezbývalo než hrát na jediného útočníka, Milana Baroše. Do zálohy se vrátil Pavel Nedvěd a z levého okraje vystrnadil Vladimíra Šmicra, ani ten však o základní sestavu nepřišel, dostal místo na hrotu pětičlenné zálohy, těsně za Barošem. Na pravém okraji zálohy měl místo jisté Karel Poborský, byť v současnosti hraje až druhou českou ligu, roli tvůrce hry ve středu pole plnil Tomáš Rosický, defenzivní úkoly měl tradičně kapitán Tomáš Galásek. Na levý kraj obrany se po zranění vrátil Marek Jankulovski, na druhé straně operoval Zdeněk Grygera, uprostřed se vedle Tomáše Ujfalušiho objevil David Rozehnal, který zaskočil za zraněného Bolfa. Do branky se nepostavil nikdo jiný, než Petr Čech.

Norové neměli žádné větší problémy se zraněními, kouč Hareide mohl vybírat z kompletního týmu. Ani on však ničím nepřekvapil, vsadil na osvědčenou sestavu. Jediná větší neznámá byla na pravém kraji zálohy, kde se Hareide rozhodoval mezi Sollim a Braatenem. Úkol hlídat Nedvěda nakonec dostal Solli.

Jedním z hlavních témat předzápasových debat byl stav trávníku na stadiónu Ullevaal. Ten po finále norského poháru, které se na něm hrálo před týdnem, připomínal spíše bahenní lázně, než plochu připravenou hostit tak důležitý zápas. Spekulovalo se o přesunutí na jiný stadión nebo o odložení zápasu na neděli. Norští pořadatelé trávník intenzivně vysoušeli, nakonec zasypali pískem a švýcarský sudí Busacca terén uznal za způsobilý. Ovšem nakolik je pískem pokryté bahno, na kterém míč odskočí pokaždé jinak, způsobilým terénem, to je diskutabilní.

Na barážová klání neměl ani jeden z týmů dobré vzpomínky. V paměti našich reprezentantů jistě strašil listopad roku 2001 a prohra s Belgií, vzpomínky Norů byly ještě čerstvější, před dvěma lety nestačili v baráži o Euro na Španělsko.


Norsko - Česko   0:1
Branka:   31. Vladimír Šmicer

První nebezpečnější situace přišla ve třetí minutě před Petrem Čechem, Carew vybojoval roh, ale Grindheimův centr uklidil do bezpečí Galásek. I dál byli nebezpečnější Norové a v osmé minutě se málem dostal do šance Carew, před nímž na poslední chvíli odvrátil Ujfaluši. Za dvě minuty se poprvé předvedli Češi, Poborského centr z přímého kopu přizvedl Ujfaluši, ale Baroš nůžkami pořádně netrefil míč.

První velkou šanci přinesla 13. minuta, kdy Nedvěd s Barošem poslali do vápna Šmicra, ale jeho střela na zadní tyč šla těsně mimo. Mírně navrch měli Norové, byli o něco důraznější a přesnější v kombinacích, Petra Čecha však prakticky neohrozili. Další slibnější příležitost tak přišla opět před domácí brankou. Nedvěd poslal do vápna centr, který sice skončil v náručí gólmana Myhreho, ale kdyby těsně před ním doskočil Baroš, stačila by mu ke skórování lehká teč.

Ve 28. minutě Norové ukázali, proč se soupeři bojí jejich standardních situací. Pedersenův dlouhý aut neodkopl Rozehnal, nikdo z domácích se však v závaru ke střele nedostal. Norům vycházela taktika dlouhých míčů a po jednom takovém centru se ke střele z otočky dostal Hästad, naštěstí však mířil nad.

Češi se na dostřel Myhreho branky nedostávali často, ale ve 32. minutě skončila ojedinělá akce gólem. Po pohledné kombinaci poslal Nedvěd po křídle Poborského, ten nacentroval a volný Vladimír Šmicer se trefil přesnou hlavičkou. Ať už terén byl nebo nebyl taktickou zbraní domácích, teď jim příliš nepomohl - podklouzl totiž Bergdölmo, který měl Šmicra hlídat.

Krátce po rozehrání mohl zahrozit Iverssen, ale střela z hranice vápna mu nesedla a k Čechovi se míč sotva doplazil. To hlavička Nedvěda po Barošově centru byla nebezpečnější, Myhre si s ní však poradil. Norové se hnali za vyrovnáním a před naší brankou to několikrát vypadalo hodně nebezpečně, ale Riiseho dělovku ze 30 metrů skvěle odvrátil Čech a ze závaru o pár desítek vteřin později také nic nebylo.

První půle byla taková, jaká se dala očekávat. Žádné pěkné kombinace, spousta nepřesností, dlouhé míče především ze strany domácích. Ti byli důraznější a v některých fázích si vytvořili tlak, měli několik nebezpečných centrů, česká obrana si však vždy dokázala poradit.

Druhý poločas nezačal zrovna příjemně pro Vladimíra Šmicra. Zhruba z pěti metrů jej totiž "pod pás" trefil Hagen a střelec úvodního gólu nepříjemný zásah několik minut rozdýchával. Místo Solliho byl od přestávky na hřišti Daniel Braaten a byl nebezpečný. Ve 49. minutě se pěkně probíjel obranou a těsně před šestnáctkou jej srazil Galásek, za což bohužel dostal žlutou kartu a v odvetě si nezahraje. Z následného přímého kopu střílel nad branku Pedersen.

Hned vzápětí si Norové málem dali vlastní gól. Na Nedvědův roh žádný z naskakujících hráčů nedosáhl, míč trefil Hangelanda, od něj se odrážel do branky, ale z čáry vyhlavičkoval Hästad. Češi hráli ve druhém poločase lépe a do další dobré šance se po pěkné narážečce s Poborským dostával Rosický, prováhal však ten správný moment pro přihrávku a o míč přišel.

I Norové budou v odvetě bez jednoho hráče, Braaten totiž fauloval unikajícího Jankulovského a žlutá karta i pro něj znamená stop. Karetní tresty ohrožovaly i několik dalších českých reprezentantů, a tak se trenér Brückner odhodlal k neobvyklému kroku - stáhl jediného útočníka Baroše, nad nímž také visela žlutá hrozba, a místo něj poslal defenzivního záložníka Poláka. Do útoku se posunul Šmicer a spolu s ním i Rosický.

Právě záložník Dortmundu v 63. minutě vybojoval zdánlivě ztracený míč, přihrál Nedvědovi, ale s jeho ránou si Myhre poradil. Pěknou akci předvedli i Norové, Braaten s Pedersenem si pohráli s několika těsně bránícími soupeři, střelu druhého jmenovaného pak česká obrana zblokovala na roh.

Norové museli otevřít hru, čímž jim vznikaly díry v obraně a často byli nuceni k faulům. Jeden takový si v 75. minutě vykoledoval Poborský a Jankulovského jedovatý centr, který před brankou nikdo netečoval, reflexivně zastavil Myhre. Další dlouhý aut přinesl nebezpečnou situaci před naší brankou, Čech nedokázal míč zkrotit v rukavicích, ale s následnou střelou Pedersena si poradil.

Asi největší šanci na vyrovnání měli domácí v 84. minutě. V jednom z mnoha závarů způsobených dlouhými centry se k zakončení zblízka dostával střídající Aarst, Čecha však nakonec neohrozil, obětavý Rozehnal jeho střelu zblokoval a před dalším dotírajícím hráčem odvrátil míč do bezpečí. Trochu nám zatrnulo v 88. minutě, kdy dlouhý míč vyboxoval Čech, ale přitom se srazil s nabíhajícím soupeřem a chvíli se sbíral ze země.

Norská snaha o vyrovnání nabírala na intenzitě a v první minutě nastavení přišla poslední velká šance. Grygera na hranici vápna fauloval Pedersena, k přímému kopu se postavil Carew, ale trefil naštěstí jen zeď.

Hektický konec už Češi pohlídali a vybojovali velmi cenné vítězství, které jim do odvety dává velké šance na vytoužený postup. Odveta se hraje ve středu ve 20:15 na Letné.


Autor: Petr Starý

Komentáře (145)

Přidat komentář
Shevchenko

tak si můžem balit kufry do Německa!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neskáče není Čech, hop. hop, hop

Reagovat
antimadrista

Vy děláte jako kdybysme porazili Brazílii

Reagovat
smazaný uživatel

My děláme jako kdybychom porazili Norsko a tím se nám značně přiblížil postup...

Reagovat
PJ

Zalez někam do díry a mlč...

Reagovat
smazaný uživatel

zalez do toho bahna co bylo na tom stadionu tragede . A laskave prestan mluvit pojmem VY češi, ses tim trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč by tím byl trapnej, jsem si jist, že o něm víš hovno, tak mu neříkej, jak má mluvit o češích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tedy není Čech, tak ať to rovnou řekne, jinak se to může vykládat jako obyčejná póza...

Reagovat
smazaný uživatel

Vykládat se to může jak chce, ale to, jestli je nebo není čech ti může být u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej mu furt advokáta a nedělej, že ho znáš líp než ostatní. My jsme na tohle téma už kdysi diskutovali, takže mám o něm celkem představu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neznám líp než ostatní, ale tobě může být u prdel, jestli je čech enbo ne a nawrimu zas u prdele, v jakém pádě mluví o češích.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz je cech tak at tak mluvi, at nas fuckuje, ale at rekne my a ne vy

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Co je tobě dotoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kysliku ty tvoje kecy to je vzane extrem, svetovej unikat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, ta tvá neznalost českého pravopisu je taky docela síla

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju za uznani

Reagovat
smazaný uživatel

Tři slova a dvě chyby. To se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

ktery?

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vynechám háčky a čárky (nechci být příliš náročný), tak tu máme malé písmeno na začátku věty. Jo a tečka na konci věty se taky vyučuje už v první třídě...

Reagovat
smazaný uživatel

to si snad ze me delas srandu ne?? proc bych jako mel psat na zacatku vety velky pismeno a na konci tecku? no lol tak to sem este nezazil aby mne tohle nekdo na netu napsal ... hacky a carky netreba komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba proto, že to jsou základy pravopisu. Ale jelikož ty si to vlastně ani neuvědomuješ, tak to nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je presne neco, na co nema vazne cenu nejak konstruktivne reagovat, kazdej soudnej clovek si o tom pomysli svy...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tys teď ale reagoval...no, i když nic konstruktivního to nebylo, takže beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nepochopil mam pocit ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, pochopil, prostě nějaká kultura projevu...

Reagovat
antimadrista

Taky že si o tom sví myslim. Přece jenom, ten příspěvek by měl odpovídat něco o uživateli.A když se kouknu na ty tví, tak si myslim,že jsi negramot

Reagovat
smazaný uživatel

Takže předpokládám že po napsání tohoto příspěvku už u tebe negramot nejsu. To je fakt síla hodnotit lidi podle toho jakým způsobem píšou v diskuzi.

Reagovat
antimadrista

Slušnej příspěvek v diskuzi,to je jako mít čistý boty, něco to o tobě vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

"Sví" a "Tví" rozhodně o vyšší gramatické úrovni nesvědčí, Antimadristo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořád dokola. A když už se PAVKOVI nedá vyčíst špatnej rozhodčí nebo styl "nakopni a bež", tak to obsere s pravopisem. Jen bych doporučoval pozorně si pročíst všechny příspěvky té hádky, PAVEK tam rozhodně nejvíc chyb neudělal.

Reagovat
HOST*yarda

No psát Češi s malým "č" a pojit předložku "u" s prvním pádem ("u prdel"), to je docela síla taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo tam máš teď taky chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

heh tak fakt kdyz si ctu tuhle debatu nevim jesi su este na webu o fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No být tebou, tak o pravopisu už neříkám vůbec nic, u Pavka je to možná problém, že se mu nechce, u tebe to NĚKDY bývá spíše problém vědomostní...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tím taky neoháním, i když tady rozhodně patřím k tomu lepšímu. Ale někoho kritizovat a o dva řádky výš napsat "češi", to je dost ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

No to stejíé ale můžu říct o tobě, tys mě taky za tohle kritizoval a sám si napsal...

Reagovat
antimadrista

Odbíháš od tématu.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

No že tady poučuje analfabet jako ty... To jsi mě fakt dostal. Na co si to hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Analfabet Nepoužívej cizí slova, když nevíš, co znamenají, ušetříš si tím dost ostudy.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Není to tak dávno co jsi se oháněl tím, že na pravopis nedbáš a najednou tady někoho poučuješ za malá/velká písmena. Přečti si svoje příspěvky i ze starších diskuzí prosím tě máš tam "moře" přehozených písmenek a pravopisných chyb. Že zrovna ty poučuješ...

Zřejmě ti nestačí, že tě tady už všichni mají za vola nemusíš to pořád potvrzovat. Ke všemu si děsnej ješita. Měl byses z toho léčit stejně tak jako z té tvoji zakomplexovanosti. Nevím jak si jinak vysvětlit, že se tu pořád z někým hádáš a navážíš se. Je mi tě fakt upřímně líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Analfabeta si radši hodil do autu, teď si pro změnu vytáhl ješitu

A tak zakomplexovansot je taky dobrá, jen co je pravda, třeba takové diskuze patnáctiletých holčiček, ty jsou slov jako "zakomplexovanost" plné...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

A tak a teď jsi tomu svému vystoupení nasadil "korunu"... Blahopřeji.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tak, při tomhle se vždycky hrozěn nasměju, jak někdo tady začne mluvit o zakomplexovanosti, neví z čeho, neví proč a neví ani pořádně, co to znamená...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klid, nohy do tepla, nenervuj se, nema to cenu, Kyslik se v takovymhle flamu vyziva Dam ti radu - nereguj na nej. Ja to tak delam uz pres mesic a je to super, mam klid

Reagovat
smazaný uživatel

no ja v klidu su, naopak se u kazdyho jeho naprosto exotickyho prispevku docela pobavim, ale kdyz si ho prectu napoprve tak me nejdriv sokuje a nemuzu tomu uverit

Reagovat
HOST*pompo

Mě ty jeho příspěvky taky šokujou. To je opravdová rarita. Můžu Ti poradit jediné viz. text jedné české písně - "s tím bláznem si nic nezačínej"... Jinak ten jeho smajlík který je v téměř každém jeho příspěvku mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tenhle: , ten mluví za vše, jak vy jste ansraní a já si z vás dělám srandu, vážně mě to baví

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky jsem si všiml, že už jsi to pochopil.

Reagovat
HOST*jampadampa

Reagovat
antimadrista

Díky Mně přijde,že asi neuměji číst. Napsal jsem "Vy děláte jako kdybySME porazili Brazílii" Zdůrazňuji to kdybySME, nenapsal jsem "kdybyJSTE"

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to se ti omlouvám, přehlédl jsem...

Reagovat
antimadrista

No..pro tentokrát ti to prominu,abys věděl o mé šlechetnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Že je Čech je celkem jasné, jediná věc mi jasná není a to proč se do toho sereš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Já Čech sem, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pomalejší Čech, co se týče chápání...

Reagovat
HOST*yarda

A přece se chytil, ostrovtipný potomek mongolských nájezdníků a rumunských kočovníků

Reagovat
HOST*pompo

Reagovat
HOST*lardin

Reagovat
smazaný uživatel

NA svůj původ jsem hrdý (bohužel to není původ valašský, jak si se tady snažil naznačit, mimochodem, typické chování pražáka vůči jiným krajům, namyšlený, s pocitem, že vy prážáci jste něco víc, ale co, jen si to myslete ).

Reagovat
sansiro

Vzpamatuj se chlapče. Máš komplex.

Reagovat
HOST*yarda

Na tu taky dojde

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*jampadampa

Takové jako ty bych nechal vystěhovat. Jsi ostuda národa. Se za lidi jako ty stydím.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrcadlo doma nemáte.

Reagovat
HOST*jampadampa

Někdo tady onehdy říkal, že jsi prodělal těžké dětství. Od té doby už nereaguji na většinu tvých (jak to říct) ... příspěvků. Chápu, že si tak pozvedáš své podlomené sebevědomí. A já si říkám "kluci buďme solidární k náším méně šťastným spoluobčanům"

Reagovat
HOST*lardin

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že jen v téhle diskuzi už ej to asi čtvrtý příspěvek, kterým si na mě reagoval, to je nějaké rozdvojení osobnosti, nebo co?

Trošku si to v hlavě srovnej, pak vypadá komicky, když něco píšeš a něco jiného děláš (btw, zajímavý člověk s vlastním názorem, ajk tě tak poslouchám, že kdosi řekl, že jsme měl těžké dětství a ty hned přestal reagovat )

Reagovat
HOST*jampadampa

Nějak se nemůžu dopočítat těch svých čtyř reakcí... Jenou jsem reagoval na antimadristu (to s tím vystěhováním - tenkrát jsem se uťukl, ale dokáže mě vytočit když někdo píše Vy Češi a sám je nejspíš Čech nebo tu alespoň dlouho bydlí).

K té narážce na tvoje dětství: nehledej v tom nic osobního, ale já si prostě nedokážu jinak zdůvodnit tvoje "velmi zvláštní" chování na tomto chatu (nejsem rozhodně první kdo na to naráží, tak se nad tím už konečně zamysli...)

Závěrem - přečti si svůj poslední příspěvek a piš prosím jako člověk. Kdo to má luštit.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase zareagoval, tak ty an mě už nějakou dobu nereaguješ, ale te´d je to jedna reakce za druhou, srovnej si to trošku.

A s tím luštěním, intelgientní člověk to rozluštit dokáže, ti ostatní ať klidně neví, co jsem psal.

Reagovat
HOST*jampadampa

...

Reagovat
smazaný uživatel

A zase, a to už máme ty zmiňované čtyři reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Norové dnes doplatili na svoje bahýnko.Myslím,že měli s terénem větší problémy než naši.Obzvlášť se mi líbila jejich komunikace obrany s golmanem. Škoda Galáska,ale Polák to zvládne taky dobře.Doma jim dáme trojku!!!

Reagovat
Mustafa

behem prvnich dvaceti minut Slováci tečou dva nula a na pristi zapas nenastoupi kvuli zlutejm kartam dva hraci ze zakladu a maj vyloucenyho trenera. "Peknej" uvod. Myslim,ze se SLovakama se na sampionatu pristi rok nepotkame...

Reagovat
smazaný uživatel

Aragonés si musí sám sobě gratulovat, že Luíse Garcíu postavil...

A mimochodem nechte předčasných oslav, o to víc se budeme radovat ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

jo oslavme zatim jen vyhru, doufejme ze postup ve stredu, jeste ze se nejde ve ctvrtek do skoly

Reagovat
HOST*yarda

To byl fakt dobrej tah Člověk se může ožrat jak prase a pak to vydejchat

Reagovat
smazaný uživatel

mno právě

Reagovat
HOST*vilík

Já osobně si dám za každýho našehohráče panáka, i za střídačku když se nejde do tý školy...

Reagovat
Mustafa

Zda se mi to, nebo Slováci nemají útok. Neříkam,že Cesi maj momentalne excelentni utok, ale aspon mame silne ofenzivne ladene kridla. Ale Slováci nemaj nikoho... Španělé si asi postup na šampionát zaslouží více.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jenom tam aspoň kapka ofenzivní krve bude, protože Slováci snížili na 2:1

Reagovat
Mustafa

Prisel Nemeth a pekne zakoncil. To sme ho naucili ve Sparte pred lety.

Reagovat
Mustafa

tak penalta,ale hodne prisna za ruku na mokrem terenu pri skluzu.Slovaci o deseti hracich a gol. 3:1. Sampionat se opet vzdalil. Ale pravdou,ze rozhodci Slovakum zrovna nepomaha...

Reagovat
sansiro

Na Španělsku přece jen FIFA vydělá více, než kdyby se tam dostali Slováci.

Reagovat
Mustafa

tak Garcia,kterej nemel ani hrat dal hattrick a Slováci odjedou s peknym rancem golu. Myslim,ze Spanele ani pomoc rozhodciho moc nepotrebujou. Jsou o tridu lepsi hlavne smerem dopredu.

Reagovat
sansiro

Taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

slovakum to preju, ale takovejhle pridel uz doma nesrovnaji at je komentator jakej koliv

Reagovat
HOST*yarda

Luís García jede...

Reagovat
HOST*yarda

Tak kdopak místo Galáska? Poborský? Ujfaluši? Rosický? Nebo Méďa?

Reagovat
smazaný uživatel

veme to Karel, ale mozna to prenecha Pavlovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Poboráka.

Reagovat
smazaný uživatel

U.A.E(co to je za skratku? )-Brazil 0:8

Reagovat
smazaný uživatel

a nikdo hattrick

Reagovat
HOST*yarda

Oni si to Brazilci docela odpochodovali dva dal jen Juninho Pernambucano... Ale gól dal i budoucí hráč Realu Cicinho

Reagovat
sansiro

A Kaka dal taky dva

Reagovat
Shevchenko

HAJZI... toho hráče jsme potřebovali jako náhradu za Cafúa a vy nám ho vyfouknete před očima (A to ještě tam máte Salgada)

a to poločas vedli jen 1:0......

Reagovat
sansiro

To bylo trošku jinak s tím Cicinhem. AC ho chtěl hned, Real byl ochotný počkat a získal předkupní právo. Hlavně ať k nám nejde ten Helguera...

Reagovat
smazaný uživatel

Helguerova letošní forma rozohodně není slabší než Maldiniho nebo Nestova

Reagovat
sansiro

No no

Reagovat
Mustafa

Spojené arabské emiráty asi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Shevchenko

United Arab Emirates asi ne?

Reagovat
Mustafa

Tak jsem myslel ze Slováci maj jen útok v pr.... ale mam pocit ze obrana je na tom uplne stejne, pritom vypadalo,ze je jedina trosku na vyssi urovni nez ostatni rady. I kdyz v deseti se blbe hraje,ale Spanele maj bud vybornej utok nebo Slovaci mizernou defenzivu... jen si vybrat

Reagovat
HOST*

ak by ten talian piskal takto kolumbii tak nech si hned vypita ochranku a zmenu identity a nevidno ho 10 rokov

takto hrubo ovpyvnit zapas,od prvych minut piskal v ich prospech a ked sme dali na 2:1 tak im musel pomoct lebo tych 15 minut nehrali nic a isto by to tak pokracvalo,mal to piskat nejaky anglan a nie taliansky buzik co je zvyknuty prerusovat hru kazdych 20 sekund a pomahat tymom ako juve a AC a teraz napokon aj spanielsko

nedivil by som sa ak by skoncil ako frisk asi mu cosi napisem

Reagovat
smazaný uživatel

napiš a nezapomeň to přetisknout sem

Reagovat
Mustafa

Co je to za hosta v tom studiu?? Vypada vice nez podezrele...

Reagovat
smazaný uživatel

1.gratulujem spanielsku k postupu.boli jasne lepsi a pasujem ich na favoritov ms, i ked ta ich povaha ich obcas nepusti cez stvrtfinale.

2. nechapem preco je Raul v zaklade, podla mna nic nehral a taky Vicente na kridle a Reyes na poste Raula by bol lepsi variant.A vobec nechapem preco je Raul kapitan. Ved to nie je ziadny vodca, pasku si zasluzi jednoznacne Puyol.

3.XAvi najlepsi hrac na ihrisku. super. som rad, ze predvadza vykony hodne najlepsieho tymu na svete a reprezentuje , tak aby velkohubi madristi zavideli, aku kvalitu poskytuje barca reprezentacii v podobe xaviho a puyola

4.nasi opat nezvladli dolezitost velkeho zapasu a namiesto toho, aby makali sa len hadali a vykony co predvadzali v kvalifikacii nepotvrdili

5. Rozhodca im trochu pripyskol, bolo to evidentne, ale tak ci tak spanieli jednoznacne boli lepsi a vysledok zapasu tie rozhodcove kiksy neovplyvnili

6. a nas najlepsi hrac bol jednoznacne Laco Borbely. tie jeho velkohube reci a hra na odbornika a pouzivanie slov, ktorym ani sam nerozumie su naozaj vtipne. Som prekvapeny, ze nevedie brazilsku reprezentacii, lebo ta jeho odbornost je fakt na vysokej uovni. blbec jeden

Reagovat
smazaný uživatel

a som rad, ze dnes hrala aj brazilia, lebo ten debakel co sme dostali je naozaj chutny, ale sae nam to robia sladsie

Reagovat
smazaný uživatel

se jeste div, ze ste v prdeli, kdyz mate v zakladu Petrase a Hada - jaky onidostavaj hodnoceni od deniku za vykony v lize, to je "neco", o posteveni jejich tymu v tabulce radsi no-comment. DOufam, ze Galis bude natolik inteligentni a u vas doma da sanci Krajcikovi se Sventem - a.) si to zaslouzi za sve vykony v lize b.) jde vam uz o hovno, takze jem to nej prilezitost je vyzkouset.

Ale celkove me ten zapas stval - na MS sem chtel jak ESP tak SVK...

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát jsi viděl hrát Hada? V Brně už dávno nemá co dělat, akorát se tam od ostatních nakazí. V defenzivě je to PAN fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme v zimě jestli toho Pana fotbalistu bude někdo chtít

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já to myslel spíš v rámci naší ligy. Ze současného Brna se těžko bude někdo dobře prodávat, ale před pár týdny za něj nějací Noři nabízeli 20 mil. korun. Údajně

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už je moc. Úvahy o nej klubu na světě raději vynechám, kde máte tituly z LM? A už i reprezentační výkony máme závidět? Nám jsou milý rominho úplně u prdele, třeba se s nimi klidně udav Z čeho pořád máte ten komplex? Vždyť je Real jenom fotbalový klub.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě tam chybí jedno přídavné jméno na "v"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a u Barcelony zase "u" a to dobře dvakrát

Reagovat
HOST*yarda

No Raulovi neuznali v první půli jasný gól a příležitostí měl taky celkem dost. Vychvalování Xaviho z tvé strany je mi jasné, ale to ostatní

Reagovat
Shevchenko

tady u toho si nebudu troufat kolik to skončí, protože je vůbec neznám v tom jak hrajou fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dwight York jim bude doufám platný

Reagovat
smazaný uživatel

WOW , měl jsem tušení že Luis García bude platný, opět se potvrdila jeho neuvěřitelná ohebnost, je to fantastický hráč. Španělsko má neuvěřitelný brejkový potenciál, s takovou se nemusí bát ani Brazílie. Reyes taky potvrdil dobrou formu, snad se nezranil. Penalta při třetím gólu naprosto jasná, úmyslná ruka hráče který se zvedá z trávníku a zahazuje míč do zázemí se prostě píská

Reagovat
Mustafa

Tak to bych si zase tak nefandil na miste Spanelu. Dyt Slováci kdyby nebyli pro ne silnym souperem, porazili se na pul sami a to vcetne trenera,kterej se nechal hloupe vyloucit prakticky na zacatku utkani. Nebyt te penalty, tak by Spanele tolik golu nedali, to uz bylo videt,ze hraji v psychicke pohode, naopak Slovaci byli psychicky uplne na dne,myslim si,ze jim chybi zkusenosti z podobnych utkani. Proste Spanele maj excelentni utok, pokud hraji proti slabsimu souperi,ale jakmile maji mene prostoru a rovnocenneho soupere,ktery hraje odevzdane,tak jejich kvalita jde ruku v ruce s nervozitou dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, o tom píšu že s brejkovou taktikou se nemusí bát nikoho, tvořit proti Brazílii by byla sebevražda. ještě něco udělat s druhým stoperem.....v Realu by se mohl rozehrát Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že rozehraje i přes kecy od vrchního cula

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud chcete vidět fotbal živě na Galaxii, tak posílejte SMS ve tvaru "GS mezera Z" - dáváte svůj hlas variantě přímého přenosu španělské ligy od 19:55 a poté NHL ze záznamu. El Classico vedlo suveréně, ale teď se to vyrovnává a pokud to tak pujde až do pátku(kdy končí hlasování), tak bude místo fotbalu zápas hokeje Rangers-Carolina...

Takže GS Z na číslo 900 0 610

Díky...

Reagovat
ronaldinho_10

Tak pokud vemu hlasy od rána, tak NHL získala více než o 100% víc jak El Classico... To je fičák...

Reagovat
HOST*Honzao

Ve sportu je bodování, naprosto nepochopitelně má Galásek 9 a Nedvěd jenom 6!!! Co za blbečka to tam píše !!! Potom třeba Čech 8, Rosickej 8............hrůza kam se ten deník sport dopracoval !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Galásek byl hodně dobrej, Méda ale nebyl o tolik horší

Reagovat
PJ

Já sem si u Nedvěda taky všim několika nepřesnejch rozehrávek, hlavně ze začátku, ale pak zase dělal šance a byl i u gólu.. Galásek byl ale dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nepřesný nahrávky se dají omluvit, všichni víme proč , výhrady mám jen k Poborskýmu první gól udělal z 75% on ale jinak docela hrůza, čech si myslim že měl házet balony na krajní záložníky a ne furt nesmyslně vykopávat na Baroše kterýho tam ničil ten Viking( )

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jejich hodnocení se nedá věřit už hodně dlouho.

Reagovat
Mr.Jindros

No hlavně je to hodnocení subjektivní, stejně jako hodnocení čehokoli jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali ste skvele s tými Nórmi:skvelá taktika, vynikajúca záloha, niektorí zatracovali Rozehnala-myslím, že Carew si ani nepípol pri ňom.Ale fakt tá záloha bola skvelá.Neni čo riešiť, keď sa nesplašíte ako ten náš priblblý tréner tak v pohodičke.Patríte tam..

Reagovat
smazaný uživatel

O té záloze to přesně je. Jestli zůstane do ms pohromadě, tak máme na čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

To dúfam, budem držať dvom mužstvám, už sa mi to rysuje - vašim a Pobrežiu Slonoviny, možno Švédom, lebo videl som zostrih s Islandom a ten Zlatan - to je génius, čo tam ten robil, proste rozprávka.

Reagovat
HOST*jampadampa

Škoda, že jste to tak zdrbli. Věřil jsem v 1:1 nebo porážku 2:1. Teď už finále MS Česko vs. Slovensko nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa ani nemrzí, že sme prehrali, to sa stáva.Mňa serie, že nevieme prijať chlapsky prehru a namiesto toho sa radšej rozplakávame nad výkonom rozhodcu.Túto našu "národnú " vlastnosť robiť zo seba ukrivdených chudáčikov nenávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.prehravat je normalne..Ale robit zo seba blbcov..to sme si ale urobili hambu!Skratka vyhrali sme len recami

Reagovat
HOST*jampadampa

My jsme se poučili už z minulé baráže. Taky jsme všechno sváděli na rozhodčího a nic nám to nepomohlo. Teď už víme, že na rozhodčího se vymlouvat nedá ať píská jakoliv.

Tak se snad do příští baráže taky poučíte. Nebo že byste postupovali přímo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčího jsme to sváděli v době zápasu,pak to zchytal trenér a někteří hráči.Nebylo pochyb o tom,že jsme to prohráli výhradně na hřišti.

Reagovat
HOST*jampadampa

Přitom si nemůžu pomoct, ale ti Belgičané tenkrát nic oslnivého nepředvedli . No snad se to nebude opakovat. Jinak ta výhra 1:0 je dobrá, ale ještě vůbec nic neznamená. Prohrát 1:2 byse s těma Norama klidně dalo No raději myslet pozitivně .

Reagovat
HOST*jampadampa

Norové v této kvalifikaci na MS:

Doma - 2 2 1 (6:3)

Venku - 3 1 1 (6:4) - proh. v Itálii, rem.- Moldavsko, výhry - ve Slovinsku, Skotsku a Bělorusku.

Takže získali více bodů venku než doma. Asi to nebude žádná procházka ve středu . Očekávám ale od Norů podobný projev jako v Norsku "všechno do pokutového".

Reagovat
smazaný uživatel

Venku 6 gólů z pěti zápasů, tak snad u nás víc jak jeden nedají

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud chcete vidět fotbal živě na Galaxii, tak posílejte SMS ve tvaru "GS mezera Z" - dáváte svůj hlas variantě přímého přenosu španělské ligy od 19:55 a poté NHL ze záznamu. El Classico vedlo suveréně, ale teď se to vyrovnává a pokud to tak pujde až do pátku(kdy končí hlasování), tak bude místo fotbalu zápas hokeje Rangers-Carolina...

Takže GS Z na číslo 900 0 610

Díky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele