ČEŠI POSTUPUJÍ NA MISTROVSTVÍ SVĚTA!!!

16.11.2005, 22:09
Aktuality
Česká republika slaví, poprvé ve své samostatné historii si zahraje na mistrovství světa! Rozhodlo o tom barážové vítězství nad Norskem, po výhře 1:0 v Oslu skončila stejným výsledkem i odveta v Praze na Letné, kde dal jediný gól Tomáš Rosický. Češi se sice závěrečných 20 minut většinou jen bránili, ale postup si pohlídali.

Trenér českého týmu Karel Brückner jistě chtěl dodržet zásadu, že se vítězná sestava nemění, to mu však znemožnil karetní trest pro Tomáše Galáska. Jednu změnu tak trenér udělat musel, kapitána nahradil Jan Polák. Jinak byla sestava stejná jako v Norsku - v brance Čech, obrana Grygera, Rozehnal, Ujfaluši a Jankulovski, záloha Poborský, Polák, Rosický a Nedvěd, před nimi Šmicer a osamocený útočník Milan Baroš.

Norský kouč Aage Hareide udělal změny tři. Pravého obránce Bargdölma nahradil Jon Inge Hiland, před ním v záloze místo Solliho, který v prvním utkání zklamal, nastoupil Thorstein Helstad a ve středu pole se místo Grindheima, jehož skolila viróza, objevil Fredrik Strömstad. Další změna se čekala v útoku, ale po prvním utkání kritizovaný Steffen Iversen nakonec opět dostal důvěru.


Česko - Norsko   1:0
Branka:  35. Tomáš Rosický

Hned první akce zápasu vypadala zajímavě. Dlouhý pas prodloužil Baroš na Šmicra a ten trefil tyč, byl však v ofsajdu. Na časomíře svítilo pouhých deset vteřin. Začalo se zostra a hned ve druhé minutě zahrozili i Norové, Carew po křídle utekl Rozehnalovi a jeho centr odvrátil Ujfaluši. Bohužel jen na roh a po něm nám hodně zatrnulo, obrovský závar na malém vápně nakonec naštěstí skončil Ujfalušiho odkopem na další roh.

V sedmé minutě si celá Letná zakřičela - po Poborského přihrávce totiž ve vápně Hangeland rukama složil Baroše, anglický sudí Poll však penaltu neodpískal. O čtyři minuty později byl Baroš opět přidržen Hangelandem a Češi dostali možnost přímého kopu ze 27 metrů, Pavel Nedvěd prostřelil zeď, ale Myhre v norské brance byl připraven.

Za chvilku opět zahrozili Norové, ke střele se dostal Morten Gamst Pedersen, ale netrefil branku. Aktivnější však byli domácí fotbalisté, v 17. minutě měl gól na kopačce Šmicer, ale po přihrávce od Grygery mu v dobré pozici nesedla střela. Češi dobře napadali a narušovali rozehrávku Norů, což odnesl Marek Jankulovski - vystihl přihrávku soupeře, ale přitom mu Pedersen nešetrně prošlápl koleno. Obránce AC Milán naštěstí mohl pokračovat.

Tempo trochu opadlo, hosté rozehrávali nepřesně a domácí pro změnu hodně rozvážně a pomalu. Další šanci tak přinesla až 30. minuta. Češi šli do brejku a Baroše za cenu žluté karty zastavil Hagen. Přímý kop zdálky rozehrál Jankulovski, zdálo se, že Myhre vysoký míč v pohodě zkrotí, ale ten mu vypadl a od Šmicra, který už nestačil pořádně zareagovat, se odrazil těsně vedle prázdné branky.

Oba týmy se opět probudily, Češi útočili, Norové zahrozili vysokou střelou Iversena, ale ve 35. minutě Letná explodovala radostí. Dobře zabojoval Baroš, získal míč, mezi dvojicí obránců se dostal do vápna, jeho přihrávka se s pomocí teče Hagena dostala k nabíhajícímu Rosickému a ten nekompromisním volejem k tyči rozvlnil síť - 1:0. Za tři minuty "malý Mozart" Rosický vymyslel parádní přihrávku na Nedvěda, ten se dostal do vápna a jeho střelu na poslední chvíli zblokoval obránce.

Norové se snažili vyrovnat, ale na víc, než několik nebezpečných centrů, se kterými si stopeři v bílém poradili, se nezmohli. Nejhůře to před Petrem Čechem vypadalo v první minutě nastavení, kdy hosté zahrávali dva rohy za sebou, po tom druhém přišel střílený centr do vápna a střelu Iversena, která vzešla ze skrumáže, vyrazil na další roh Čech.

Aage Hareide se o přestávce rozhodl k jedné změně, místo Iversena poslal do hry Jana Gunara Solliho. Ten se postavil na pravý kraj zálohy místo Helstada, který se posunul do útoku ke Carewovi. To se však příliš neosvědčilo a po čtvrthodině Helstada vystřídal klasický útočník Ole Martin Aarst.

První šanci druhé půle si vytvořili Norové, na centr Pedersena si naskočil John Carew, kterého Rozehnal poprvé neuhlídal, ale hlavičku útočníka Lyonu dobrým zákrokem zkrotil Čech.

Češi hráli v klidu, sbírali dlouhé míče Norů a čekali na další šanci. Ta mohla přijít v 57. minutě, kdy Baroš na hranici vápna padl po střetu s Hangelandem, ale píšťalka rozhodčího zůstala opět němá. Za tři minuty dal regulérní gól Vladimír Šmicer, jehož do vápna pěknou uličkou poslal Rosický, asistent rozhodčího však odmával chybný ofsajd. O další minutu později mohli Norové vyrovnat, po Aarstově sklepnutí tvrdě pálil Pedersen, naštěstí trefil jen Rozehnala.

Velmi dobrá přímočará hra domácího týmu nesla své ovoce v podobě dalších šancí, Nedvědovu nepříliš povedenou střelu zblokoval obránce, další pokus Baroše byl tečován do náruče brankáře Myhreho. Horko však bylo i před Petrem Čechem, kde zlobil především John Carew. Trenér Brückner se možná i proto rozhodl k taktickému střídání - velmi dobře hrajícího Rosického nahradil Radoslav Kováč, který měl spolu s Polákam bořit útoky soupeře.

V 69. minutě Polák fauloval asi 40 metrů od branky Hagena, z přímého kopu vypálil přímo na branku Riise, mířil sice pěkně, ale nad. Norové se tlačili dopředu a byli aktivnější, zdálky mířil nepřesně Strömstad, v 72. minutě gólovou střelu Carewa vytěsnil na roh skvělým zákrokem Petr Čech. Tlak hostí nabíral na intenzitě, hráči v červených dresech sevřeli naše reprezentanty před vlastní brankou. Češi se dostali do brejku, po akci Baroše se střídajícím Štajnerem dal gól Poborský, byl však v ofsajdu.

Norové se dál ve velkém tempu tlačili před branku, ale na dobře bránící české mužstvo nenašli recept. Nepomáhaly ani centry, ani Riiseho dlouhé auty. Někdy sice pomohlo štěstí, ale se vším si obránci dokázali poradit.

V 88. minutě Grygera odhlavičkovával míč, ale do souboje vletěl John Arne Riise a s obráncem Ajaxu se srazil hlavou. Odnesl to sám, musel být vystřídán. Česká ofenzíva sice hodně utrpěla odchodem Tomáše Rosického, ale v závěru už nám stačilo jen bránit. To se podařilo - Norům nepomohlo ani pětiminutové nastavení. Češi tak ubránili vítězství 1:0 a tolik vytoužený postup na mistrovství světa...


Autor: Petr Starý

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak super no, ale nutno říct, že Norové podali výborný a velmi sympatický výkon, taky by si to zasloužili...

John Arne Riise do Barcy, já už to říkám dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

O důvod víc, proč vás nesnášet. Všichni hráli férově, jenom on byl pořád nervní a agresivní.

Reagovat
antimadrista

Ty aby sis něco nenašel co?

Reagovat
smazaný uživatel

A kam ho vlastně chcete? Do útoku? Jeho defenzivní schopnosti jsou doslova tragické To ovšem není žádné překvapení, v Premier League nás o tom přesvědčuje docela často. Největší srandu z něho vždycky měl Gronkjaer

Reagovat
smazaný uživatel

No JÁ ho chci do obrany. Nějak tě nechápu, jen proto, že chci JÁ OSOBNĚ Riiseho, tak je to další důvod proč NÁS nenávidět, měl by ses trošku zamyslet, než něco napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho fakt nemám rád. A trochu jsem to přehnal, nenávist je silné slovo. Taky vás nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže: Protože JÁ OSOBNĚ chci do barby hráče, co ty nemáš rád, tak je to další důvod, proč NÁS nenávidět, tos to teda vylepšil...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději Gio se Sylvinhem. Jeho nemám rád, tím to uzavírám.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, akm si čuměl? Asi si viděl všechno rudě, ne?

Reagovat
RMCF

S tím plně souhlasím, Riise je jeden z nejarogantnějších a nejnamyšlenějších fotbalistů, jen ať jde do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad nemyslíš vážně...můžeš mi ukázat příklad? Třeba nějaká arogantní věta v novinách nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme lepší, postoupíme." To asi hovoří za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

To neřekl, to zas byla špatná interpretace, řekl, že mají šanci postoupit, že je to otevřené a že byli v Norsku lepší, což je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohli být lepší, když neměli žádnou gólovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší byli...

Reagovat
RMCF

No třeba před dnešním zápasem řekl, že nechtějí penalty, že postoupí přímo. A taky sem myslel jeho chování na hřišti(nejenom za repre) a vubec ho považuju za přeceňovaného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To neřekl.

Reagovat
RMCF

Nevím jestli to přímo řekl, ale v tisku to tak bylo prezentováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky záleží v jakém, on řekl, že penalty nechce, protože tam je to jen o náhodě, že by CHTĚL postoupit už před penaltama.

Reagovat
HOST*lardin

Byli lepší v Norsku Díval ses opravdu na "fotbalový zápas" Norsko - Čr?? Kolik máš dioptrii???

Reagovat
smazaný uživatel

heh prej ze si to zaslouzili ... ty to zabal chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to zas nepochopil, zasloužili by si tam být TAKY za ten výkon, jina ksamozřejěm lepší jsme byli my a měli jsme tam jet my.

Reagovat
smazaný uživatel

no za normalnich okolnosti bych to tak bral ale kdyzs to napsal ty tak sem mel opravene pochybnosti

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, dej si na hlavu led, nebuď přehnaně agresivní, když něco píšu ( mám z toho mimochdome hroznou radost, že takhle reaguješ...) a bude to...

Reagovat
smazaný uživatel

a ja mam jeste vetsi radost ze sem te tak potesil

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, to by byla hezká společná domácnost

Reagovat
smazaný uživatel

to kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkoušej to, už se pokoušel i o mě, dej si na něj pozor, on je to takovej místní "děvkař", i když přes jeho nevyjasněné pohlaví člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Doktor je anižena animuž

Reagovat
Shevchenko

a ta hlava Grygera si tam kontroluje míč a Riise do něho vletí jako blesk a pak se ostatní Noři domnívají, že to byla vina Zdeňka

Reagovat
smazaný uživatel

jééžiš, hlava...tak sorry, ale máš sedm minut do konce, potřebuješ dát dva goly, tak jdeš do každého souboje naplno, nebylo to nic zákeřného, jen to prostě neodhadl no.

Reagovat
Shevchenko

Ale já nemyslím Riiseho, ale ty hráče Norska. Chyba Grygery to rozhodně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to promiň, ale to si skočil an špek jinak dobrému komentátorovi, TO co on tam blábolal o tom, jak norové šli po Grygerovi, to jsem ještě neslyšel...Mně se naopak zdálo, že ti agresivní v té potyčce byli naši, což bylo i částečně pochopitelné, protože to zavinil Riise.

Reagovat
smazaný uživatel

mno mně se zdálo že komentátoři to nezvládali docela často

Reagovat
HOST*yarda

Ale jednou se jim povedl i vtip, tak je nezatracuj, to bylo poprvé, co jsem se uchechtnul u nováckého přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

no to já se uchechtnu u každýho nováckýho přenosu aspoň 50x z těch jejich trapasů

Reagovat
HOST*yarda

Ale já tentokrát myslel upřímně, ne škodolibé uchechtnutí... To ani nepočítám (Polákova střela letěla 422 km/h a podobně )

Reagovat
smazaný uživatel

Norové by si to možná zasloužili, ale ne na úkor nás, byli jsme lepší, Šmicrův gól jsem se jen smál nebyl to ofsajd o metr...

JSME TAM !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Však ne na úkor nás, to samozřejmě že ne.

A myslím, že bez Nedvěda by to byla větší hrůza...

Reagovat
Shevchenko

hrůza? tak tu jsem tam neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrál, tak co řešíš? S Kollerem by dostali trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Tím řeším to, že je dobře, že za nás hraje a že je to dost díky němu a je dobře, že se vrátil...

mere...klid...pohoda...

Reagovat
Shevchenko

přesně... jdeme oslavovat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nemyslím. Ten hnusnej rezavej skrček tam Grygeru a Pobora prasil celej zápas. Toho bych do Barcy nechtěl ani zadarmo, idiota

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš zaujatý. Byl z Notů nejlepší, hrál tvrdě (což se dá za takového stavu pochopit), ale ne zákeřně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta hlavička na Grygeru zákeřná byla. V záběru zblízka bylo jasně zřetelné, že věděl, co dělá

Reagovat
HOST*yarda

Přesně tak, letěl do něj čelem, zatímco Grygera byl bokem. Nepočítal ale, chlapec norská, že má měkčí hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Zepředu zblízka a zákeřná Promiň...

Reagovat
Shevchenko

Ten nadpis si nezaslouží 3, ale hned 5 vykříčníku (!!!!!)

KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH! HOP, HOP, HOP!

Reagovat
Shevchenko

JINAK... Dali jsme tolik gólů, jako Slováci Španělům Kolik že to Noři vyhráli na rohy?? 1:9??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme táááááám! Chlastáááááám! Supééééééér!

Reagovat
Mr.Jindros

hehe... u nás v Tipáči byla atmosféra jak na Letné...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice trochu zakřiknutý výkon v druhé půli, ale jinak fajn. Nedvěd byl HODNĚ znát, doufám, že na MS pojede! Dneska se mi víc líbil Grygera než Jankulovski... Baroš nějak přibral, nebo se mi to zdálo? Dvojička stoperů takřka bez chyby a líbil se mi i Kováč... Jediný kdo mi radost kazil je ten tlustej zmrd Košťál

Ale jinak hop hop hop hop

Reagovat
smazaný uživatel

No s tim Barosem mas recht-nebehal jak na Euru:) Ja myslim ze Nori hrali pekne druhou puli,takze Cesi se nemaji za co stydet. Pekny fotbal. Mistrovstvi je urcite zarucene zaslouzene!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Našim přeju šťastnou cestu do Německa, Norům do Norska

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Blažek, Laštůvka – Grygera, Jiránek, Rozehnal, Bolf, Ujfaluši, Kováč, Jankulovki, Mareš – Poborský, Jarolím, Rosický, Jarošík, Galásek, Polák, Nedvěd, Plašil – Baroš, Lokvenc, Koller, Heinz.

To by šlo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zapomels na eso a zakladni kamen naseho celku, Juna :D

Reagovat
smazaný uživatel

V nominaci bude určitě Kinský, Laštůvka předpokládám dostane konečně šanci v nově se rodícím týmu po MS. Jarolím rozhodně nepředvedl nic tak oslnivého, že by měl být v nominaci. Brückner spíš vezme Heinze jako záložníka a do útoku Juna. Smůlu má Týce, protože konkurence na jeho postu je obrovská a ani trenérova přízeň mu zřejmě nepomůže. Uvidíme co bude za půl roku, jistotu určitě nemá Mareš, pokud na jaře pozitivně překvapí třeba Kadlec... A asi se nedá očekávat, že všichni budou v létě zdraví, i když bych si to moc přál.

Reagovat
RMCF

Jarolím ani nedostal větší možnost cokoliv předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Má teď možná nejlepší sezónu své kariéry, ale že by to bylo hned na nominaci na MS?

Reagovat
RMCF

To se pravě moc nedá posoudit protože nedostal pořádnou šanci, ale co předvádí v bundeslize a uefe, tak to se mě dost líbil. No uvidíme v merenguesova nominace je docela pravděpodobná až na toho Laštůvku Bruckner vezme určitě Kynskýho. A na ten jeden volnej flek jsou !!!ZATÍM!!! tři adepti Jarolím, Jůn a Štajner.

Reagovat
HOST*yarda

Tak ten druhej je vtip, a třetí nemá taky šanci...

Reagovat
RMCF

Já sem nepsal hráče kteří by tam měli podle mě jet (Jůna vůbec nemusím), ale ty kteří si myslím že tam pojedou(podle současných nominací). Ale toho že tam chybí Šmicer sem si taky nevšiml, tak hned o jednoho téměř jistého navrch. A Kováč asi taky moc šáncí mít nebude pokud se uzdraví a dá do formy Sivok tak už jsou na def. záložníka tři hráči před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Šmicer se nám v té nominaci nějak schoval Ale je dobře, že máme z čeho vybírat. O místo se budou možná prát i Vachoušek, Sionko a Skácel, dobrou pozici má Sivok.

Reagovat
smazaný uživatel

sry ale Sionko(?), to ať veme radši Vaška Tittelbacha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt myslíš, že Brückner nedá Sionkovi šanci, aby se popral o nominaci, když ho zval na kvalifikaci?

Můj osobní názor na Sionka s tím, co jsem napsal, nemá nic společného!

Reagovat
smazaný uživatel

tak dá mu možná šanci ale on na to prostě nemá, není to konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehral vcera Koller? S tema berlema se pohyboval stejne jako bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem zapomněl na Šmícu Takže místo Jarolíma

Reagovat
HOST*

na Smicra a Juna jsi zapomel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro MS bude magické číslo 9. 9. prosince proběhne v Lipsku los, 9. června bude zahájeno MS v Mnichově a 9. července v Berlíně se bude hrát finále.

Reagovat
Shevchenko

9. prosince bude už los základních skupin ??

Reagovat
smazaný uživatel

Los skupin + místa a časy zápasů.

Reagovat
HOST*Maniac

SUPER

škoda jen, že tam nebudou slováci

Reagovat
HOST*Meat

Jsem rád že Slováci nepostoupili, španělé mi připadají fotbalovější. Myslím že Bolf bude mít velké potíže dostat se znovu do základu, protože Rozehnal ho jasně převyšuje v současné době. Chtěl bych do skupiny Austrálii s nimi by mohl být zajímavý zápas.

Reagovat
HOST*Spider

Mě přijde trochu nespravedlivý že na MS nebudou Norové, Turci (i když zas tolik mi tam zase chybět nebudou, ale po fotbalové stránce by tam být měli), Rusové nebo Řekové a bude tam nějakej blbej Trinidad nebo Kostarika, Írán, Saudové. Na MS by mělo hrát 32 nejlepších týmů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostarika by všechny tebou zmíněné týmy porazila.

Reagovat
Shevchenko

No Řekové mi tam rozhodně chybět nebudou!

Reagovat
HOST*Andy

No jenomže pak by tomohlo být spíš ME+Jihoameričané. Podle mě to není sice dobré pro fotbal, že neznámé africké týmy postoupily na úkor Nigérie, Kamerunu atd., ale jsou to chudé Země a z lidského hlediska to je dobré. Jen si představ to nadšení těch ubohých lidí, když např. v ČR dokáže fotbal, u nás s takovou tradicí a už tak zažitý, vyvolat takovou národní hrdost.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Budou mi chybět hlavně Řekové. Turci ale rozhodně né. Zase se předvedli

Reagovat
HOST*

neurážej Trinidad,Dwightu Yorkovi to moc přeju,aby si zahrál na velkém turnaji

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo vyhrál dvakrát psoobě cenu pro nejlepšího hráče Afriky a co Drogba?

Reagovat
HOST*Andy

Jo a Kyslíku, teď k tobě. Máš rád hodně Riiseho, že? Tvrzení, že byl nejlepší z Norů je dost sporné. Čí důraz předcházel golu Rosického? Riiseho určitě ne! Kdo měl mrťos prostoru po naší pravé straně? Poborský! Kdo svými centry nejvíce hrozil? "nějakej" Hoiland, nebo jak se jmenuje?! Kdo byl nejaktivnější? Morten Gamst Pedersen!

Možná, že je Riise super player, ale proti Čechům byli lepší jiní!

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím nesouhlasím, udělal sis to pdole sebe. Na jaké straně byl Rosický ÚPLNĚ sám a vklidu mohl střílet? Z jaké strany padl další regulerní gol, který nebyl uznán? Taky to bylo z té opačné strany. Ty říkáš, že jsme nejvíc hrozili zprava, ale tak jaktože dva goly padly zleva? A nejvíc hrozit neznamená být nejlepší, Riise z obrny nejvíc hrozit nemůže...

Reagovat
HOST*Andy

Špatně čteš. Já neříkám, že jsme hrozili nejvíce po pravé straně!

Reagovat
smazaný uživatel

No tvrdíš, že po naší pravé straně měl Poborský "mrťos prostoru", no že z nich teda nic nevytěžil

Reagovat
HOST*Andy

Klídek, v pohodě jo. Já se nechci hádat. Mrťos prostoru pro Poborského znamená, že měl hodně prostoru, ne že po té straně hrozil. Poborský už není to co býval. Ale to je jedno. Uzavřel bych to tím, že Riise není buran jak tady psal nějaký buran, ale hráč svět. fotbalu, který hraje za svět. mančaft a vzhledem k jého relativnímu mládí o něm ještě uslyšíme. Každopádně PODLE MĚ to nebyly jeho nej zápasy a umí hrát lépe.

Reagovat
HOST*yarda

No pokud se nemýlím tak finální nahrávka od Baroše směřovala na Rosického (ač původně adresována Nedvědovi) právě z pravé strany, kde Baroš přešel přes Riiseho, takže to byla jeho vina...

Reagovat
smazaný uživatel

BAroš získal mí těsně za půlkou, jseš žase trošku dezorientovaný

Reagovat
HOST*yarda

Jasně a ten zrzavej obránce co se na něj tlačil byl Carew

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, nevěděl jsem, že tvé zbalosti jsou až tak mizivé

Reagovat
HOST*yarda

Zato já bezpečně vím, že tvé schopnosti se vytáčet přesahují běžný průměr

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem mi to připomíná v opačném gardu spor La Coruňa a Ramos...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohla být Riiseho vina?Vždyť jenom cupital vedle Baroše 20 metrů a čekal,co udělá.Kdyby mu ten míč odkopl do vlastní brány,teprve potom by to byla jeho vina.

Reagovat
HOST*yarda

Možná kdyby měl odvahu kopat pencli v poslední minutě, tak Kamerun jede taky

Reagovat
antimadrista

Drogba?? Co to je?

Reagovat
HOST*Andy

Didier Drogba

Reprezentuje stát Pobřeží Slonoviny, včera vstřelil gol proti Itálii.

V klubové kopané hájí barvy Blues, čili FC CHELSEA.

Vysoký, silný útočník, brejkového typu.

Tento hráč tmavé pleti se s repre dostal na MS do Německa.

Je drzý a trochu arogantní, jakožto více lidí v Chelsea.

Světová superstar

Reagovat
HOST*yarda

A ty fandíš Barceloně, žejo

Reagovat
HOST*

Reagoval bych na Riiseho podle mě je to buran, kterej se neumí udržet...... a ten střet s Grygerou to byl vlastně trest za jeho nemožné chování v obou zápasech.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo, kdo ani nezná základ slušného chování a nepodepíše se, jak může o někom říct, že je buran?

Reagovat
antimadrista

Na toho jedince/individuum nemá cenu ani reagovat. Klídek Kyslíku

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím, jak ty píšeš, individuem souhlasím

Reagovat
HOST*polda

Souhlasím s tebou. Riise má spíše nižší IQ. Ten zákrok na Grygeru byl úmyslný s cílem zranit ho. Měl dostat červenou o tom bez diskuze.

Reagovat
HOST*Lee

Mě osobně zklamal. Čekal jsem, že je to větší formát. Do té hlavičky šel evidentně dávno potom co Grygera odhlavičkoval. Moc dobře věděl co dělá.

Reagovat
HOST*Figo

To že sa český daňový poplatníci poskladali na pol miliardy českých korún pre Nedveda aby im zachránil baráž je obdivuhodné.Za to mohli mať aspoň základy nejakého dôstojneho národního štadionu.To že Nedved si nestojí za slovom plne chápem za také prachy by som aj ja menil názor hoci aj trikrát denne.Ale účel svetí prostriedky bez Nedveda by Česi cez Norov nikdy neprešli a cez Španielov ani s ním.A na MS bude hrať na 1000% polovicu z tej sumy má viazanú za účast na MS.Nech žije futbal a etika.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrď mi, že ses ani trochu nezačervenal, když jsi psal takové kraviny...

A když víš tak dobře, kdo by přes koho přešel a přes koho ne, tak sem hoď nějaké budoucí výsledky z MS, ať si můžu vsadit tutovky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele