Cesenu bude trénovat místní rodák Arrigoni

02.11.2011, 09:40
Aktuality
Nejhorší tým italské ligy Cesenu převezme 52letý trenér Daniele Arrigoni. Místní rodák a bývalý hráč klubu nahradí ve funkci Marka Giampaola, jenž byl odvolán o víkendu po porážce 0:2 v Parmě.

Cesena je v tabulce Serie A bez výhry poslední se ziskem pouhých tří bodů z devíti zápasů. "Jsem přesvědčen o tom, že se můžeme zachránit. Znám Serii A a věřím, že Cesena má konkurenceschopné mužstvo, které se může hodně zlepšit," prohlásil nový trenér.

Arrigoni dříve za Cesenu tři roky hrál, nyní usedá na trenérskou lavičku. "Je to pro mě splněný sen, není však čas zabývat se těmito věcmi. Všichni máme jeden cíl, a tím je záchrana. Myslím, že právě pod tlakem dokáži nejlépe pracovat, takže věřím, že začneme rychle sbírat body," dodal.

"Daniele Arrigoni podepsal smlouvu do konce sezony. V italské nejvyšší soutěži naposledy vedl v roce 2008 Boloňu, jeho poslední trenérské angažmá bylo v Sassuolu, odkud byl odvolán v říjnu 2010.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
PlackaSKS

na tý fotce vypadá jako hrozná hvězda

Reagovat
ryzskej

spíš jak mafián

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jsem na něj vážně zvědavý, zázraky nečekám, snad se předvede v dobrém světle a podaří se zachránit.

Reagovat
Filip12

vipadá jak Miki Volek

Reagovat
Filip12

*vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

No to si tedy pomohli...jinak sympatický klub, loni hráli dobrý fotbal (letos jsem je ještě neviděl ), navíc mají jeden z mála opravdu "fotbalových" stadionů v Itálii, kde hodí relativně hodně fanoušků, rozhodně je to pro Serii A oživení, rozdodně je tam viím raději než třeba takovou Brescii...Doufám, že příšti rok postoupí mezi elitu Doria, FC Torino a Bari

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele