Čech věří, že nebude muset rušit letní fotbalovou školu v Česku

29.04.2020, 18:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
dave30

Vidím, že někdo udělal rozhovor s Petrem (samozřejmě někteří jsou přesvědčeni, že Petr přišel za novinářem sám...). Na EF z toho udělají 5 článků a mnozí se z toho zblázní, nebo jim dokonce praskne cévka. S ohledem na jejich zdraví, už sem raději o Petrovi nic nedávejte (i když mně to nevadí).

Reagovat
kilobyte

Ale pravda je, že si ty "rozhovory" Čech píše sám a pak je rozesílá do redakcí.

Reagovat
dave30

Obzvlášť teď, když sedí doma a nemá co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, proč Čech pořád ty novináře otravuje, vždyť už i jemu to musí být trapný jim pořád volat.

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa is on fire.

Reagovat
Liquid

ne eurofotbal.cz, ale cechveri.cz - častější sousloví tu v nadpisu nenajdete

Reagovat
smazaný uživatel

coze? ...este v nom doznievaju otrasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech věří, že pokud bude muset rušit letní fotbalovou školu v Česku, nebude muset vracet zápísné:D A to se tak těšil na práci s dětmi.

Reagovat
M0rb1D4S

Co je na tom tak směšné? Každý rok na tu školu osobně jezdí a věnuje se všem dětem

Reagovat
dave30

Nevím, proč tam podsouváš tu hloupou poznámku o zápisném. Pokud bys Petra jenom trochu znal tak bys věděl, že úplně to poslední co by udělal by bylo, že by vydělával na dětech (mládeži). On tuto školu pouze zaštiťuje svým jménem, účastní se jí jako opravdový vzor pro kluky a dost pochybuji, že z toho něco má. Kolik z toho mají ti opravdoví organizátoři (doufám že nevěříš, že celou akci organizuje Petr z Anglie), to nemůžu posoudit a je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech věří, že se situace kolem pandemie nového koronaviru v Česku natolik uklidní, že nebude muset rušit svou tradiční letní fotbalovou školu pro mládež do 15 let. nebo vidim to SVOU sam?

Reagovat
dave30

Tak když to napsala ČTK, tak je to asi jasné. Opravdu mi nejde o vlastnickou strukturu té školy. Jde mi o to, že nemá potřebu generovat na takové akci zisk. I kdyby byl majitelem té školy (o čemž pochybuji), tak raději důstojně zaplatí organizátory a všechny, kteří se o hráče starají. Nepředpokládám, že zrušení akce by nějak zasáhlo jeho rodinný rozpočet...

Reagovat
smazaný uživatel

jj teorie ma dost nepotrebuje vic dostala do vlady prve Bartu pak Babise .. ne ze by byli jedini .. ti co jsou tlusti jak prasata taky nebudou vic zrat ze jo?::::D:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele