Čech v kvalifikaci nechyběl ani minutu

16.10.2013, 10:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
cetto

Džeko - každá druhá střela gol

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou střelci ti naši

Reagovat
smazaný uživatel

hned je jasnější, proč byl postup na hony vzdálen, i ve včerejším zápase to šlo vidět, kdy nepomohl brankář, tak góla nedáme

Reagovat
vanGomm

Přesně tak tohle by měli brankáři na této urovni chytat.Dát v 6 zápasech (Itálie,Dánsko a Bulharsko) pouze 2 góly to je velice málo a s takovou "kanonádou"přesto skončit na 3. místě je vlastně úspěch.Ona ta naše skupina je při prvním pohledu na konečnou tabulku mezi 2-5 místem sice vypadá vyrovnaná.Ovšem ta vyrovnanost je podle mého názoru záporná.Pokud odečtu Dánsku,Bulharsku a ČR zápasy s Maltou vyhrálo toto trio v domácím prostředí pouze jeden zápas!! To je ten pravý důvod proč se nikdo z nich nedostal do baráže.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

13 gólů za 10 zápasů? Co by jako v tý Brazílii chtěli dělat? Jde vidět jaký jsou to kopyta...v budoucnu by bylo dobrý aby se Kozel s Vydrou rozstříleli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele