Čech podstoupil operaci, mimo hru bude osm až deset týdnů

08.05.2014, 08:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
minoLFC

Nestihne MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hector17

Pelta ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že Keržakov ukázal pověst dřeváka, jinak by dodnes by se o něm bavilo o tom jak dostal sedmičku...

Reagovat
Bayern +

OT fanta: hrubas, pozerám, že finiš máme zasa najlepší, akurát si skurvený lucker s tým Mannonem. Ja som mal to isté s Colbackom, akurát som pred ním uprednostnil Puncheona, kde CP dalo tri góly a on pri nich nebol (nechápem...). Teba už síce nedám, ale na 5. flek sa ešte vybičujem...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na to posledné 3 kolá zabudol, teraz som tam bol a dobrá tragédia... Niekde v polovici ročníka som mal na to, aby som atakoval prvých, teraz som v CL trinásty... No nič, na ďalší ročník musím lepšie zmapovať terén (už žiadny van Wolfswinkel hlavne) a idem na víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirek VEN!

Reagovat
fantomas

On this day 1971 “Good Old Arsenal” entered the charts making #Arsenal the 1st football club to have a UK hit single http://bit.ly/1soLXkF

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sung by Arsenal first team squad?

Tak to by chcelo 2014 remake s Vermaelenovým sólom.

Reagovat
fantomas

Jj, ani Pat Rice nechyběl.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OT: presne pred 12 rokmi vyhral Arsenal titul na Old Trafford vďaka tomuto gólu:

https://www.youtube.com/watch?v=44TrRB4PkXI

nápadne mi to pripomína "AGUEROOOOOOOO".

Reagovat
fantomas

Ten spolukomentátor má snad nejhorší přízvuk, jakej sem u komentátora slyšel

Reagovat
Oxbow

Me naopak prijde takovej dost anglickej

Reagovat
fantomas

No právěže až moc "anglickej", pokud tim anglickym myslíš "buranskej támhle z pubu", což klidně myslet můžeš..

Reagovat
Side

to je Gerard Butler

Reagovat
smazaný uživatel

BERBR VEN!

Reagovat
kattos

Peto něco ti řeknu seš nejlepší gólman na světě !!! Žádnej courtois na tebe nema

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je ten, že tahle sezona byla velmi dobrá pro Čecha. Vychytal spoustu čistých kont, řídil skvěle obranu a podržel tým. Neříkám, že neudělal i nějaké chyby, ale rozhodně jich nebylo více než 3, za které by mohli lidi říct to byl jeho gol. Chytá na neskutečné urovni dlouho a myslím si, že ještě dlouho bude. Patří mezi top špičku golmanu a jeho zakroky to dokazují. Tym mu veri.

Nepopirám, že Courtois je mega talent, který ma na to ho jednou vystřídat, ale ted ještě ne, Čech je legenda Chelsea a poslední sezony ho za LM i EL vynaseli do nebe jak je nejlepší. Sam Mourinho letos řekl, že je nejlepší a že tu bude další roky 5 až 6 let myslím že řekl na špičce a překonávat rekordy. Tak že nevím co jsou za spekulace. Courtois se prostě narodil v blbé době a pokud hold ještě pár let nevydrží tak nevím. Je strašně brzo Čecha odsunout.

Jestli to Mourinho udělá tak pro mě strašně klesne, x let se vyjadřuje k Čechovi v superlativech a při nějaké dejme tomu menší krizi či já nevím co. Ale jeho prohlášení sezony by tak byl lživá a on se vždycky chlubil s upřímným vztahem k hráčům a to by vůči tomu co pro něj hráči typu Lampard, Terry i Čech obětovali bylo nefér.

Čech ještě má velkou výkonnost, a tohle jsou jen spekulace ale jestli se tak stane, tak si opravdu Čecha v Chelsea nevazi a klidně být ním za tohle přestoupím i ke konkurenci.

Takový Arsenal, City by ho brali určitě a další velkokluby.

Neříkám, že je to nejlepší brankář světa či že je Čech ale prostě tohle jednání se mi nelíbí. Měl by ho Mourinho podržet po tom zranění a ten Courtois zase taky taková hvězda není ....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to veľká dilema, ale môj názor je ten, že ak Chelsea nevyužije Courtoisa, tak to ešte v budúcnosti veľmi oľutuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že to není jednoduché rozhodnutí, ale prostě já nevím. Dal bych ho klidně ještě na hostování a vidělo se, pokud by se Petr kdykoliv mega zhoršil a prostě by to nebylo k tomu ok. Ale on na má, letošní výsledky za to hovoří. Když chyběl tak Chelsea vzadu hořela a dostala dost golů. Vyjimkou byl zapas na Live. Ale co za x let budou další mega velký brankáři, myslím si že daleko lepší cesta pro Chelsea je zahrnout do transakce o Costu Courtoise a ušetři peníze. Nevím měli by si také vedoucí lidi v Chelsea uvědomit, co pro ně on udělal a dokázal. Kolik jiných nabídek odmítl a vychytal tunu poharu a ještě může, vždyt on patří mezi TOP 5 a pořád to dokazuje. Nevím řeknu kdyby mu bylo přes 35 nepovím ani slovo. On by tam klidně byl i dvojkou v tomhle věku. Ale tohle je brzo a myslím si, že ještě ani Courtouis není ready.

Mně jde i o prohlášení toho Mourinha na adresu Čecha. Hold si musíme počkat do léta a jestli teda fakt přijde Courtouis na Stamford bridge, ale jestli přijde Čech v zimě odejde, protože Mourinho moc dobře ví, že jeden z nich sedět nebude. KDyž Mourinho přivede toho Courtouise tak dá jasně Čechovi najevo že mu nevěří a že už s ním nepočítá a to se mi od něj nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kto z Goonerov tu písal o tom Martínezovi (Cunt alebo Suník?), ale chytil sa toho Telegraph, aj nejaké nemecké hatlaniny.

Akože áno, je to vynikajúci hráč, áno, je univerzál, áno, nepochybne by nás zdvihol, ale nie je to moc? Hrať na troch CM s Artetom, Javimarom, Flaminim, Diabym, Wilsherom, Ramseym a aj Cazorlom, Rosickým a Ozilom. Toľko možností a svetových hráčov tam nemá ani Chelsea so City dokopy. Radšej všetko roztopme na poriadne ostré krídlo a hroťáka, nech to stojí, čo to stojí a vyserme sa na JaviMara.

Reagovat
Swarley

Arteta (starší, postupně ho stejně budete muset nahradit), Flamini (nízkej level jestli chcete hrát o titul), Wilshere a Ramsey (duo zraněných, kteří stejně můžou hrát v té zaloze kdekoliv) - to mi nepřijde jako moc velkej přetlak...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak; 2 CM (JaviMar, Arteta, Flamini, Ramsey, Diaby, Wilshere, Rosický prípadne Ox) a 1 AM (Ozil, Cazorla, prípadne Rosický, Ox, Wilshere)... Mne sa to zbytočne moc hráčov, hlavne nám chýbajú krídelní hráči - nie, Cazorlu neberiem ako krídelného hráča. Jedine, ak by Arteta odišiel už tento rok, ale aj tak sa mi zdá 35 mega za JaviMara ako zbytočný luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej "nejaký" Songíček za 12 a jackpot za krídlo/hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jeho přímá konkurence je akorát Flamini. Arteta se na něj co se týče bránění vůbec nehrabe. Zbytek je tam spíš od hry dopředu a tvoření.

Ale jinak souhlasim, nechte nám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Pre mňa je práveže holding midfielder rovnakou prioritou ako útočník. Flamini by bol dobrá dvojka na ten post, ale ináč tam nie je nikto s podobnými defenzívnymi kvalitami.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či prioritou n. 1, ale áno, je to post, kam potrebujeme/budeme potrebovať posilniť, keď Arteta odíde, ale nie som si istý, či 35 mega nie je moc, hlavne, keď sú aj lacnejšie, hoci o trochu horšie alternatívy.

Reagovat
jacobT

To beriem, ale pokiaľ do útoku príde nejaká lacnejšia alternatíva, čomu všetko nasvedčuje, tak nevidím problém v tom tie peniaze investovať práve do Martineza a získať tak na tento post top quality hráča. Pokiaľ sa ale tie peniaze investujú do útoku, potešili by samozrejme aj lacnejšie možnosti ako Bender či Schneiderlin. Hlavne ten post vyriešiť.

Reagovat
blade115

Nevim, jaký jsou vaše priority a tak, ale zrovna u vás se ten větší počet záložníků nemůže nevyplatit vzhledem k vaší proslulý marodce. Pokud na ty tři posty budete mít dejme tomu sedm hráčů, tak je to podle mě adekvátní. Artety a asi i Diabyho bych se zbavil. Těch 35, pokud bylo myšleno za Martinéze, tak by byla úplně úžasná investice. Když k tomu přidáte nějaké dobré ortodoxní křídlo a útočníka, tak ten kádr máte poskládaný dost špičkově, snad krom Monreala. I když do toho možná budete muset řešit pravého beka no. To už by asi na Wengera byla moc velká přestavba...

Reagovat
fantomas

Arteta, Diaby i Flamini příští rok možná končej; minimálně kontrakty jim končej a všichni víme, jak je na tom AW s podepisovánim staříků (plus Abou je zřejmě jedno zranění od konce kariéry). Rosa si s JaviMarem nekonkuruje.

Nevim, podle mě by bylo fajn se na tuhle situaci připravit už letos. Kór když Artetovi letos viditelně docházel dech a bůhví, jak na tom bude příští sezonu.

Nicméně s JaviMarem bych vůbec nekalkuloval. Aby ho Bayern prodal takle zalevno, to je prostě bullshit nehledě na to, kdo všechno se toho chytnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Gaitán? Prej po něm možná jdem, já už o něm dlouho neslyšel. Nějak upadá?

Reagovat
fantomas

Ba ne, loni měl mizernou sezonu, letos je ale zas normálně táhnul. Už by nicméně měl jít, aby nezačal vážně stagnovat no.

Reagovat
fantomas

After fake English about reports in Portugal saying LFC wanted Gaitan there is now a report in Portugal referencing English article.

Basically, some English websites bullshitted about Portuguese Gaitan reports, now there are Portuguese Gaitan reports... referencing them.

Get it?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

proti nam sa spraval ako uplna pitchka, navyse je vraj dost pomaly takze neviem ci by sme si proti artetovi az tak pomohli v tomto najkritizovanejsom smere..ale topka na dm by sa zisla, len sa bojim ze by arteta odisiel fakt toto leto, dvaja nahradnici na dm by ale boli zbytocni a bojim sa ze by si to odniesol mikel ked flam tu je len rok

Reagovat
smazaný uživatel

German newspaper Kicker's front page claims Liverpool want to sign Bayern Munich's Thomas Müller.

Reagovat
db18

Müller letos ještě odcházet nechce

Reagovat
fantomas

Hehe, by byla sranda, kdyby se Shkodran Mustafi vešel do německý nominace a Stones do anglický ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez nic... To sem měl za to, že tam šel i kvůli MS, do tý Itálie.

Reagovat
fantomas

Určitě šel. Je hustý, že ani do přeběžný no, ale holt devět ligových zápasů je devět ligových zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně už v tý předběžný je jedinej Klose jako čistokrevnej hroťák, hustý.

Reagovat
fantomas

Když tak pojedou na Španěly no. A s jejich gólovýma křídlama to stejně nikdy nebude problém.

Reagovat
tomasinho

Navíc zkoušeli několikrát na hrotě Götzeho a další ne? O ně bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Schurle, Poldi, naprosto v pohodě hrota zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, proč by chelsea nemohla prostě Courtoise nechat ještě rok v Madridu?

Reagovat
REPLIKATOR

Mohla. Nebo ho může poslat hostovat jinam nebo může poslat hostovat Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že právě tím zraněním Courtoise má cestu usnadněnou, nebo spíš Chelsea se může více na to vymlouvat. Čech chytá dobře, ale Courtoise je lepší a asi nebudou tak blbí, aby si ho nechali ujít. I Drogba patří do Mourinhovy rodiny a ač by na to měl, v Chelsea nehraje. Brankáři mají výhodu, že většinou jsou v průměru dlouhodobější, můžou být ale jen na jednom místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois > Čech = 0

Reagovat
smazaný uživatel

0>Justice for the

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele