Čech nevyloučil přestup do Newcastlu

18.01.2008, 11:19
Aktuality
David Rozehnal možná dostane příležitost promluvit si v Newcastlu česky. Klub ze St James' Parku se sice nezajímá o žádného krajana bývalého obránce Brugg a PSG, v jeho hledáčku ovšem uvízl slovenský reprezentant Marek Čech...

"Odejdu z Porta pouze v případě, že dostanu opravdu dobrou nabídku. Hledám způsob, jak udělat další krok ve své kariéře. Nemyslím si, že Newcastle je ve fotbalové hierarchii výše než Porto, když to vyhrává trofeje, hraje každým rokem Ligu mistrů a dokonce jí vyhrálo, než jsem přišel. Na druhou stranu bych chtěl ochutnat Premier League, která je na vyšší úrovni, než portugalská liga. Možná bych rád přestoupil do Newcastlu," naznačil bývalý obránce pražské Sparty své možné plány do budoucnosti.

O Čecha měl zájem manažer Sam Allardyce, ten ovšem dostal padáka. Kormidla Magpies se nyní chopil Kevin Keegan a je otázkou, zda i on bude usilovat o příchod slovenského obránce. Některá anglická média již mají v tomto ohledu jasno a Čech by se podle nich mohl na St James' Park opravdu stěhovat, sám hráč je ovšem o něco skeptičtější.

"Problém je, že změnili manažera a dá se jenom těžko předpovědět, zda o mě bude stát i on. V Portu jsem si během posledních dvou a půl let vybudoval dobrou pozici a nechtěl bych jí měnit za nejistotu," řekl dále Čech.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen ať zůstane v Portu. V defenzivě bychom posílit potřebovali, to je fakt. Ale ne dalším průměrným hráčem, kterých už mám i tak dost. Líbil by se mi např. Wes Brown či Richard Dunne.

Reagovat
jtbs

ked nastupi ako lavy zaloznik tak je este lepsi ako v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máme post obsazený skvěle. Teda pokud Keegan nebude N´Zogbiu nesmyslně stavit na beka jako to dělal Big Sam.

Reagovat
smazaný uživatel

jj naprostý souhlas,defenzíva je hrozná,tam by to potřebovalo opravdu aspoň 2 KVALITNÍ obránce.Nemyslím,že Marek Čech by byl přínosem N´Zogbia určitě levá záloha!

Reagovat
Devil

Naprosty souhlas kluci , dva kvalitni stopery pres ktery neprojde ani mys a bude lip . Pokud mozno dobre hlavickare . Obrana je opravdu strasna a do zalohy by se nejakej sikovnej hrac taky siknul ! Doufam ze Bolton porazime a pod novym koucem po druhe vyhrajem !Newcastle Goo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně toho šaška,co někdy v minulosti hrával za ManU a ted zavazí u nás,tak s tím rychle pryč..Já mu stále nemohu přijít na jméno

Reagovat
Devil

Mas na mysli Butta nebo Smithse ?

Reagovat
smazaný uživatel

toho prvně jmenovaného..já zapoměl na že je tam i Alan

Reagovat
smazaný uživatel

ani mne by sa nehodil do newcastlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele