Čech i přes prohru stále cítí šanci

07.04.2011, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

bože bože co to zas pískalo za vocasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

začínám bejt na Petra docela alergickej ..... furt jenom výmluvy výmluvy a výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam žádnou výmluvu nevidím. A že Čech dokázal v životě víc než ty, kvůli tomu si vrásky nedělej. Stávají se i horší věci.

Reagovat
buba

bože, tyhle argumenty typu "dokázal v životě víc než ty, bla bla bla" nesnáším. Co že to Petr dokázal tak suprového, aby byl víc než Jeremy-Melton nebo já? Vydělává hafo peněz, hraje fotbal, zná ho (s nadsázkou) celý svět, ale nic z toho není pro mě natolik záslužné, aby byl něco víc. Vědci, lékaři - to jsou pro mě lidé, kteří něco dokázali a zaslouží si mé uznání, ne nějaký čutálista...

Reagovat
vanGomm

Přesně tak.podobné argumenty tipu co jsi dokázal Ty atp.úplně nesnáším.On hraje fotbal a ten jako takový je v žebříčku příjmu (dnes se vše totiž měří penězi)hodně vysoko tudíž má prostě jen štěstí proti jiným povoláním.Některé jsou třeba životně daleko důležitější než to jeho.To ovšem každý jednoho dne pozná,chce to čas.Jinak on si asi nejvíc ublížil tou reklamou v pojištovně.Má to se svým příjmem vůbec zapotřebí?Navíc i když ten honorář,který za to dostane pošle na nějakou nadaci ve finále to stejně za něj zaplatí řadoví členové,kteří to zaplatí na nehorářních polatcích.

Reagovat
smazaný uživatel

mě je opravdu jedno co dokázal nebo ne , respektuju ho jako fotbalistu ale ty prohlášení co poslední dobou čtu to už není možný ....věc druhá je jestli to doopravdy říká on nebo to jenom média překrucujou

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak a ne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce vypada jak když na něčem frčí chlapec

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele