Čech bude oblékat dres Trabzonsporu

31.08.2011, 20:59
Aktuality
Ďalším Slovákom v tureckej lige bude Marek Čech. V posledný prestupový deň sa tak po Petrovi Pekaríkovi stihol dohodnúť na spolupráci aj bývalý hráč FC Porto a teraz už aj West Bromwich Albion. Novým zamestnávateľom bude Trabzonspor.

Aj tento klub bol spájaný v súvislosti s korupčným škandalám, no narozdiel od majstrovského Fenerbahce o Ligu majstrov neprišiel a tak sa slovenský obranca môže tešiť aj na to: "Kontrakt sme dotiahli v úplnom závere prestupového termínu. Stihli sme však vybaviť všetky potrebné náležitosti k prestupu. Marek podpísal zmluvu na tri roky. Sme radi, že o jeho služby prejavil interes ambiciózny tím, ktorý je navyše účastníkom Ligy majstrov," povedal Richard Čech, hráčov agent.

Dvadsaťosemročný obranca pôsobil v anglickej Premier league od sezóny 2008/2009, ale v drese WBA odohral len 51 zápasov a vsietil dva góly. Predtým pôsobil v FC Porto, či Sparte Praha. Trabzonspor skončil v minulej sezóne na 2. mieste a pôvodne štartoval v 3. predkole LM. Po vypadnutí si zahral aj jeden zápas predkola EL. Známe okolnosti však nabrali rýchly spád a v tejto sezóne si zahrá najprestížnejšiu súťaž.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toho si pamatuju uz ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Po přečtění článku jsem myslel že se Petr Čech stěhuje

Reagovat
EL Gringo

nech sa ti dari,, vsetci do toho turecka?.. zachvilu to bude slovenska liga :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kde v obraně hraje? Aby nelezl Čelůstkoj do zelí! :D

Reagovat
smazaný uživatel

v levo .

Reagovat
66pepo66

To Turecko ma uz stve. Vsetci sa s*eru len tam, nechapem...

Reagovat
smazaný uživatel

penaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele