Ceballos plánuje návrat do Madridu, o svůj sen bude bojovat

10.10.2019, 14:04
Aktuality
Dani Ceballos před letošní sezonou odešel z Realu Madrid na hostování do Arsenalu, kde pravidelně nastupuje a může začít spřádat plány pro další budoucnost. Španělský záložník by si příští rok chtěl zahrát hned na dvou mezinárodních turnajích, vedle toho se hodlá prosadit v Bílém baletu...

Real Madrid koupil Ceballose v červenci 2017 z Betisu a fotbalista nastupoval poměrně pravidelně loni v době, kdy tým vedli Julen Lopetegui a Santiago Solari, Zinedine Zidane ho ale následně po svém návratu opět posadil na lavičku a záložníkovi se hlavou začaly honit myšlenky na dočasný odchod.

O Ceballose měly zájem Tottenham, AC Milán, Sevilla nebo Betis a boj o jeho služby nakonec vyhrál Arsenal. Středopolař do této chvíle v rámci Evropské ligy a Premier League nevynechal ani jeden zápas a místo má i ve španělské reprezentaci.

"Když nehraji, tak si fotbal neužívám, to je jasné. Během dvou let v Realu Madrid jsem se toho strašně moc naučil, ale teď si konečně zase užívám fotbal. Věděl jsem, že mě čeká důležitý rok, trenér měl pochybnosti a ti, kteří nebudou hrát, nepojedou na mistrovství Evropy, nadešla tak správná chvíle na hostování," vrací se Ceballos ke svému několik týdnů starému rozhodnutí.

"S Emeryho důvěrou mohu mít velkou šanci dostat se do nominace na mistrovství Evropy. Nikdy jsem neuvažoval o trvalém odchodu, mým cílem zůstává uspět v Realu Madrid. Budu bojovat, abych si splnil svůj sen," dodal.

Ceballosovi je 23 let a s národním týmem míří za postupem na evropský šampionát. Příští rok by si pak chtěl zahrát ještě na jiném turnaji - lákají ho Olympijské hry v Japonsku.

"Na takové akci si už nikdy nemusím zahrát a svůj sen sdělím také klubu. Mluvil jsem s lidmi ze španělského svazu, kteří vědí, že bych rád jel, byl bych nadšený. Chci jet na olympiádu i mistrovství Evropy. Jedná se o dva turnaje a ty vyžadují spoustu zodpovědnosti. Nezajímá mě to, že případně nebudu mít dovolenou. Je mi 23 let, odpočívat budu ve chvíli, kdy budu starší," sdělil dále Ceballos.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (465)

Přidat komentář
zlatan-legend

Na Real nemá. Betis, Arsenal strop.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Chci jet na olympiádu i mistrovství Evropy. Jedná se o dva turnaje a ty vyžadují spoustu zodpovědnosti. Nezajímá mě to, že případně nebudu mít dovolenou. Je mi 23 let, odpočívat budu ve chvíli, kdy budu starší," sdělil dále Ceballos.

Reagovat
Bucky

A pak se zraní.

Reagovat
Ed_Hazard

Zeriem jeho vyjadrovanie. Snad najuprimnejsi futbalista sucasnosti. Nikdy nic neobkecava, nehovori v hadankach. Povie ako sa veci maju ci uz su negativne alebo pozitivne.

Reagovat
bandwagoner

To si Emery naivne mysli, ze Ceballos zustane a nebo ho naschval tuni Realu? Chapu, ze v teorii muze Arsenalu pomoct v boji o top 4-6, ale u vetsich klubu proste tyhle hostovani bez opce moc nechapu.

Reagovat
PP

asi ne.. Jeho výkupka je až.. komická.. Musíme ho nalákat na Londýn.. Každý druhý den kurvu na pokoj, masáže, chlebíčky.. a bude.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty chlebíčky

Reagovat
eibe

John Terry by mu mohl dělat delegáta.

Reagovat
RadekVonCZE

Chlebíčky

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Mastný Chobot

Potrebovali sme nutne v lete CM a nemali sme už peniaze, čiže v rámci možností bolo toto výborné riešenie skoro zadarmo. Keby sa ale vedelo, že sa Willock tak chytí, ako sa chytil, tak možno by jeho príchod možno ani nebol takou nutnosťou.

Reagovat
Trand

A hlavně máme varianty, což se teď může zdát blbý, ale když se třeba Willock zraní, tak tam můžeme dát třeba právě Daniho. A taky je to v podstatě jedinečný hráč a dává nám úplně jiné možnosti do zálohy než ty ostatní.

Reagovat
Mastný Chobot

ja fakt neviem písať

Reagovat
smazaný uživatel

To už nebude Emeryho starosť ...

Túto sezónu dá EL a nech sa pakuje ...

Reagovat
JackDaniels.

Ty vole, ten bude bojovat do 30tky a potom aj tak pojde niekde do Betisi alebo Ciny, ved kym jee mlady mal by si najst angazma kde s nim budi pocitat do zakladnej 11, podla mna by hostovanie typu Sociedad a pod. bolo pre neeho idealnym, hrava v Arsenale prravidelne?

Reagovat
Mastný Chobot

Je na pomedzí základu a lavičky

Reagovat
JackDaniels.

Tak by si mal zobrat priklad z Odegaarda, lebo ten mu ten zaklad v Reale takymto stylom zaberie

Reagovat
sejber

Novy Fabregas ani Cazorla to zatial neni a ktovie ci sa na taku uroven dokaze v sezone dostat. Real by ho pod 40-50 mega nepustil a taku cenu momentalne urcite nema.

Ako zaplata na jednu sezonu je fajn aj ked tazko si priat nejake jeho uzastne vykony ked bezopcne hostovanie nam vela moznosti neponuka

Reagovat
Hokaido

To byl hype po tom zápase s Burnley.

Reagovat
Lacko_Boh

asi tak

Reagovat
Trand

Však zahrál naprosto úžasně, to byl dokonalý výkon. Pak se to trochu zadrhlo, ale je podle mě vidět, že to v sobě má, jen fakt potřebuje pravidelně hrát. Každopádně pokud chce hrát v Realu, tak se bude muset zlepšit a to hodně.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, veď každému bolo jasné, že nedokáže tak odohrať každý zápas, ale fakt je, že tam zahral fantasticky

Reagovat
nani92

*aj iný zápas

Reagovat
wyqinac

vy byste se meli radsi starat abyste nemeli za chvili stejne odehranych zapasu jako bodu, nez chytracit nad Ceballosem

Reagovat
nani92

ja som nani92, nemusíš mi vykať

Reagovat
smazaný uživatel

Všeobecně se chápe že myslel United ne tebe ty bludiaťáku

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je uzasny hrac

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom nech hraje willock

Reagovat
Amos

Určitě by měli před nim dostávat šanci Willock i Ozil.

Ale Emery je šašek.

Reagovat
icefish

Viděl jsi zápas s Burnley? Ozil před ním ani náhodou. Ozil už se neprobudí, je dole, chce do Turecka, chce vypadnout... už nemá morál na to být platný. A Ceballos se sice po sezoně do Madridu vrátí, ale šanci stejně nedostane a do roka bude na Emirates

Reagovat
Front hell

Dani který běhá nahoru dolů, není mu cizí dát soupeři tělo,skluz. Ozil absolutně ne.

Reagovat
nani92

moje najväčšie tohtoročné fanta sklamanie, pamätám si na tie pocity, ked som ho získal ako volenho hráča po zápase S burnley, už som si madlil ruky na titul..a potom prišlo neuveriteľné skalmanie,pocit beznádeje, čo vysutilo v Drop tohto hráča naspať medzi voľných hráčov...našťastie má tento príbeh aj svetlú stránku, s Ceballosom som vtedy získal aj Mounta

Reagovat
Golasso

Těžko mu to brát, když je to jeho sen. Aspoň se s tím netají a víme, na čem jsme. Třeba to ještě přehodnotí, pokud bude hrávat a trenér v Realu mu nebude nakloněn. Osobně bych ale teda nepředbíhal s tím, že ho vůbec budeme chtít přivést natrvalo. Jestli Real bude požadovat 60+ mega, tak má Dani ještě hodně co dokazovat.

Na hostovačku každopádně super

Reagovat
smazaný uživatel

Možno by sa mohol presadiť, keďže záloha Realu potrebuje prestavbu. Modrič starne, a Kroosova výkonnosť taktiež upadá. Akurát že kým bude na lavičke ZZ tak bude stále stavať svojich obľúbencov.

Reagovat
Godwinson

Lyon nepřevezme José Mourinho. Olympique hledá náhradu za kouče Sylvinha, kontroverzní Portugalec však do Lyonu nezamíří, neboť se chce vrátit do práce v Anglii.

Ten si teda věří, ale až převezme Tottenham, tak to bude vtipný

Reagovat
Ondiis

Fúú .. Spurs + Mourinho. Ztělesnění zla pro fanouška Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mou by tam přesně pasoval.. mrdky jako Alli, Dier, Lamela atd., by se přesně hodili do těch jeho prasáren,diskutování,zdržování, atd. atd..

Reagovat
Front hell

Prase k prasatům

Reagovat
Greny

Ono za chvíli asi bude i Evertonez trenera

Reagovat
smazaný uživatel

No tam už to bejva vyhrocený i tak, s Mouem by to bylo peklo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ešte nakoniec skončí u Wolves. Ani by som sa nedivil Portugalská kolónia je tam už teraz slušná.

Reagovat
Godwinson

Tam má kouč myslím hodně stabilní pozici, ale je fakt, že na to bych byl hodně zvědavý. Menší tým, vysoký ambice a Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

To by se mu nelíbilo, až by čekal dva roky na posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Ceka na Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by si Inter od nás po Lukakovi a Sanchezovi vzal i Matiče? nedivil bych se, kdyby pak tihle 3 nechtění hráči vyhráli titul v Serii A

Reagovat
r.mrazik

to ja bych se zas divil...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne

Reagovat
The Krupy

Reagovat
blade115

Lukaku na to zatím teda moc nevypadá. Sanchez ale bude fajn. Akorát se vám nejspíš vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reece James sa zranil na zraze U21. Je mi do plaču už

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle prohlášení nechápu... jestli se chce vrátit tak ok, ale ať si to nechá zatím pro sebe... komu myslí že tím pomůže?

Reagovat
salami

Je fer to rovnou rict, zaroven ma motivaci, proc hrat v Arsenalu co nejlip a pomoct mu, ja v tom problem nevidim a Arsenal z toho muze taky tezit. Willock mezi tim muze vyrust v oporu a Ceballos poslouzi jako zaplata, nez na to kupovat nejakyho prumeraka za prachy, tak proc ne.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to podle mě nedělá dobře... mě osobně to vadí jak z pozice hráče v kabině tak z pozice fanouška, když hráč do světa vytrubuje: "přišel jsem si k sem zahrát, protože se chci vrátit zpět do lepšího, ale mezi tady těma si můžu aspoň kopnout".

Reagovat
cristiano.K.

spíš jde o to, že si ještě nevybudoval pevné místo v základu Arsenalu a chce být v základu Realu, jezdit na olympiády a jiné šampionáty

Reagovat
Anacron

Má ambice a sny. To je ale blázen

Reagovat
cristiano.K.

jo a jeho sny jsou na pořadu dne, když nemá pevné místo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zaschrona

To vážně nový trenér nedostane repre pauzu a nejdřív bude muset přijít další ostuda s WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

to vážně zase chcete vyhazovat trenéra, než mu dát trochu času? stal se z vás směšný klub, a to říkám s klidem jako Gunner

Reagovat
Zaschrona

Vloni jsme dostali nejvíc gólů ze standardních situací v celé lize. Letos zase vedeme, protože hrajeme úplně nesmyslnou verzi zónové obrany. Směrem dopředu je celá naše hra nechutná předvídatelná centrovaná bez jakéhokoliv plánu B, dali jsme jen 2 góly nohou z 8 zápasů. Ve hře dopředu není žádný nápad, žádný pohyb hráčů uprostřed hřiště pro balón, vůbec nic než hra na krajní beky, kteří centrují míč. Neudělal letos žádnou změnu v taktice, jen maximálně na pár minut v závěru zápasu pošle na hřiště bezhlavě další útočníky bez jakéhokoliv nápadu co tím vlastně chce změnit.

Mladým šanci nedává, ani je nenechal jít hostovat, takže nesmyslně Gordon dominuje za rezervu a už jsou spekulace, jak Gibson, který přišel za 6 mega, půjde v létě po konci smlouvy pryč, protože prostě není vidět šance pro mladé, že dostanou šanci.

Od příchodu Moshiriho máme podstatně větší net spend než Liverpool. Dostal 2 letní přestupáky a kromě stopera dostal Silva hráče v podstatě dle přání.

V čem je směšný ho vyhodit, proč by měl dostat čas? Že je ke vzteku vyhazovat trenéra, to určitě. Ale jinou cestu z tohohle nevidím. Předváděný fotbal i výsledky už ze všech kolem klubu vysály jakékoliv zbytky pozitivní energie. Ať raději konečně dostane Brands příležitost si přivést svého koně, Silva mu byl minule vnucený, jakkoliv ho musel taky odkývat, těžko ale mohl říct ne.

Reagovat
r.mrazik

Protože přivedl ty hráče na přání trenéra? Když přijde jiný, tak...

Reagovat
Zaschrona

Ale tak to máš vždycky, Lampard si teď taky nemohl nakoupit, když přišel do Chelsea. Nakupovat posily speciálně pro trenéra je mizerný koncept fungování.

Reagovat
r.mrazik

To jo...má druhou stranu, ale pokaždé trenérovi koupíš hráče, které potřebuje...tomu se nevyhneš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ideálně, když si vybereš i trenéra, kterej ti zapadá do koncepce. Pak to, co chce klub za hráče, a co chce trenér za hráče, vůbec není v rozporu

Reagovat
r.mrazik

to ano...idealni stav

ale i tak,kazdy trener nekoho chce doplnit a ma svoje kone

samozrejme sirsi koncepce je nutna (u nas bychom mohli neco rikat)

Reagovat
Remt

Spravny trener si ale dokaze privezt hrace, ktery mu sedi do systemu (pokud mu ho tym koupí, nemusí to být jen o vysolení dardy za hvězdu, ale klidně prodej hráče, ktery trenerovi nevyhovuje a nasledne pouziti fin.prostredku na nakup vhodnejsiho hrace), bída ale je kdyz si trenér za pálku přivede hráče, který mu nesedí do koncepce a jeste vetší bída je když tým přivede hráče, o ktereho trener nestoji (Viz Malcom v Barce ). O příchozích hráčích by měl rozhodovat snad HLAVNĚ trenér. Pak uz je jen otazka jestli na nej ten tym má.

Velkej provar byl napr. Luka Jovic mi zatim prijde, hrace, ktery nasazel v prvni sezone goly, to ano, ale nic vic zatím neukázal koupí za 60mil + mu dají takhle mladymu klukovi 3. nejvetsi plat v tymu? - obrovský plat by si mel hrac v tom tymu zaslouzit aspon jednou-dvěma skvelyma sezonama v danym týmu, pode mě. Tohle v Realu slusne posrali

Reagovat
Zaschrona

Tak asi absolutně ne, ale podle mě je to prostě chyba, pokud ten hráč zároveň nezapadá do celkové koncepce klubu. Což je samozřejmě často problém, protože některé kluby tu koncepci očividně nemají, třeba asi my...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL cože to špatný koncept? 99% trenérů úspěšných velkoklubů si přitáhne své koně.

Reagovat
Zaschrona

Mně to nepřijde jako smysluplný koncept. Pak to akorát končí tím, že sem jeden trenér natahá Niasse, další Martinu, další Walcotta, další pak se nesmyslně zběsile snaží o Doucourého, protože prostě asi neexistuje jiný hráč na ten post za smysluplnější peníz. Pak to končí spoustou nesmyslných hráčů v týmu a nepřivedením nikoho... Za mě je správný přístup pro většinu klubů to, co dělal v Seville Monchi, tam se prostě našlo několik hráčů na ten či onen post a někdo se prostě v rámci porovnání cena/výkon koupil a ať se s tím trenér popere.

Reagovat
salami

No boze, tak se Gibson vrati zpatky

Reagovat
Zaschrona

Ale tak se ztrátou 5 mega, protože prostě nelogicky nedostane čuchnout ani ho nepošleme hostovat, protože nechápu proč je potřeba pro útok na další titul úplně k ničemu v PL2? Tohle mě potenciálně štve snad ze všeho nejvíc, protože nic asi nevypovídá o tom, jak mizerně tenhle klub funguje v rámci práce s mladými a jak si váží peněz.

Reagovat
Nebelung

*Gooner

Reagovat
Whitemedia

Konečně Breaking Bad

Reagovat
patas92

Je to fajn

Reagovat
Whitemedia

Nic jiného neočekávám..

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Whitemedia

Film dnes na Netflixu

Reagovat
smazaný uživatel

Chevrolett neplánuje prodloužit smlouvu. Jsem fakt zvědavej, kdo bude novej sponzor. Snad někdo s bílou variantou loga, ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

necudoval by som sa keby nebol nikto

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lacko_Boh

mysli kaliho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

ZaFO

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je tvl #nsfw

Reagovat
nani92

Zajo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A nechci ani naznačovat, ale Home Credit třeba má červeno-bílou kombinaci

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Wazza228

Pro ty naše klauny leda tak McDonald's...

Reagovat
andkoo

twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Btw k Woordwardovi:

There was little heard from Woodward when Fellaini signed for United in September 2013 in a deal in which they paid £4 million more than the buyout clause – sources say Moyes felt Everton would accept less – but he was keen to portray his role in Juan Mata’s £37.1 million signing the following January. He let it be known he celebrated by “throwing a couple of logs on the fire” at his farmhouse home in Cheshire. By this point, he had moved north from Barnes, where he counted Gary Lineker as a next-door neighbour.

But two signings in two windows hardly deserved a round of applause and Moyes had been concerned early on. As names such as Thiago Alcantara, Cesc Fabregas, Toni Kroos, Ander Herrera and Gareth Bale flew around Carrington, without any signing, Moyes wondered aloud about the legitimacy of those pursuits. “I don’t know if this man is a genius or a clown,” Moyes said of Woodward. There was little laughter when none of that stellar wish-list arrived.

The recruitment system without Ferguson’s alchemy was flawed. A scout’s recommendation for Atletico Madrid’s Saul Niguez, available then for £8 million, fell through the gaps, while Moyes rejected the one signing lined up, Thiago, because he was not personally familiar with the player.

Tvl ten Moyes

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=a5CKQcQavbk

prima video z clanku z the athletic o prestupech

Reagovat
r.mrazik

bonus za goly z rohu...ten by se u nas vyplatil...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě poslední OT

Kumulativní net spend týmu od 92 do konce 19. Docela mě překvapilo, jak je dlouhodobě vysoko Tottenham

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aEgBenM_460svvp9.webm

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

šílený

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme..

Reagovat
pa3ce

<3

Reagovat
Fenri

Reagovat
Golasso

Reagovat
diastan

Reagovat
masly008

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to je hrozny,kdyz se clovek podiva na nas momentalni kadr

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tam chtěl ukázat na někoho, kdo taky hodně utrácí a je na tom hůř. V tom posledním závěru je v TOP vidět i Newcastle a West Ham, ale ti nás taky porazili docela bez obtíží porazili.

Reagovat
r.mrazik

sakra

Reagovat
Chazy

Bohatej tým, co střídá manažery, no, já bych to nehrotil. Chelsea a City taky mají velkou část těch investic z tohodle důvodu. Jak najdete někoho, kdo vydrží 5+ let, tak se to utrácení zastaví a tým stabilizuje. Akorát už hledáte fakt hrozně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už jsme našli, i když to tak zatím nevypadá...

Reagovat
r.mrazik

ale jo...ja to beru...

jen to myslim z pohledu sily kadru,co nam za ty prachy beha na hristi za kopyta

Reagovat
Gunner14

Krásně jsou vidět koupené tituly Chelsea a City

Reagovat
fenixLFC

newcastle tak moc minat v 90.?

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer, Ferdinand , Asprilla, duo z Evertonu - Speed + Ferguson... všechno obrovský částky na tu dobu

Reagovat
fenixLFC

minal

Reagovat
cristiano.K.

Mu

Reagovat
PhilipS

Kde ty prachy Vila utopila?

Reagovat
Nikikrew

Vyzera slubne, proti Burnely to bol top vykon, potom taky lahky nadpriemer ale nic extra. Uvidime, je este skoro hodnotit ale dufam, ze nam pomoze do tej LM

Reagovat
Whitemedia

Kante dropping out after warming up tonight

Reagovat
smazaný uživatel

James zranený, teraz Kante. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Tak už víme proč Anglie prohrála

Reagovat
Whitemedia

Já nevím, pověz mi o tom víc

Reagovat
Gunner14

Měli zálohu Mount, Rice, Henderson

Reagovat
Gunner14

I ta obrana je dost směšná. Keane a Maguire

Reagovat
blade115

A jak to souvisí s obrázkem Williama a Lamparda?

Reagovat
Gunner14

To bylo popíchnutí, že jejich shledání stálo za první porážkou Anglie v kvalifikaci za 10 let. Oba to pochopili, jen ty ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
blade115

I ty jeden popichovači.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostala dva góly a dala jeden. Si hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard a princ William

Reagovat
Gunner14

Sven Mislintat on Aubameyang: "He is one, possibly the only one, of these extraordinary top, top, top strikers who is an absolute team player. A striker like Neymar or Aguero would never give a penalty to Pepe to score his first goal"

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Mislintal je ten týpek, co už v Arsenalu nepracuje, protože klub nebyl schopný plnit svoje sliby?

Reagovat
Gunner14

Máš přehled skoro jak Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dneska legendy LFC vs Rangers od 16:00

https://pbs.twimg.com/media/EGmKptxXkAAx9pW?format=jpg&name=large

a tady by pak měl být live stream https://www.youtube.com/watch?v=2n43RZW3Sxk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Tak jsem to dokoukal az ted a jelikoz to na YT v nazvu nebyl spoilerovany vysledek, tak jsem si to vychutnal jako kdybych to videl zive

Jinak nebylo to az tak hrozny...par dobrych akci a hlavne Berger super, protoze dal gol + mohl mit i asistenci, kdyby Gerrard nedal z blizka tycku

Smicer bohuzel nenastoupil a to byl v sestave

Jinak nejdivnejsi moment byl, kdyz Gerrard 10 minut pred koncem vymenil dres a hral za Rangers ...hodne divnej pohled na nej v modrym dresu...jeste, ze tehdy v ty jeho kariere nesel do Chelsea...to bych nemohl sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

I reckon Gerrard could still do a decent job for the bottom half teams in the league. The likes of Norwich, Everton and Manchester United

Reagovat
Coutinho10

jako porad je super...proste pan fotbalista byl, je a bude dal

Reagovat
r.mrazik

Si rovnou mužem stáhnout Scholese nebo Beckse

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes je pořád asi nejlepší hráč, co se ještě vrátil po ukončení kariéry ne?

Reagovat
r.mrazik

hmm...asi jo...nikdo tak kvalitni me nenapada...krome Haska v hokeji...hh

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To už je druhé vyjádření v tomto smyslu a to je u nás sotva dva měsíce, kkt Karma je zdarma, ještě bude škemrat, aby ho Arsenal koupil

Reagovat
fukoman

He is very good player, but often he hasn't luck.

Zinedine Zidane 2019

Reagovat
smazaný uživatel

Pár týdnů do začátku sezony, Zidane přijde v pondělí do práce a na stole má hromadu složek s hodnocením hráčů, jak dobře trénovali. Zidane si složky ani neprohlédne, pár od spodu jich vybere, hodí sekretářce na stůl a povídá:

ZZ: Tady ty pošlete na hostovaní nebo prodejte.

Sekretářka: Ale pane, vždyť jste si ty hodnocení ani nepřečetl.

ZZ: To je jedno, nechceme přece mít v týmu hráče, co mají smůlu.

Reagovat
fukoman

Já jsem si dělal jenom srandu.

Reagovat
nani92

Harabin a Hlina

Reagovat
smazaný uživatel

Prepinal som a náhodou som na to natrafil a primitvnejsiu diskusiu od všetkých troch strán (obaja politici + moderátorka) som dlho nevidel. Takéto debaty sú bežné?

Reagovat
nani92

S Hlinom áno odporúčam asi 2 týždne dozadu Hlina x Matovic na Markíze

Reagovat
Mastný Chobot

tak tam bol za kokota hlavne Matovič teda. Ako vždy vlastne.

Reagovat
Hachim Mastour

a dnes hlavne Harabin, ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

a čudujme sa že s "Hlinom áno", keď mu dávajú takých skvelých oponentov s ktorými sa nedá nič iné, len vadiť

Reagovat
EXoRcIsT

oprava Harabin a Antikrist

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Gunner14

lojzové

Reagovat
Busby babes

V patek jsem byl na konferenci poradany Statsbomb o inovacich/vyuzidi dat/technologii ve sportu. Hodne zajimavych veci a lidi tam bylo.

Na zacatku tam byl Seth Partnow, ted pise pro Athletic o basketu, predtim byl sefem vyzkumu Milwaukee Bucks, mel prednasku o tom, jak je dulezity data a statistiky smysluplne komunikovat apredavat informace zjednodusene, protoze treneri nebo hraci nejsou vetsinou matematicti geeci.

Jedna z nejzajimavejsich veci byla prednaska Vosse de Boode, coz je head of sport science v Ajaxu (a milfka jak svine https://pbs.twimg.com/media/B66HVU4CUAA8346.jpg ), ukazovala tam jak v Ajaxu vyuzivaj moderni technologie uz od deti a pak behem celeho vyvoje a jsou tak treba schopni u malych deti videt, ze nespravne kopou do balonu a pak s nima na tom pracovat. Nebo davaji hracum bryle pri trenincich aby videli, na co se soustredi. Prisli tak napriklad na to, ze jeden z golmanu, ktery nebyl moc dobrej v penaltach, tak se zameruje na spatne veci behem rozbehu hracu k penaltam. Nebo na co se soustredi nejlepsi hraci na primaky, hodne zajimavy. Dal treba ukazovala, jak a proc uci golmany aby stali vice rozkroceni nez na sirku ramen (maji pak rychlejsi reakce pri skocich do strany, je to videt treba tady: https://youtu.be/Ep4x8qYz1Fc?t=25

Nebo treba vidi, kteri hraci maji vetsi pohybovou rotaci v kyclich, coz pak zvysuje pravdepodobnost zraneni trisel a oni s tim pak mohou pracovat. Ajax je v tomhle asi daleko pred ostatnima, protoze lidi treba z Barcelony na to koukali stylem: wow, to je super.

Lukasz Szczepanski mel prednasku na tema kam strilet a jak chytat (spolier: proste to napal do vika ). Ale ukazoval tam, jak se meni prostor kam by meli strelci strilet v zavislosti na jejich postaveni vuci brance, jestli spis mirit na predni tyc nebo na zadni... A opacne pro golmany. V realu golmani argesivneji hlidaj blizsi tyc, takze by teoreticky bylo lepsi strilet na zadni tyc casteji. A zaroven nemirit presne k tyci, ale kousek vic na prostredek. Souvisi to s tim, ze kdyz mirite na vzdalenejsi tyc a netrefite balon treba o procento spravne, tak to pak leti daleko vic vedle, takze idealni je mirit cca pul metru od tyce.

Javi Fernandez, sef analytiku v Barcelone ukazoval jak se snazi merit volny prostor a jak hraci heldaji/tvori volnej prostor, navazuji na to xG metriky a tak. A ukazoval treba jak i hrac, kterej se do kombinace vubec nezapoji muze byt velmi platny ve vytvoreni rpostoru rpo spoluhrace, ale ze je to zatim velmi tezke nejak merit a kvantifikova. (https://pbs.twimg.com/media/EGmFdR8XUAAeEUs?format=jpg&name=small fotbal je jednoducha hrac, co? )

Michael Caley, tedy ten, ktery na twitteru jede xG data pro jednotlive zapasy, ukazoval ruzne pristupy k mereni pressingu a jak dle ruznych metrik jine kluby vyskakuji v zavislosti jakej je jejich pristup k pressingu. Takze az nekdy uvidite nejake statistiky ohledne presingu a vas klub tam bude spatny, tak je dobry kouknout i na jine modely.

Adrien Tarascon, head of game analysis v PSG mel pro me asi nejzajimavejsi prednasku o realnem vyuziti dat. V PSG se snazi hledam male vyhody, proste pred kazdym zapasem identifikuji jednu dve veci, ktere by mohly pomoct proti souperi a ty se snazi zaradit do treninku. Nesnazi se hrace ucit neco, co uz sami prirozene nedelaji, ale treba v ramci treninku dat vetsi duraz na jednu vec, kterou hraci instinktive delaji aby si na to pak pri zapase "vzpomneli". Ukazoval to na prikladu treba Mbappeho proti Monaku, kdy jeden z obrancu Monaka casto vystupoval vysoko. Tak Mbappe celej tyden v treninku delal cviceni, kdy narazil balon spoluhraci ze zalohy a udelal rychlou otocku okolo obrance do prostoru za nim aby dostal balon. trochu videt tady: https://youtu.be/lDqCH2AgiDg?t=70 ale mel tam lepsi priklady z toho zapasu. Nebo ukazoval jak se pripravovali na Real.

Pro fan United bylo dobry, kdyz popisoval jak pred zapasem s nama se rozhodli, ze budou zdvojovat Herreru, Marquinos ho mel napadat zezadu a Di Maria zepredu. a oni zkoumali pak zapasy pul roku zpatky nez nasli podobne situace aby videli, co bude instinktivni reakce Herrery, jestli se bude snazit vyhnout tomu napadani DM nebo vyvezt balon dopredu pres Di Mariu... aby pak rekli svym hracum co v takove situaci cekat... Asi nejpraktictejsi cast za cely den.

Dobry bylo, ze pak mohl clovek s tema lidma mluvit, takze na konci jsem pak asi hodinu kecal s tou sefkou Ajaxu na baru. Treba prave o vyuziti tech bryli, kdy jsem ji rikal, ze by bylo super, dkyby treba Messi nebo Ronaldo ty bryle meli behem ostreho zapasu abychom videli, co oni vidi.A ona : presne. Bavila jsem se o tom i s byvalym top hracem Ajaxu a on jen: pche, ja to dotahl na vrchol a nikdy zadny takovy veci nepouzival... no jo, my vime zes byl skvelej, ale my bychom radi videli proc si byl skvelej, proc si na hristi videl neco, co nikdo jinej a tak...

Nebo s Jamesem Yorkem, jednim ze zakladatelu Statsbomb, to bylo taky fajn.

Obecne je videt, ze to je ve fotbale porad mlady odvetvi, protoze ti lide jsou ochotni otevrene mluvit o tom, co delaji a jak to delaji. I kdyz si teda nejake svoje know how chrani, jeste to neni tolik videt. Videa se vsema prednaskama by pak mela byt casem na jejich youtube kanalu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mikelinos

A sbalil si ji?

Reagovat
Busby babes

bohuzel, musela bezet na letadlo. Velky zklamani dne.

Reagovat
nani92

Však buď rád,predstav si,že by si kvôli nej musel začať fandiť Ajaxu a sledovať krásny futbal tvojho mužstva, ktoré pravidelne hrá o titul a LM..až ma ztriaslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Hokaido

Nyli tam nějací zástupci klubů, kteří se k tomuhle stavěli odmítavě? Přednesl tam někdo nějaký argument proti tomuhle trendu využívat statistiky/technologie na všechno?

Reagovat
Busby babes

to ne. Protoze ti lide z klubu vedi jak ty statistiky pouzivat. Ze kontext je dulezitej a ze statistiky nejsou vsechno, jak to casto delame my tady v diskuzich. Obecne ty metriky ve fotbale jsou nedokonale, porad je tam hodne co objevovat, protoze fotbal nema tu historii jako treba baseball nebo NFL ve vyuzivani dat. Casto se koukaj na to, co se pouziva treba v basketu. A obecne cekaji, ze se data budou pouzivat vic a vic, protoze to je porad jeste na zacatku. A postupne budou prichazet nove generace treneru, kteri budou vic zvykli pracovat a vyuzivat data, tak to bude jeste vetsi.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Svatej

Skvělý čtení, diky

Reagovat
R22

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Na parádu, Busby. Ďakujem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

wau, pecka

to si fakt takto vsetci hovoria svoje metody?

Reagovat
Busby babes

zatim jeste jo. Urcite si davaj pozor na to, co sdili, ale jeste je to docela otevrena komunita. Tipuju, ze to bude casem spis horsi. Ted to delaj, protoze se muzou poucit vzajemne od tech druhych...

Reagovat
icemike

Reagovat
PhilipS

miluju číst o využití dat ve fotbale. Díky

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kvasha16

... ako si sa tam dostal?

Reagovat
Busby babes

na strankach Statsbomb si vsiml, ze delaj konferenci a rekl si: proc ne, a koupil si vstupenku.

Reagovat
kvasha16

aha som cakla nejaky komplikovanejsi zaludnejsi pribeh

Reagovat
Wazza228

Reagovat
oddy

paráda, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

hodne zajimavy...nejaky podobny konference se v Praze asi nedockame no

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ten Alexis

Reagovat
Busby babes

ted uz se ho nezbavime.

Reagovat
smazaný uživatel

Vezme Auba ten navrh? Do 2023 adekvatni, klidne at si vymrcuje sezonu pred vyprsenim, kdyz bude takhle produktivni, jen si tim ovnou lepsi klubrekne o vic.

Ale stejne z nej mam takovej ten pocit, ze zdrhne za vic penezma. Nemusi to byt rovnou lepsi klub, ale nektery ty platy v Cine je fakt tezky za rok odmitat. Podivejte se treba na Hamsika, relativne mladej borec a pragmaticky vysvetlil, ze jde za lovama kor kdyz ho trener nevyuziva adekvatne...Je to dvousecny, ale spis fandim tem hracum, precijen ta kariera fotbalista je striktne danna, tady neexistuji moc pribehy, ze hrac ve 40 jeste hraje vyznamejsi roli vwe velkoklubu..

Reagovat
smazaný uživatel

*dana

je tam asi vic preklepu

Reagovat
Hachim Mastour

Hamšík veľmi zlý príklad

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsa je na picu priklad, ale prave z tohodle muze Auba zit, Hamsa pred tricitkou vs Auba v plne pohotovosti vychazi dost pro Aubu, kterej si pcckal, vy curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne nejlepsi zakoncovatel i pres tu statistiku xG, strasna sracka Jeden mmt tam Auba co se mi nelbil moc trhal rekordy a a anopak kdyz je jedinym tahounem s Willockem kdy sme nejlepsi

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl, tak ta úroveň je možná lehce horší, než když si s kamarádama na hodinku pronajmeme zimák čas od času

Reagovat
nani92

chytá lepšie nájazdy ako penalty

Reagovat
Lacko_Boh

boom, roasted!

Reagovat
Whitemedia

Wales - Chorvatsko.. v základu Ampadu a Kovacic.. do 50 minuty oba střídání kvůli zranění.. k tomu Reece James, Kanté... tomu už se dá jen smát

Reagovat
Whitemedia

k tomu vlastně včera Christensen taky střídání kvůli zranění..

Reagovat
M0rb1D4S

A ještě zítra trnout u zápasu Anglie, ať se nám nezraní další 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

i Real Madrid -> Bale a Modric

Reagovat
kvasha16

neviete niekto kde sa da najst pocet nabehanych KM jednotlivych timov v tejto sezone? sa mi to nepodarilo nikde najst ... by ma zaujimalo o kolko viac behame pod Frankom

Reagovat
eder

"Portrét olympijského hrdiny z Nagana měl český brankář i na helmě spolu s motivem britské vlajky a znaky svých bývalých klubů Chelsea a Arsenalu..."

Tankistovi se po helmě asi stýskalo...

https://e0.365dm.com/19/10/1600x900/skysports-petr-cech-ice-hockey_4803997.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
nani92

niet krajší začiatok týždňa ako dalšou Kočnerovou nahrávkou

Reagovat
Mastný Chobot

Assange môže ísť dopiči oproti Tódovej a Denníku N, čo sa vynášania utajovaných vecí týka

Reagovat
EXoRcIsT

je to hnus a este horsie ked niektory politici hovoria ze by mal odist z funkcie . Ako wtf to je dajaky trest ? Vsetci by mali byt postaveny pred mur a zastreleny pred ich rodinami a vsetok ich majetok zhabany v prospech statu

Reagovat
king23

V Realu se stejně nechytne, tak pokud Arsík slušně zaplatí tak bych ho střelil.

Od příští sezony chci vidět v prvním týmu Odegaarda a Reguilona. Ti mají také skvělé sezony a pro klub budou platnější.

Reagovat
ďuriLFC

Už aj u v Trnave robil dosť odporne veci

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

hnusne fauloval Pekarika a este mu aj cosi povedal. Kkt fakt

Reagovat
r.mrazik

pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ok, zákrok na hlavu, ale aby ležel jak mrtvej a po pár minutách šel zpátky na hřiště... v prvním pár zápasech za MU 2 žlutý za simulování, teď tohle, taky by na to mohl brzy doplatit

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tam sa prave riesi, ci to uz nebolo pozapasove PR kvoli paramedikom, ktori (v pripade, ze to bolo bezvedomie) pochybili a mohli by prist o pracu

Reagovat
smazaný uživatel

ak to bolo bezvedomie a oni pochybili tak si zasluzia prist o pracu

Reagovat
kiwwi

Lenže to sa už nedozvies

Reagovat
Trand

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

prasa, ale naše prasa

Reagovat
smazaný uživatel

nič nové

Reagovat
J0EL

Hlavna vec, ze nas tu mufani presviedcali ako on nefilmuje

Reagovat
smazaný uživatel

*nefilmoval

Reagovat
SunFells

Nechává se filmovat

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já nevím, tohle mohl klidně bejt otřes mozku, k tomu naprosto běžně patří ztráta vědomí a docela přirozeně pak sebou člověk takhle plácne. Jestli fakt dokázal takhle rychle si uvědomit, že má filmovat otřes mozku a nafilmovat, že ztratil kontrolu nad tělem, tak je fakt nejvyskillovanější simulant, co sem viděl

https://www.youtube.com/watch?v=FC51pSyZBpM

Nedávno taky takhle odpadl hráč. Ale samozřejmě to od Jamese simulace být mohla, co já vím, jen jak říkám, bylo by fakt hustý, aby mu v milisekundě došlo, že má simulovat zrovna tenhle typ zranění

Reagovat
SunFells

Nepřijde mi to ani jako minisekunda a ani jako skill, že po dopadu někdo zůstane teatrálně ležet jak pytel hoven, zdá se mi že v tom hledáš něco co tam není. Borec normálně pokračoval za 3 minuty, lékaři na něm neshledali žádný závažný problém a sám hráč se vyjádřil, že neztratil vědomí.

Reagovat
kiwwi

dohadovat sa o tom, ci to bolo tak alebo onak asi nema zmysel, to vie len James, ale to, ze za 3 minuty pokracujes nie je dokaz toho, ze sa nic nestalo...to je naopak ta nevedecka interpretacia toho, ze sa nic nestalo

vola sa to second impact syndrome ktory sa moze dostavit potom ako utrpis otras...ak je akekolvek podozrenie, ze hrac stratil vedomie, tak mu medical staff nesmie dovolit pokracovat...vychadzat z toho, co ti povie samotny poskodeny, je najvacsia chyba a paramedici su instruovani nebrat pri poraneni hlavy toto na vedomie...takisto prvotne vizualne vysetrenie od paramedikov je nedostatocny dovod nato poslat ho naspat

bolo to ich pochybenie a nezalezi na tom, co si mysleli alebo co im James povedal - nemali ho pustit naspat a mal is okamzite na scan

toto co povedal Giggs je PR na zakrytie tejto chyby

Reagovat
Chazy

Přesně tak, na těch reakcích z tohodle vlákna a téhle reakce SunFellse je vidět, jak moc tenhle sport nezná problematiku otřesu mozku. Ten concussion protokol prostě čas zabere

Reagovat
smazaný uživatel

no asi to moze byt tak aj tak. kazdopadne aby giggs klamal a riskoval reputaciu hraca ktory ju ma aj tak uz trochu nahnutu v tomto smere aby zakryl paramedikov ktori realne vazne pochybyli mi pride menej pravdepodobne a podozrivo promufanske ale asi to tu nevyriesime

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Tak ale to nie je len krytie medikov, ale celého realizačného tímu, vrátane jeho samého

Reagovat
Chazy

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

No já nevím teda, však by spadnul normálně na hubu a nebrzdil rukou ten pád..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak hrozně smutný a to proto, že je to prostě pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

I když po tom výkonu Hendersona v repre bych nad nim váhal...

Reagovat
nani92

to by musel byť aspon Pogba fit, takto ho tam fakt nemá kto vytlačiť

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vrchol zoufalství, když ho nemá po takovym výkonu kdo vytlačit

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som ho v repre snad dobre zahrat este nevidel, ale tak tuto sezonu to nie je ani v LFC ziadna slava

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

jedine ten Pogba namiesto Hendersona, no

Reagovat
nani92

ale medzi náhradníkmi by sme mali jasnú prevahu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem, že by Pogba mohl být na liverpool fit, teda aspoň na soupisce. Vždyt se psalo o nějaký zlomenině ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: existuje Česká obdoba slovenského finstatu?

Reagovat
r.mrazik

Alexis zkušeně na tři měsíce mimo

Reagovat
smazaný uživatel

On to hostování promarodí a pak ho dostaneme s mašličkou zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

však bargain. Inter nám platí polovinu (nebo kolik) za zraněnýho hráče, kterej nemůže hrát za nikoho. #stonks

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
r.mrazik

takhle bychom mu platili my a stejne by nehral..EDO

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je hrac zraneny, tak je na PNke a plat mu potom plati socialna poistovna?

Reagovat
r.mrazik

Sociální? Spíš zdravotní ne?

A i tak nevím nevím...spíš bych tipoval že ne...jestli jsou něco jako OSVČ jako jsou hráči u nás...fakt nevim

Reagovat
Mastný Chobot

Nemocenské dávky vypláca Sociálna poisťovňa. Aspoň u nás teda.

Reagovat
r.mrazik

ok,nastesti jsem nikdy nepotreboval

Reagovat
kiwwi

zo zdravotnej sa platia lekarske zakroky...PN ti plati socialna poistovna

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
protiproudu

Speciální platová pojišťovna :D

Reagovat
Swarley

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford týždeň medzi futbalistami a hneď gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič další 2g za repre. Celkem má 54z / 33g. Ve Fulhamu letos 11z/8g. Ten hráč musí hrát první ligu někde, když tým hraje na něj, tak je naprosto fantastickej. Snad ho ještě uvidím někde nahoře. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se vrátil a šmatláci jako Muto a Gayle šli o dům dál.

Reagovat
kissak

Mitra jsme vůbec neměli pouštět a přesně jak píšeš Gayla prodat a Muta vůbec nekupovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
sunakashi

Já bych Mitroviče klidně vzal i do Manchesteru United...Lepší než nic...

Reagovat
kiwwi

to uz radsej toho Wilsona

Reagovat
fenixLFC

nechapem ze po nom nesiel napriklad everton

Reagovat
kvasha16

OT: poradte ktore bluetooth sluchadla si vybrat

momentalne si vyberam medzi Sony WI-C300 a KZ BTE ... Sony kvoli tomu ze je to u mna overena znacka a viem z budu dobre, no na KZ som videl tiez dobre referencie a mozno by som skusl neico ine

Reagovat
blade115

A tobě se líbí ten typ konstrukce? Mně přijde tenhle "drátově bezdrátový" nápad úplně uhozený. Airpody, Buds nebo cokoliv jim podobného mi přijde daleko praktičtější. Sám jsem měl / mám Freebuds od Huaweie a bohužel jsem měl nejspíš smůlu na výrobek, protože už druhá reklamace - ale dokud fungovaly, tak to bylo úplně skvělý. Úplná bezdrátovost, dlouhá výdrž, kvalitní hudba, neomezená konektivita. A to nemusí jít nutně o sluchátka v téhle cenové relaci, podobné zkušenosti měli lidí i se sluchátky do 1 000 Kč.

S výběrem jsem ti teda nepomohl no, ale ber to jako návrh na zvážení dalších, dle mého i lepších alternativ.

Reagovat
kvasha16

tak toto budu moje prve bluetooth sluchadla, chcem to vyskusat.... zvazoval som aj tie uplne bezdrotove, ale kedze som bol doteraz vzdy verny kablu, pripadalo mi to ako velka zmena

Reagovat
Lacko_Boh

budem ten kktko ale ziadne. Rozpisem sa neskor.

Reagovat
kvasha16

neskoro, uz som si vybral

Reagovat
Trapper

JBL Tune 500BT

Reagovat
kvasha16

tento typ sluchadiel je pre mna privelky, zhanam nieco co sa vojde do vrecka a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dnes 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane now has more assists in this game alone (3) than Mesut Ozil in his last 2 seasons (2).

Reagovat
SunFells

To sis vymyslel sám nebo je i další tak sprostý?

Reagovat
Nikikrew

Aká druhá sezóna?

Reagovat
Lacko_Boh

no sak ta ktora nejestvuje ;)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

to je ako tá štatistika, že Ronaldo dal 11 gólov v 3 zápasoch Vatikánu

Reagovat
Whitemedia

a Barkley 2+1, takže to nic neznamená..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

To je dost na hovno. Si bude Lamps furt myslet, že za něco stojí..

Reagovat
M0rb1D4S

Ale pořád si to budou myslet i potencionální kupci Barkley se přes Mounta stejně do základu tak často nepodívá.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro návrat hezkého ofenzivního fotbalu do Arsenalu

Reagovat
Lacko_Boh

klidne aj oskliveho ofenzivního fotbalu , ale nech je tam aspon snaha..uplne viem ze Emeryho odvolame v lepsom pripade cca v breznu po tom co totalne zmrda Vianoce alebo az alibisticky po sezone. Nema na to, je to provincny trenerik, smatlak, naco s nim stracame cas? Uplne uraza nas klub, neviem kto moze realne ZACAT fandit Arsenalu pod tymto smatlakom? Nemam vikendy ty smatlak, dufam ze to citas.

Reagovat
Lacko_Boh

Mam pri tvojom vystupovani uplne Guardiola vibes (v zlom, prirodzene).

Reagovat
J0EL

Lacko pls nie az tak na silu

Reagovat
Lacko_Boh

ale napaci sa mi aki sme umierneni..

Reagovat
Nikikrew

Sme totalni nooby a ani to 3 miesto ma zatial nenadchyna pretoze hodnotit nieco po 8 kolach je joke, staci prehrat 2 zapasy po sebe a sme 7-8 takze to este nie je meritko. Co ma sere najviac, ze sme za tuto sezonu mali 3 dobre polcasy - Spurs, Villans a Watford, zvysok utrpenie

Reagovat
Lacko_Boh

krasny koment, uplne som ho prehliadol :)

Reagovat
Nikikrew

ale radsej by som bol aby to bolo naopak no

Reagovat
Lacko_Boh

Lebo samozrejme, da sa obhajit preco ho este nevyhodit. Ale tam proste nie je ziadny naznak toho ze by sa to malo zmenit. A nehovorim o individualnych chybach smatlakov.

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie bude ak nejak usmudlame stvrte miesto, predlzi sa mu zmluva a nam agonia a zahodime najlepsie aubove roky do kosa

Reagovat
Mastný Chobot

Ako by moja bývala skoro priateľka povedala, šmatláka máš medzi nohami. Ale nie, akože možno som naivný, ale stále verím, že sa nejako poučí na chybách, zmení trochu prístup a začneme hrať krajšie. Už u nás párkrát ukázal, že nelipne na tom istom a dokáže urobiť radikálne zmeny. Síce má charizmu zjebaného Harabina, ale tréner to zlý nie je.

Reagovat
Lacko_Boh

Este ze si napisal "ale nie" lebo uz som mal nervy. Ale nie.

Reagovat
Golasso

Emery hlavně podle mě dostal nůž na krk od Raula a snaží se hrát hlavně na výsledky. Výkony sice nepřesvědčivé, ale jsme třetí s jednou prohrou na Anfieldu a to mu nikdo vzít nemůže. Furt se mluví o tom, že máme letos silnější kádr, ale zatím se to nemělo ani jak projevit. Tierney, Holding a Bellerin se do sestavy A týmu ještě nevrátili. Pepe se ještě neadaptoval. Luiz je jen záplata za Kose. Ceballos se potácí někde na pomezí základu s jedním suprovým výkonem a pár lehce nadprůměrnými... atd. Přitom stačí, aby se vrátili marodi a rozehrál se Pepe a bude, s trochu optimistickou optikou, zase líp.

Na paniku bude dost času po Vánocích, jestli si to nesedne.

Reagovat
Mastný Chobot

Vynášať takéto súdy, kým nemá k dispozícii minimálne Tierneyho a Bellerína mi príde predčasné

Reagovat
Lacko_Boh

A

L

I

B

I

S

T

I

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

"Emery hlavně podle mě dostal nůž na krk od Raula a snaží se hrát hlavně na výsledky"

To znie ako keby sme s nim hrali niekedy na krasu :)

"Výkony sice nepřesvědčivé, ale jsme třetí s jednou prohrou na Anfieldu a to mu nikdo vzít nemůže"

Pravda. Hram zle, to mu beriem. A vlastne ani to mu neberiem. Skorej to ze to nikam nevedie, ziadny progres.

"Furt se mluví o tom, že máme letos silnější kádr, ale zatím se to nemělo ani jak projevit. Tierney, Holding a Bellerin se do sestavy A týmu ještě nevrátili. Pepe se ještě neadaptoval. Luiz je jen záplata za Kose. Ceballos se potácí někde na pomezí základu s jedním suprovým výkonem a pár lehce nadprůměrnými... atd"

Sak to, vzdy sa najde dovod preco hrame picu, vzdy.

"Přitom stačí, aby se vrátili marodi a rozehrál se Pepe a bude, s trochu optimistickou optikou, zase líp. Na paniku bude dost času po Vánocích, jestli si to nesedne. "

no uvidime..podla mna nie ale tak mas dovod na optimizmus, vyssie si ho popisal. Ale STAVIM SA, ze to skonci zle.

Reagovat
Golasso

Proč bychom vlastně vůbec měli hrát na krásu? Toho už jsem si užil dost. Teď bych chtěl hlavně výsledky. Nevěřím ale, že s touhle matlanicí ty výsledky budeme pravidelně dosahovat, takže se to stejně nevyhnutelně musí někam posunout. Jinak tu sezonu Emery neuhraje a půjde, takže chill. Uvidíme, co přinese hlavně návrat marodů. Jestli nic, tak nad Emerym zlomím hůl i já.

Reagovat
Lacko_Boh

Ty mi vzdy tak paradne odpises

Takze vlastne suhlasime, akurat ja som odvaznejsi a nemyslim si ze s prichodom Tierneyho a Bellerína sa nieco zmeni, v PL to bude stale slabota.

Reagovat
Ondiis

Odvážnější je myslet si opak

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Golasso

Asi je rozdíl hlavně v tom, kdo tu sklenici vidí poloprázdnou a kdo napůl plnou no . I když já si třeba nemyslím, že je Emery "provincny trenerik, smatlak" .

Každopádně z pohledu klubu bychom si měli přát, abych měl pravdu já, protože Ornstein vyvrátil tu opci na prodloužení smlouvy pro Emeryho. Prý má Emery smlouvu normálně na tři roky, tzn., že pokud se to nezvedne a my nic neuhrajeme, tak budeme v EL = bez peněz, splácet Pepeho a ještě platit padák Emerymu

Reagovat
Ondiis

Letos tu EL už vyhrajeme finále proti Spurs, Emery ukončení smlouvy jako král .. všechno mám naplánovaný

Reagovat
Golasso

Máš to hezky naplánovaný, ale jestli se dostane do LM, tak ho nejspíš nevyrazí . Ať nás raději dostane do LM, odtrénuje ještě poslední rok pod smlouvou, a pokud to nebude nikam dál směřovat, tak to pak vezme Freddie, který se mezitím sžije s A-týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Pogba nakonec sithnul Liverpool? Martial snad taky před návratem, WanBissaka a Shaw zpátky, snad se nám ted budou zranění zase chvíli vyhejbat

Reagovat
kiwwi

ten zapas prehrame a vsetci navratilci si v nom obnovia zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, jestli se nám vůbec vyplatí riskovat zranění navrátilců v zápase, ve kterým moc šancí nemáme

Reagovat
icemike

derby je derby

Reagovat
Infernoqt

Tady si dovolím souhlasit. Z papírového hlediska nemáme šanci. Podstatný je pro nás zimní přestupák a EL. I výhra v nějakém domácím poháru nás do Evropy dostane. Přes PL tam cesta nepovede.

Reagovat
Nikikrew

Chudak Guendo dnes proti Slovakom asi pred 1500 divakmi ten si ich tam musi dnes motat

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne no

Reagovat
Liveral

Hrál dobře?

Reagovat
Mastný Chobot

Nič moc v rámci tímu, ale všetci tí Francúzi boli inde než Slovač

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nic extra, emery z neho dokaze vytiahnut viac ale jeden slovak ho tam dobre drbol, ale nic by mu nemalo byt

Reagovat
Mastný Chobot

1499 a jedným chobotom pekne nám ho pokopala Slovač, snáď bude ok

Reagovat
Nikikrew

nato si fakt isiel az do Dunajskej?

Reagovat
Mastný Chobot

však to mám ani nie hodinku od domu, plus som bol aj tak celý deň v Nitre včera

Reagovat
smazaný uživatel

čo si robil v Nitričke?

Reagovat
nani92

*koho

Reagovat
Mastný Chobot

môj zamestnávateľ vám tam otvára cytologické a biochemické labáky na Novozámockej, takže to

Reagovat
cristiano.K.

srozumitelny

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

kolko stal na takyto zapas listok?

Reagovat
Mastný Chobot

Popravde fakt neviem, mňa tam zobral šéf ani mi nenapadlo sa opýtať doteraz

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Infernoqt

De Gea se zranil, v 60. ho střídal Kepa

Reagovat
nani92

Romero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Eddie hattrick za U21 Anglie + nedal penaltu

Reagovat
Mastný Chobot

a perfect hattrick - pravá, ľavá, hlava

Reagovat
Ondiis

Docela mě překvapilo, že v Leeds sedí i když dával góly ze startu. A i fans na jejich fb nejsou s volbou do útoku vůbec spokojeni. Snad se to brzo změní

Reagovat
wild

V nedelu bez DDG, Pogbu aj Martiala? To budu jatky

Reagovat
r.mrazik

martial uz trenuje ne?

romero chyta hodne slusne...ze nebude david,zas takova silenost neni

a pogba? tss...mame andrease

Reagovat
wild

Zacal s treningom, ale vzhlaodm na to, ze bol mimo skoro 2 mesaice, tak ho necakam v zaklade

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Vždyť ddg nemá formu a pogba je traged. Takže bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

a napriek tomu je náš najlepší hráč (Pogba)

Reagovat
smazaný uživatel

toto je praveze jasne remiza

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele , je to úplně nalajnované, to nemůže skončit dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili jsme je i my. I MY

Reagovat
smazaný uživatel

tak to raz aj huddersfield, ale pred zapasom s nami proste vypustaju kadejake svinstvo do ovzdusia aby tam privolali hurikan

Reagovat
Hokaido

Já jsem až teď zjistil, že gola za vás dal Longstaff, ale jinej Longstaff, než ten Longstaff, co za vás hraje už od loňska.

Reagovat
Whitemedia

Já čuměl u zápasu jak puk, že je další Longstaff

Reagovat
smazaný uživatel

Dával super gól v přípravě, jinak bych o něm taky nevěděl Jeho první zápas.

Reagovat
nani92

strata DDG je najmenej bolestivá

Reagovat
nani92

Gorila ej kej ej Hlasy podobné hlasom je vonku

Reagovat
J0EL

*znova vonku.

Reagovat
jacobT

Ale lepsi timing, teraz su podcasty popularnejsie.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Matovi4 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne pomohol Ficovi, aby nemusel čeliť nepríjemným otázkam. Blázon, ktorý by zaslúžil zavrieť na 4. poschodí na Cajle v Pezinku.

Reagovat
nani92

"aby nemusel čeliť neprijemnym otazkam" ..ved si s tými "neprijemnymi otazkami" vytiera riť vyše 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi nezachytil, že si tú ,,gorilu" teraz môže ktokoľvek pustiť, počuť ficov a hatarov hlas, voliči smeru nevynímajúc, nie len čítať ,,nejaký prepis" a konspirovat, že to nemusí byť pravda, že v kontexte s kočnerom a vôbec súčasnou spoločenskou situáciou by sa na prípadné otázky odpovedalo oveľa ťažšie, ak vôbec by sa dalo Ficovi odpovedať ako než len obyčajným vytrenim si riti... Tvoj výsmech je úplne mimo...

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Fico roky na podobne otazky neodpoveda. Ty si vysiel teraz z kanala?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
alcantara

Jasne, smerackemu jadru, ktori by ho volili, aj keby vrazdil novorodencov v priamom prenose, to bude tazke vysvetlovat. Jednoduchy ako lego. Staci opakovat vetu, ze je to kauza dzurindu, spomenut slovo uplatky a privatizacia, a je to vybavene. Ti jednoduchi kokoti, co ho volia, si to v zivote nepustia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím, že mu týmto ubudne dosť hlasov. Nebyť Matovica (ostatne to aj sám nakoniec priznal, že to bola chyba takto urobiť), tak sa ta pomyselna lavína nabali viac a tých voličov aj viac ubudne. Obrovská príležitosť konfrontovať Fica s tými nahrávkami bola práve teraz, keď sa tie nahrávky zverejnili a hlavne v dobe, keď majú sociálne siete dosah takmer všade.

Reagovat
Mateo16

Prešla vražda prejde aj gorila úplne b pohode. Podľa prieskumov až 40 % ludi verí že prepis kocnerovej threemy je výmysel médií alebo ich to nezaujíma.

Reagovat
Mateo16

Radosť kradnúť v takom state

Reagovat
fenixLFC

tak slovaci su debilny narod co cakat. za vsetkym vidia konspiraciu a spiknutie pretoze to je jednoduchsie nez prevziat zodpovednost za vlastnu neschopnost

Reagovat
fenixLFC

ale prdlasj konfrontovat. najdi si na youtube videa ako na otazky novinarov vobec nereagoval, na dalsej tlacovke povedal ze nebude odpvoedat na otazky napisane grendelom (wtf), an dalsej ked dostval neprijemne otazky povedal vzdy ze dakujem za otazku, dalsi....ale jasne, teraz bude odpvoedat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dnes si mal tlacovku a opat si mohol vidieť ako si vytiera riť s novinármi

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
nani92

"Krásne pomohol Ficovi, aby nemusel čeliť nepríjemným otázkam. Blázon, ktorý by zaslúžil zavrieť na 4. poschodí na Cajle v Pezinku."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveriteľné. Mňa udivuje koľko ľudí nevidí ten nový moment v kauze gorila. že to, čo si doteraz mohli ľudia len čítať si už teraz môžu aj vypočuť. Počuť tam ten ficov a hatarov hlas. Zároveň vedieť od vyšetrovateľa kyselicu, že sú to hlasy totožné s ich majiteľmi, znalecky je to dokázané. A sranda, že Fico už sa vo svojej retorike utieka len k tomu, že to je kauza druhej dzurindovej vlády a vôbec sa nezmienuje o tom, že to je celé vymyslené, vykonspirovane ako tak tomu bolo v minulosti. Tá situácia si markantne zmenila a opýtať sa ho dnes, či tam bol je diametrálne odlišné, ako než sa ho to pýtali v minulosti.

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto to nechápe, len ty. Ťažké byť tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Si chudák a je mi ťa naozaj ľúto.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

hej, na tlačovke, ktorú včera sám zvolal, bola tá jedna jediná možnosť, ktorá kedy bude a kedy by naozaj musel odpovedať

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj...

Reagovat
fenixLFC

moze, tu nie ste pri zatve

Reagovat
smazaný uživatel

Nech svojimi kokotinami otravuje teba teda.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj...

Reagovat
smazaný uživatel

mne obcas pripada ze on robi pre fica

Reagovat
Mastný Chobot

je mentálny mrzák

Reagovat
nani92

Reagovat
The Krupy

Reagovat
fenixLFC

to urcite nie, dlhe roky bol jednym z tych politikov, ktorych v opozicii proste mat chces a opozicnu pracu robil dobre. nebyt jeho tak si tu koalicia spravi este horsi svet, v mnohom co koaliciu zastavilo, mal prsty v prvom rade matovic

lenze v sucasnosti mu preplo. straca podporu a vie to. preto vymysla rozne blbosti, prechod k tvrdsiemu konzervatizmu je teoreticky najlahsia moznost na slovensku. lenze to, co sa o nom vedelo cely cas sa teraz krystalizuje- on ked ma prist s neicim inym ako s kritikou vlady, tak je v koncoch. on proste nema program ako taky, teda okrem boja proti korupcii. jeho najvacsim problemom ale je, ze nevidi dalej ako za volby. najlepsie to zhrnul ked povedal v jednej debate: neriesme sporne temy, ale iba to ako odstranit vladu. plus v tejto suvislosti jeho snaha za kazdu cenu sa spojit s madamri aby im neprepadli hlasy, co vsak u jeho volicov, ani volicov smk fungovat proste nebude je strasne kratkozrake a dopadne to ako po volbach 2010. on bol populista vzdy, ale ked predniesol kotlebovske/harabinovske neskutocne zjednodusujuce a debilne: penazi je dost, len treba prestat kradnut, mal som dost. najlepsie ale je ako sa snazi vsetkym radit co maju robit a pritom by sa mal sustredit na vlastnu kampan. zatial celu opoziciu torpeduje viac nez vlada dokopy.

Reagovat
Mastný Chobot

Súhlasím so všetkým, čo si napísal + pridávam svoj názor, že si naozaj myslím, že on nie je duševne úplne 100% v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

clanok na athleticu o ljungebrgovi. nebudem to tu davat cele, len vyberam cast. dufam ze bude nas dalsi manazer a dufam ze to bude cim skor

Cohen Bramall worked with Ljungberg throughout his time in charge of the under-23s, and is unequivocal about his quality as a coach. “I’ve worked with Arsene Wenger, I’ve worked with Unai Emery”, the full-back told The Athletic. “I’ve worked with big coaches and, for me, Arsene and Freddie are the best ones that I’ve had.”

“Freddie was passionate,” Bramall says. “He’s young and he’s been doing something else for a bit. It was the same football as Arsene — the same mentality — but on the sidelines Freddie was more aggressive and a bit more ‘heart on his sleeve’.”

“I think Freddie’s got the whole package,” concludes Bramall, now at Colchester United. “I think he’ll be massive at Arsenal in the years to come.”

Reagovat
Lacko_Boh

haha pekne skopol Emeryho radesej Fiat Multipla ako Unaia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Allegri + Can do United?

Reagovat
iamek

Allegri klidně, ale Can

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych toho Allegriho bral... sice se mi hnusní představa o další výměně trenéra, ale pod Olem to zatím nevypadá to růžovou budoucnost

Reagovat
Coutinho10

u Cana by mě to nepřekvapilo...svůj charakter už ukázal odchodem do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tim, ze odesel jinam po konci smlouvy? A tim, ze hral az do konce smlouvy naplno?

Reagovat
Coutinho10

to už bylo jenom vyústění, ale několikrát dostal luxusní nabídku na prodloužení a ke konci mi rozhodně nepřišel nějak extra přínosnej, protože měl svoje v Juventusu jasný a stejně tam nehraje a nemyslim si, že by měl nějaký větší vztah k LFC, proto právě píšu, že by mě to u něj nepřekvapilo, kdyby šel do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam přestupoval, tak asi nečekal, že nebude hrát a že přijde jiný trenér.

Juventus je na úrovni Liverpoolu a prostě to šel zkusit do Itálie. Nikdy mi nepřišlo, že by si na něco stěžoval - ke konci byl zraněný, ale tak s tím těžko něco udělá.

Reagovat
cristiano.K.

s tím bych fakt brzdil. Němec odešel od německého trenéra, i když mu byla nabídnuta smlouva. Sám Can si myslím, že by radši vrátil čas bez ohledu na to,že bychom lm nevyhráli.

Jinými slovy dobře mu tak, každopádně si nepřeji, aby šel do MU, protože pro ně by byl posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu, co to značí o jeho charakteru, že si prostě po konci smlouvy vybral jiný tým.

To by pak nikdy žádný člověk nemohl změnit práci.

Reagovat
Coutinho10

chtěl jít za lepším podle jeho úvahy a proto se na LFC vykašlal....myslel si o sobě víc než ve skutečnosti bylo...měl bejt pokornější a odvést pro LFC větší práci a ne hned při prvním oťukávání zdrhnout do Juventusu....tohle, co tam nastalo (změna trenéra, nehraje, není na soupisce LM...) to se mu to jenom vrátilo nic víc nic míň

možná jsem proti němu trochu víc zaujatej, ale prostě takto to cejtim a obrázek jsem si o něm udělal už dávno, takže až se bude fotit v dresu MU a líbat jeho znak, tak si na mě vzpomeň

Reagovat
r.mrazik

jestli vykopnou Oleho a novymu manazerovi privedou stredniho zaloznika a utocnika,kdyz uz chybi Olemu,tak jsou to kreteni...tedy oni jsou,vime to vsichni,ale bude to opet dalsi z komedii v nasem psychoklubu

Reagovat
Swarley

Tak oni je přivedou nejpozději v létě komukoliv, ted už je na Olem, jestli se toho dožije...

Reagovat
r.mrazik

je to trochu mission imposible,ale budiz

Reagovat
Svatej

Tohle jsme si zažili taky

Reagovat
Mateo16

OT: Na to aký sme malý štát máme fakt nekonečnu zábavu v politike to je fakt neuveriteľné.

Na kompletku rozkradnuty stat. Súdnictvo v troskach, zdravotníctvo , školstvo a celková spoločnosť detto.

A Harabin s Kolenom sa idú spájať v boji proti liberálom. Musí jebat. Tu nikdy nebude dobre.

Hlina , Matovič , Sulík, Truban , Beblavy čo podradzaju neuveriteľné ale ak to nedajú sme v pici. Úplná bomba je Kissova a jej nová strána musí jebat.

Reagovat
alcantara

Tak ale to vieme uz roky, ze to vyslo teraz cierne na bielom, je len taka symbolicka bodka. Tesim sa na vysledky volieb

Reagovat
Mastný Chobot

čierne na bielom to práveže bolo len doteraz teraz to máš aj pikantnejšie o Haščákov sexuálny výkon

Reagovat
Lacko_Boh

Oliver mal pravdu vo vela veciach

Reagovat
Mastný Chobot

v Tisovi?

Reagovat
Lacko_Boh

to neviem co vravel. Co vravel?

Reagovat
nani92

že Tiso s Haščákom nekšeftoval a pije len pepsi

Reagovat
Lacko_Boh

S tým tiež súhlasím. Ď.

Reagovat
nani92

Nz, Na Svah!

Reagovat
mul

proste fakt tragédia, Matovič psycho, Hlina na pol ceste stať sa Matovičom, Sulik egomaniak neakcpetujúci iné názory, Truban naučené frázy ako IT suppor (skúsili ste to vypnúť a zapnúť), Beblavý (štátny tajomník pri gorile, fakt teda nový politik)... ako politicky mi to vychádza len na Kisku (aj keď aj tam mam výhrady)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele