Cavenaghi není na prodej, varuje Bordeaux

21.07.2008, 09:57
Aktuality
Bordeaux nehodlá přijít o svoji největší hvězdu, francouzský klub varoval všechny zájemce, že útočníka Fernanda Cavenaghiho nikomu neprodá. O argentinského střelce se momentálně zajímá Celtic, dříve jej sledovaly Juventus nebo Neapol.

Cavenaghi přestoupil do Bordeaux před půldruhým rokem ze Spartaku Moskva a stal se oporou Girondins. Loni nastřílel ve třiadvaceti ligových zápasech patnáct branek.

Podle francouzských médií má o Argentince velký zájem Celtic, údajně nabízí šest milionů liber. "Nikdo z Celtiku se nám neozval a ani nechci, aby nás někdo kontaktoval," prohlásil klubový ředitel Jean Louis Triaud.

"On prostě není na prodej. Žádná částka nás nepřesvědčí, abychom ho prodali, jelikož je jedním z našich nejlepších hráčů a prodávat ho nepotřebujeme," pokračoval Triaud. "Má smlouvu ještě na tři roky, daří se mu a je šťastný."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

řekl bych že i pro něj bude lepší nějákou tu sezonu zustat

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak no, nie je na predaj sa vždy hovorí aby sa zvýšila cena hráča....

Reagovat
smazaný uživatel

jo v bordeaux asi vyvesili sluchátko

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobrá bilance

Reagovat
smazaný uživatel

No pamatuji si kdyz prestoupil do Moskvy jako velky talent od ktereho se cekali goly. Jenze se vubec nechytl! Tak proto doufam ze tady vydrzi a bude sazet goly i letos!!! Je stale mlady a karieru ma pred sebou!

Reagovat
vlastik

ac fanda psg, musim uznat ze Bordeaux bude mit v pristi sezone dost zajimavy a dost silny kadr-prichod Gouffrana a Gourcuffa jim dost pomuze, skoda ze odchazi Micoud, ale i tak s cavenaghim, chamakhem, bellionem a wendelem budou dopredu hoodne silni, myslim, ze se ukaze ze neprohaneli lyon nahodou

Reagovat
božský John

ted budou prohanet maximalne Marseille

Reagovat
vlastik

leda ze by se k vam vratil Bernard Tapie

Reagovat
božský John

Toho nepotrebujem..uz

Reagovat
božský John

vostudu zas mit nemusime...

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal jsem, že se po tom propadáku ve Spartaku, takhle předvede. ale v River Plate střílel skvěle, takže to v sobě asi fakt má no

Reagovat
smazaný uživatel

kde odysiel micoud ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola mu prdĺžená zmluva . . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele