Cavenaghi: Nebude snadné sesadit Lyon

17.01.2009, 15:12
Aktuality
Hodně dramatickou bitvu slibuje boj o letošní francouzský titul. Ten v posledních sedmi sezonách pokaždé získal Lyon a rovněž v tuto chvíli je na čele tabulky, pronásledovatelé mu ale doslova dýchají na záda a není jich málo. Zřejmě největším soupeřem bude Bordeaux...

Lyon ve dvaceti zápasech nasbíral 39 bodů, druhé Bordeaux má na kontě o jeden bod méně, o další bod zpět je pak Rennes. Vyrovnané to je i nadále - čtvrtá Marseille má 35 bodů, páté Toulouse 34 a šesté PSG 33. Počítat se musí ještě s Lille (32) a Nice (30), oba tyto týmy totiž mají jeden zápas k dobru.

"Vímě, že nebude snadné sesadit Lyon. Ten tým má spoustu zkušeností, což mu pomůže dostat se ze současné situace. Musíme tvrdě pracovat a do každého zápasu dát všechno," ví moc dobře Cavenaghi.

Bordeaux před týdnem ukázalo, že na začátku roku má solidní formu. Svěřenci Laurenta Blanca ve šlágru kola hostili PSG a zvítězili vysoko 4:0. "Snažíme se dávat hodně gólů, to je ten nejlepší způsob, jak vyhrávat zápasy. Je to naše filozofie. Proti PSG jsme o branku usilovali až do konce a to je dobré znamení. Se stejným cílem jdeme do každého zápasu, to mi věřte," ujišťuje argentinský útočník.

Cavenaghi je vážným uchazečem o trofej pro nejlepšího střelce letošního ročníku Ligue 1. Na svém kontě má dvanáct branek a dělí se o první místo s André-Pierrem Gignacem z Toulouse. Celkem za Bordeaux zatím odehrál 39 zápasů a dal 27 gólů. "Na titul nejlepšího střelce nemyslím. Přednost má týmový cíl a tím je titul v Ligue 1. Když chci dát gól, je to výhradně pro dobro týmu," řekl dále Cavenaghi.

Autor: Tomáš Pavlík / Football365

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta a Chelsea navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť k veci komentár Som zvedavý, či sa im to podarí, ale pri Benzemovi a Juninhovi neni šanca.....

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, myslim, ze benzema posledni dobou goly moc nedaval. a juninho byl tdka zranenej.. bude to jeste hodne vyrovnany..

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je kombinace na zabití

Reagovat
Bakary3

Jakožto fanda Slavie a antifanda Chelsea souhlasim

Reagovat
Bakary3

Jakožto fanda Slavie a antifanda Chelsea souhlasim

Reagovat
Bakary3

Jee, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

jakozto antifanda sparty i blues souhlasim...je to magor z prahy

Reagovat
Shevchenko

Z tebe musí mít doma radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Lyon.......Rennes je celkem prekvapeni sezony.......

Reagovat
stas87

skoda ze ho spartak predal taky utocnik tam teraz nie je ked ho kupilo bordeaux tak urobilo vyboirnu vec ale titul zrejme zasa bude v lyone inak lille do toho!!!

Reagovat
terry

V Bordeaux jsou sympaťáci. Mohli by taky vyhrát.

Reagovat
stas87

podla mna im dojde dych a na konci sa prejavi skusenost lyonu ale myli sa kazdy moznobudem za blba

Reagovat
madridcan

nechcem urazit fanusikov Lyonu,ale uz aj ich prestava bavit to vyhravanie titulov

Snad tento rok Bordeuax

Reagovat
smazaný uživatel

A podla mna neni plynu,takze lyon vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Letos by to zas až tak těžké být nemuselo, zvláště když Bordeaux hostí Lyon na jaře na svém hřišti, tento duel bude jeden z klíčových.

Reagovat
božský John

My hostíme jak Lyon tak i Bordeaux doma.)....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi mi sám nedávno řekl, že jste schopni vyhrát venku stejně snadno, jako prohrát doma, takže to zas jako takovou velkou výhodu neberu.

Reagovat
božský John

V těchto větších zápasech to výhoda bývá...horší to je proti těm menším,který přijedou betonovat..a proti těm my to právě neumíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pravda. Uvidíme, jestli Marseille domácí výhodu v těchto duelech nějak využijí nebo si udělají před vlastním publikem ostudu.

Reagovat
božský John

Jen to ne....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele