Cavani vyřešil budoucnost a podepsal dvouletý kontrakt s Valencií

29.08.2022, 22:11
Aktuality
Edinson Cavani (© AFP)
Edinson Cavani si poprvé v kariéře vyzkouší španělskou nejvyšší soutěž. Pětatřicetiletý uruguayský střelec byl skoro dva měsíce volným hráčem a z nabízených možností ho nejvíce oslovila nabídka Valencie, dnes odpoledne dorazil na východ Pyrenejského poloostrova a večer podepsal kontrakt...

Jihoamerický fotbalista úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku. Na Mestalle by měl strávit dvě sezony, smlouva je platná do června 2024.

"Chtěl jsem si zahrát španělskou ligu a Valencia mi to umožnila. Říkal jsem to už dříve, musíte jít někam, kde vás budou milovat a budou vám prokazovat lásku. U toho vše začíná, právě tak získáváme nadšení a entusiasmus," zdůvodnil Cavani svou volbu.

Cavani dříve střílel góly za Danubio, Palermo, Neapol a PSG, v posledních dvou letech pak hájil barvy Manchesteru United, kde mu skončila smlouva a novou nedostal. O jeho budoucnosti se během uplynulých týdnů hodně spekulovalo a blízko byla dohoda se sousedním Villarrealem, zájem o něho projevil i Real Sociedad.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
xaus

No som naňho vo Vale zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia veľa gólov dávať nebude , ale takých 10 by Cavani v tejto sezóne streliť mohol.

Reagovat
Rothbard

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

To si robia s tym VARem pi.u uz ? Tak blbecek je od suboju 2 metre faul nevidi, nasledne da Vale krasny gol z min 30m a potom ho zavolaju ze kukni asi tam byl mozno faul ??? Toto uz je chore...

Reagovat
Raul=Real

Faul to ale kazdopadne bol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ked raz rozpažim ruky a ukazem ze zadny faul neni , pokracuj, tak je to cele trwpne divadlo toto...

Reagovat
QooBo

Ale, ze sa vobec nasieram .. akokeby som nepoznal (ne)kvalitu spanielskych rozhodcov .. najviac mi luto samozrejme Musaha, krasny gol

Reagovat
Dron

toto je dlouhodobý problém s VARem, že se při gólu najde faul z předchozí akce, bohužel se to vždy stane ve prospěch favorita, a pak to vypadá velmi tednenčně.. ve španělsku to samozřejmě platí dvojnásob

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nech sa potom skuma kazdy jeden zakrok nie len 1 minutu pred golem ale aj 10 min predtym atd, absolutne je to trapne, ten rozhodca tam potom nemusi absolutne byt, nepovim ofsajd atd. , ale toto je fakt prijebane...

Reagovat
MarcoBanco

Na to že Valencia nemá na rozhadzovanie, celkom kvalitná posila. Nech sa darí

Reagovat
Mass

Jen doufám, že si platový strop neuvolnili prodejem Carlose Solera, to by sem byl smutný.

Reagovat
MarcoBanco

Tiež by som bol rád, keby ostane. Ešte keby sa podarilo obsadiť priečky zaručujúce EL.. Valencia mi v Európe chýba. Ale to je už asi velký optimizmus.

Reagovat
Phillipinho

Jestli udelaji jeste Gila a jednoho utocnika, tak je to na pomery Valencie velmi solidni prestupak. Jsem presvedcenej, ze Gattuso v tom sehrava klicovou roli.

Reagovat
CHONG

A přitom to je (minimálně ve srovnání s Bordalásem) tragický trenér, ale jméno, je holt jméno, no.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bordel vo Valencii nemá šancu dať dokopy nikto, kým tam bude Lim. Prvotné nabudenie pod Gattusom rýchlo vyprchne a potom sa žiaľ Valencia bude plácať v druhej polovičke tabuľky ako sme už posledné roky zvyknutí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele