Cassano přestoupil do Sampdorie

30.05.2008, 13:25
Aktuality
Antonio Cassano s definitivní platností udělal tečku za svým nepovedeným působením v Realu Madrid. Italský útočník v uplynulé sezoně hostoval v Sampdorii a s janovským klubem nyní podepsal pětiletou smlouvu...

Sampdoria španělskému velkoklubu nemusí v tuto chvíli platit odstupné, této povinnosti se ovšem nevyhne. Záležet bude na tom, jak dlouho Cassano v Janově vydrží. Pokud odejde během následujících tří let, dostane Real sedm milionů eur, když v Janově vydrží déle než tři roky, poputuje do pokladny na Santiago Bernabeu pět milionů eur.

25letý Cassano strávil čtyři a půl roku v AS Řím, než si doslova vytrucoval přestup do Realu Madrid. V hlavním městě Španělska se mu příliš nedařilo, dostával minimum příležitostí a měl i spory s tehdejším trenérem Fabiem Capellem.

Před letošní sezonou odešel na hostování do Sampdorie a v dresu Blucerchiati ožil. Ve 22 ligových zápasech dal deset branek a řekl si o nominaci na evropský šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

7 milionů eur + nějaké % z prodeje popřípadě? Nebo jen těch 7mil?

Jinak nevím,podle mě nejhorší možné řešení pro real.. Ted si za 7 mil něco koupí,za 3 roky to bude mít mnohem menší hodnotu...

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať jde, díru do světa tam neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně .. ..Definitivně vítej v Janově

Reagovat
smazaný uživatel

Raději než Cassana bych viděl na EURU Inzaghiho, ten dal o 1 gól víc v týmu, kde je hodně útočících hráčů. Vadí mi, jak je přehlížen, na mistrovství světa se do sestavy vešel, ale hrál jen poločas proti našim a hned z toho byla branka. Přesto se už do hry vůbec nedostal a místo něj nastupovali hráči z horších klubů a navíc daleko méně produktivní. Letos jsem doufal, že si zahraje více, navíc jsem s ohledem na jeho věk jsem bral účast na ME jako poslední na velkém turnaji. Jak ošklivé překvapení bylo, když jsem viděl na soupisce hráče jako je Cassano a Pippo může sledovat svůj tým ledá v televizi. Pippo totiž na rozdíl od jiných hráčů má jako charakter-jeho základní prioritou byl vždy národní tým. Není jako většina hráčů, kteří se už v 25-ti letech "cítí přestárlí" a neustále spekulují o svých odchodech z repre.

Nejspíš se opět projevila negramotnost koučů národních týmů.

Reagovat
MiraM

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cassano tam určitě patří ... ale souhlasím, že Pippo by si to také zasloužil .. je často přehlížen

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá na parádní návrat "ex-římského ex-prince"

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tak Juve Amauriho přecejen přivedlo. teď chci vidět, kdo si sedne, případně kdo odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě odejde Palladino nebo Iaquinta.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pořád při standartní plný sestavě jednu hvězdu na lávce (Alex, Trezeguet, Amauri), ale bude se to nejspíš točit + zranění, takže v poho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no. Alex určitě neodejde a Treza také ne, takže se to bude točit, jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

I přes obrovské úsilí jeho agenta mi Amauri jako hvězda moc nepřipadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že on bude sedět, ale nechtěl sem to tady moc řikat, aby hned nezačaly pištět juventusáci, že musí hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim mozna jeste top strar neni , ale co neni ,muze v juve byt- ja mu drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

u něj to neber doslova. chtěl jsem tím říct "hráč, kterej určitě nebude chtít sedět".

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z utočníků neodejde ani Palladino,Ranieri říkal že potřebuje všechyn hráče sezona bude náročná!Takže Palla,Alex,Treza,Iaquinta,Amauri se budou točit!I když Palladino hraje spíš záložníka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele