Cassano nakonec opustil Hellas a ukončil kariéru

24.07.2017, 18:20
Aktuality
Antonio Cassano navzdory týden staré obrátce přeci jen opouští Hellas Verona. Po předchozích vyjádřeních, podle nichž měl 35letý útočník ještě pokračovat, nakonec bývalý italský reprezentant ukončil kariéru...

"Jeho hlava není v pořádku, i když je na tom velmi dobře po fyzické a atletické stránce, odejde," uvedl na srozuměnou šéf nováčka Serie A, se kterým bývalý hráč Sampdorie podepsal smlouvu přesně před 14 dny.

Dnes se však nanovo vynořily spekulace o jeho konci, protože se prý Cassanovi na severu Itálie nepřestávalo stýskat po rodině, a nyní bylo mimořádně předčasné ukončení spolupráce potvrzeno.

"Po profesionální stránce ho nemůžete obvinit z jakéhokoliv přečinu. Evidentně ale nedokáže zůstat v klidu a s čistou hlavou, chce zůstat doma. Je to s ním jako na horské dráze, jednou mluví, potom je zticha. Je to škoda," posteskl si Setti.

Cassano nakonec neodchází pouze z veronského klubu, ale rozhodl se nadobro pověsit kopačky na hřebík, aby se mohl naplno věnovat rodině. "Chtěl bych objasnit informace, které se objevily v médiích. Po důkladném rozmýšlení jsem se rozhodl, že již nebudu pokračovat v aktivní kariéře," oznámil Cassano.

"Omlouvám se Hellasu Verona, fanouškům, prezidentovi Mauriziu Settiovi, sportovnímu řediteli Filippo Fuscovi a všem členům trenérského týmu. V tuto chvíli chci být pouze se svoji ženou a dětmi," vysvětlil odchovanec Bari, jenž si během své kariéry zahrál za AS Řím, Real Madrid, Sampdorii Janov nebo oba milánské velkokluby.

Autor: Tomáš Daníček, Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (124)

Přidat komentář
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Tenhle člověk je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Ještě jeden zvrat v případu Cassano: útočník opouští Hellas 24.07.2017

Budu hrát za Hellas Verona, obrátil Cassano (18.07., 17:44)

18.07. Cassano prý ukončí kariéru

Antonio Cassano minulý týden jako volný hráč podepsal smlouvu s Hellasem Verona, jehož dres ovšem pravděpodobně neoblékne. Zkušený útočník se údajně z rodinných důvodů chystá ukončit kariéru, rozhodnutí má oznámit v průběhu dnešního odpoledne.

Cassano dostane ještě jednu šanci v Serii A, dá mu ji Hellas (10.07., 21:43)

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu neznám většího šaška, to i Balotelli je oproti němu naprosto normální

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Cech a jeho kazdodenni blog na eurofotbalu, zraneni rosickyho, ceska verze eurosportu, lzimbersky,..

Reagovat
Azazelo RD

A ten náš Egonek, kterej je blbej, jak daleko vidí.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

ako som uz pisal davnejsie, je to proste debil, a toto je iba dokaz tymto pozdravujem - Kunene, ktory sa ho zastaval ked uz aj v zahranici si z toho robia srandu tak to je na debil urcite - http://www.football-italia.net/105968/cassano%E2%80%99s-top-five-meltdowns

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kopačka od Zlatana má asi trvalejší následky

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se nikdy nezapomene jak si to dával s Tottim. Fotbalista jak víno.,

Reagovat
olis

ten musi mat nejaku psychicku chorobu, mal by sa liecit....

Reagovat
10

prostě je jen hloupej, to by se muselo léčit 90% lidí

Reagovat
Largo

"Do blázince? Ty jsou pro blázny, ne pro dementy. Měly by být ústavy pro dementy, ale představte si, jak by musely být veliké..." (dr. z psychiatrické léčebny, Drž hubu)

Reagovat
10

ano, to sedí přesně

Reagovat
smazaný uživatel

jen tě poopravím,místo dementy má být blbce,jinak je to v pořádku

Reagovat
mojmira

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
FuckT

Ale to kapitalizmus nikdy nedovoli, ak by sa ludia vo svete naozaj mohli vzdelavat-liecit, tak kto by potom konzumoval tie sracky, ktore nas rozdeluju na triedy?

Jednoducho sa vyriesi potreba, naberu sa vedci, inzinieri, farmari, etc., ludia, ktorych nas svet potrebuje, a ostatni uz len makaju na system ako ovce, a za to co si odmakaju si potom kupia to, co vlastne ani vobec nepotrebuju a nema to ani ziadnu kvalitu, viz. CD Justina Biebera, etc.

Reagovat
smazaný uživatel

akoze komunizmus bol lepsi ?!

Reagovat
FuckT

Z jedneho hovna do druheho, a ludia su stastni, ze vymenili jeden shit za druhy. Ale tak necudujem sa, beruc do uvahy tu neskutocnu propagandu, ktoru ten dany system propaguje za ucelom dosiahnutia toho, aby ludia rozmyslali presne tak ako ty. Je to krasne pozorovat ako lahko ludi naucis zit s tym, ze by mohlo byt aj lepsie, staci im povedat, ze moze byt a bolo aj horsie. Ale tento samotny argument je zalozeny na nicom a visi na vlasku, ako vela argumentov ci uz kapitalistov alebo komunistov. Podstatou veci je ale to, ze je to stale dost na picu, kedze dnes 90 percent pracovnej sily musi pracovat na sny tych druhych, ktori potrebuju 8 aut a 14 lodi, za peniaze nadobudnute castokrat nie tak celkom cistym sposobom, i ked mozno legalnym. Preto chudaci makaju vo fabrikach na veci, ktore si nielenze velakrat nemozu dovolit, ale vdaka svojej skromnosti ich ani nechcu a nepotrebuju.

A mimochodom, je to velmi subjektivna otazka, ako som uz hore napisal. Ale vela objektivnych nazorov je takych, ze je to viac-menej to iste, z troskou dobreho aj zleho v oboch danych systemoch.

Reagovat
lucius6

Fascinuje mě tvoje zjednodušené vidění světa, ale nemám právo ti tvůj názor brát. Celá tvoje argumentace stojí na chrlení vyprázdněných pojmů, které skládáš do větných celků. Používáš zcela klasické pojmy jako "propaganda", "ovce" nebo "chudáci ve fabrikách" a top je to, že 90% lidí maká na ty bohaté. Rovina tvojí argumentace mi dokonale připomíná texty mnoha cz/sk "raperů, kteří to ve svém studiu dotáhli nejdál na vystudovaný učňák, ale stejně dokázali narozdíl od zbytku populace odhalit skryté iluminátské spiknutí, znají všechny problémy současného světa a vlastně se tak trochu jeví jako ultimátní analytici všech světových neduhů. Neber to prosím osobně, neznám tě a rozhodně tě nechci urážet, ale věz, že tvoje argumentace je konspirační balast, který je navíc neuvěřitelně arogantní, což si možná neuvědomuješ, ale každopádně mám vážné pochybnosti o tvé kompetenci vytvářet statementy o tom, kdo je a kdo není ovce a co je a co není problémem dnešní doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obema vam chybi vhled do pozice toho druheho. Donutila te nekdy financni situace makat v absurdnim prostredi, s absurdnimi lidmi a pro absurdni cile, kde tvoje lidskost a osobni identita nic neznamenala a byl si jen vymenitelny nastroj? Jedl jsi nekdy zbytky? Byl tvuj cas nekdy ubity zodpovednosti za druhe? Skomirala nekdy tvoje vnitrni krasa v nemoznosti uniku z balastu malichernych temat spolecnosti okolo? Nejen tvemu, ale pozitivismu obecne chybi tahle metafyzicka ci ontologicka hloubka. Negativismu, ktery predvedl kolega, zas lehkost a vule pro krasu, cimz by se odlisil od luzy. Nemate si co vycitat.

Reagovat
lucius6

Jak říká Michael Oakeshott, dodržování striktně ideologických doktrín je slepé a nebezpečné, politika a spolu s ní i život bude vždy záviset na zkušenostech, které utvářejí a formují náš obraz světa kolem nás. Vyprošuji si však to, že si s kolegou nemám co vyčítat, rozdílnost naší argumentace je značná. Ty zmiňuješ metafyzický aspekt naší otázky a to já respektuji, ultrapozitivismus v humanitní sféře je podle mého názoru nebezpečím, snaha analyzovat člověka jako přírodní vědu je chybná, s tím se zotožňuji, ale i sebevíce teoretická debata musí dodržovat jistá pravidla a ty můj kolega neodržuje. V tomto případě přistupuješ k věci až moc virtuálně a teoreticky, ve skutečnosit existují jistá fakta, ze kterých se zkrátka musí vycházet, vždycky zde musí být něco, co se musí respektovat, jinak se totiž dostaneme do sféry absolutního relativismu, kde se všechny hodnoty rozplynou. Začněme tedy například tím, kolik takových lidí, jak je ty ve svím příspěvku popisuješ, dnes v naší zemi je? Kolik takových lidí bylo před 100 lety? Kolik takových lidí bude v budoucnu? Je vývoj hospodářské situace progresivní nebo naopak regresivní? Kolik lidí, kteří jsou na dně společenského žebříčku trpí kvůli vlastním chybám a kolik z nich trpí kvůli systému nebo náhodě? Je člověk nesoucí zodpovědnost za svoje neúspěchy schopný uznat svojí chybu a nevinit ostatní? Dělá-li takový člověk opak a viní všechno a všechny jen ne sebe, má pak takový člověk právo být za takový názor respektován? Na základě dílčích témat můžeme vést slušnou diskuzi a dojít k závěru, nebude-li mít diskuze pravidla, tak nebude mít ani závěry, pouze prázdné fráze a dojmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Mas pravdu. Rozdilnost vasi argumentace je znacna. Zatimco on ma svetonazor, ty mas nazor na metodiku poznani. Tvuj skepticky postoj vuci zaverum poznani by se mi libil, kdybys nemyslel tak utilitaristicky a statisticky. Tahle vedecka pozice je totiz taky problematicka. Jaka kvalita je stanovena za cil? Minimalizace fyzicke bolesti? Maximalizace slasti? O dejinnem vyvoji se da mluvit jen na zaklade jedine ve vsem casu cloveku spolecne ambici a kvalite - na zaklade svobody. Jenze to je taky problematicke. Co je svoboda. Pokud

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud multiplikace moznosti byti cloveka pravnim zajistenim jeho jsoucnosti, neni clovek tim, ze v takovem zajisteni se zatemnuje fundamentalni otazka o jsoucim (otazka smrti) urcitym zpusobem nesvoboden? Neni byti v takovem oddeleni od teto fundamentalni otazky ponechano napospas sve multiplicite, ktera narazi na telesnost jako na neco omezujiciho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi vzdy neskonale potesujici a zaroven sklicujici, kdyz me nekdo donutil myslet tam, kde jsem narazil na sve limity a tedy na sva omezeni. Dekuju Ti. Podarilo se ti to. Nemohu Ti s jistotounapsat, co mi na tvych otazkach vadi. Snad je to otazka kvality cile tvych otazek. Ktery mi pripada az prilis jednostranny. Museli bychom si definovat uspech. Museli bychom ve svych vyjadrenich daleko vic analyzovat nejen nektere pojmy, ale cely jazyk. A ja jsem se v tom horizontu analyticke filosofie utopil. Ne, ja jsem zapadl do bezedneho blata a pomalu a tezkopadne se v nem topim. Unavou nemam silu bojovat. A kdyby to preci jen byla voda, vidim v tvem prispevku nedozirnou hloubku.

Reagovat
FuckT

Obidvaja ste ma velmi zle odhadli, ale dovody vasho usudku o mne som vam sam vlozil do ruk. Vyjadril som sa tak, ako to bezne robim ked pisem v Slovenskom jazyku, rychlo, strucne a castokrat hlupo. Napriek tomu si ale myslim, ze moj nazor nie je ani zdaleka az taky hlupy, ako to tu vsetkym Lucius odprezentoval, i ked vzhladom na obsah a jednostrannost toho prispevku mu to pravo neberiem, aj ked si myslim, ze ukazal viac arogancie vo svojom prispevku ako ja v tom mojom. Ako sa hovori, vytrhol ma z kontextu a taktiez mi vlozil do ust prehlasenia, ktore som nikde nenapisal.

Prva vec, nikde nepisem, ze ja by som mal urcovat, kto je ovca a kto nie je, sam sa za nu pozadujem. Kvoli mojmu zurnalistickemu zaujmu som v kontakte s ludmi z roznych kategorii tejto spolocnosti, ci smazka, bezdomovec, alebo zlodej, pre mna su to zaujimavi ludia, a preto poznam ich pribehy, a takisto viem posudit, ze ako casto a ako velmi maju okolnosti a podmienky daneho jedinca priam dominantny vplyv na jeho pritomnost a aj buducnost. Kruta povinnost kompeticie je castokrat na scene, kedze velakrat su ti ludia tejto kompeticie neschopni kvoli hluposti alebo neschopnosti, ktoru im nadelila priroda, a castokrat aj kvoli svojmu presvedceniu. Tak ako ti niekto preda hovno za 20 Eur a ani okom nemihne, aj keby ste boli kamarati, tak ini ti ide predat zlado a nakoniec ti to z nejakeho pocitu ludkosti da takmer zadarmo. Toto je realita, jeden je na kapitalizmus ako stvoreny, druhy by tu asi ani nemal radsej existovat.

Co sa tyka tej hudby, tam si to vobec netrafil, moj oblubeny Cesky spevak a hrdina je pre mna jednoznacne Karel Kryl. Slovensky a Cesky hip-hop ma vobec nezaujima, ani tie ich pseudo- revolucionarne reci.

A tych 90% som nepisal z toho dovodu, aby som poukazal na to, ze 90% maka na tych bohatych, to samozrejme nie je pravda. To bola iba hyperbola, ale ver mi, ze svoj nazor nemam polozeny na nicom, ako hrad vysoku v atmosfere. Ale jednoducho sa neda vypisat ti sem vsetky argumenty, ktore mam v hlave, alebo tie, ktore mam poznamenane na neskorsie preskumanie. Skor by som povedal, ze ti bohati naucili tych, ktori nie su az tak celkom chudbni, aby hrali ich hru majetkov a monetarneho vplyvu. Preto mame v okoli Trnavy same automobilky, na produkty ktorych takmer ani jeden zamestnanec nema, ale vela z nich ma na, hmm, taky pervitin napriklad, zo zufalstva. Toto hovorim zo skusenosti, poznam tychto ludi, nehovorim, ze kazdy z nich je zlomeny spolocnostou, ale mam velmi presvedcive dokazdy o tom, ze mnohi z nich su.

Napriek tomu ale moj nazor nie je taky, ako som ho predtym prezentoval. Nie je pravdou, ze nechapem tych vela spojitosti a zlozitych zakuti v tejto problematike. Napriklad, aby ste vedeli, ze nie som ani zdaleka presvedceny o vsetkom, ako si mysliste, tak napriklad celkom uznavam Canon a ten prinos, ktory sme vdaka kompeticii tejto spolocnosti s inymi ako ludska rasa dosiahla. Ja viem, ze to nie je ciernobiele, ale aj samotna demokracia musela byt vytvorena idealistom, a kolko ludi sa na nu vrhlo ako mucha na hovno, a nakoniec sme mozno aj pre to presne k tomu hovnu prisli.

Reagovat
FuckT

Hh, zase to nedava zmysel ani mne poriadne, edit sa neda, jebem ja na to, aj na tento jazyk, neda sa tu argumentovat, citim nadradenost ceskeho jazyku nad tym nasim.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

komunizmus nema na kapitalzmus v nicom lenze na svk sa to na kapitalizmus len hra...my netusime ako vypada skutocny kapitalizmus takze ked nadavas na aktualnu situaciu pozri sa kto je pri moci a zistis ze musis nadavat na svojich bolsevickych kamaratov vid smer sd

Reagovat
stuff

Reagovat
FuckT

Prispevok, ktory som pisal hore bol iba takym malym vyjadrenim cliche nazoru, ktory momentalne mnoho ludi so mnou zdiela. Po prve, nerad komunikujem v Slovenskom jazyku, a po druhe toto je futbalove forum, neocakaval som na ten prispevok ziadnu odpoved, ale teraz vidim, ze som si predsa len mohol dat na tom prispevku viac zalezat.

Ako to vies? Kolko si precital knih na danu tematiku? Kolko krat si si overoval a porovnaval svoje domnienky a nazory s tymi najinteligentnejsimi alebo najmudrejsimi ludmi na tejto planate, pripadne oboje, len aby si o sebe mohol pochybovat? Vzhladom na obor, ktory som studoval, tieto veci su pre mna cistou vasnou. Chod sa do Ecuadoru opytat aboriginalnej populacie, ze ci sa im paci industralizacia alebo ropne plosiny na ich uzemi. Pozri si autenticke fotografie obcianskych zurnalistov, kde vidis mrtvu domorodu mamicku s 2 malymi dievcatkami vedla seba. Ale niekomu idu peniaze prudom, a to nie je iba na Slovensku. Mozno v Amerike maju vyssiu zivotnu uroven, ale pozri sa na ich este stale imperialisticke hodnoty. Tie zverstva, co pachali a pachaju po celom svete len tak lahko nevymazu, tak ako Churchill bude pre mnohych navzdy iba vrah a doslova tyran, minimalne pre ludi z Indie. Precitaj si clanky mrtvych zurnalistov, najlepsie take, na ktore budes mat iba izolovany cas, pretoze castokrat sa na internete nezdrzia dlhsie ako zopar dni, mozno minut, a potom uz su nenavratne prec. Sam som takychto skusenosti pocas mojho prieskumu informacii mal viac ako dost. Jednu minutu citas velmi, velmi zaujimavy clanok a v tu dalsiu uz o nom nenajdes ani zmienku, Tor neTor. Niektore informacie nie su indexovane na konvencne vyhladavace aka google, yahoo, bing, etc. Je tazke si o takychto veciach pisat, rozumnejsie by sa bolo porozpravat z oci do oci a pozriet sa na to, kto z nas ma nazor na com zalozeny. Velakrat s mojimi nazormi mnoho ludi nesuhlasi, ale zatial co oni vytiahnu jeden dobry argument, ja uz ich mam sest. Tym nechcem povedat, ze som nejako skvely, stale si myslim, ze iba nestretavam tych spravnych ludi, jakozto dnes vacsina populacie ma na vsetko nazor ale nepresli absolutne ziadnymi studijnymi cestickami, ktore si ten novonadobudnuty nazor vyzaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi u prdele co si studoval videl cital jednoducho keby tu bol este socik tak ziadny vyletik do ecuadoru by si neabsolvoval k ziadnym autentickym fotkam od obcianskych zurnalistov by sa sa tak lahko nedostal a ani o amerike a celom svete by si nemal taky "uzasny" prehlad ako mas...

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce týdne konec kariéry,příští týden podpis jinde

Reagovat
smazaný uživatel

tak první část by byla

Reagovat
CHONG

Ten si brzo střihne Chestera.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Chester hraje nějakou 5. ligu v Anglii ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to narážka na jeho duševní zdraví a frontmana Linkin Park, který už není mezi námi.

Byla to ubohá narážka, jasně prokazující charakter člověka.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stěr dobrej, asi chápu tvou reakci, nejspíš jsi měl linkin park a máš ještě hodně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Mám je rád, ale i kdybych neměl. Nehodlám tu moralizovat, ale kurva lidi.

Jsem pro každou prdel, ale tohle je fakt moc.

Je to můj názor, zastávám nějaký morální hodnoty a tady pán nade mnou asi ne.

Že Vy jste právník?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím Pana CHONGA.

Reagovat
CHONG

To bych nevěřil, z čeho všeho si někdo dokáže udělat hnědku na trenclích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hlupáka každý hloupý.

Reagovat
CHONG

Jo no, to bylo k tématu.

Reagovat
smazaný uživatel

A dál? V kontextu těch Vašich reakcí zcela nepochybně.

Už se nesnažte, nezachráníte to.

Reagovat
CHONG

Radši si střihni Chestera.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ke zcestným reakcím tomu máte určitě blíže než já. Ale děkuji za péči.

Reagovat
smazaný uživatel

A netykejte mi laskavě.

Reagovat
CHONG

Tyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň moralizovat, život si vzal sám, nikdo ho nezabil, tak nevím, proč bychom tady kvůli němu měli všichni brečet. Jestli tě to tak hrozně bolí na srdíčku, tak nelez na fóra a počkej až tahle vlna přejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, děkuji za Váš výstižný komentář. Stydím se za to, že mi není do zpěvu jako tady většině z Vás.

Nejde o to, koho mám rád. I kdyby to byl malomocný černoušek z Konga, tak bych ho obhajoval.

Lidí je jak sraček, ale brát jakoukoliv smrt člověka na lehkou váhu může jen nevyzrálý jedinec.

Vy to tady vlastníte? Můj názor má alespoň smysl na rozdíl od Vašeho arogantního poznatku.

A netykejte mi laskavě.

Hezký den přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
vodka

"Jeho hlava není v pořádku"

to se mělo dát do titulku

Reagovat
smazaný uživatel

do konce přestupáku času dost na změnu názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže to můžeme číst třeba celej podzim... jako volnej hráč může podepsat kdekoliv a kdykoliv.

Reagovat
Largo

Nikdy jsi neměl opouštět Řím....

Reagovat
M11

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kang & Kodos

Král

Reagovat
Rarášek

Zas máme šanci .

Reagovat
smazaný uživatel

pici JoJo pekne az na to zakoncenie. skoda ze najlepsie akcie mali teraz hraci ktori maju odist

Reagovat
Nuno čomes

Hřiště je jeden velký vtip. Gabriel už mohl dvakrát prihravat Perisicovi do golovky. Ale jeho zakončení je strašně neohrabane a bídné. Z nej u nás nic dobrého nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

serie ma. zas je zbytocne premotivovany. inak ten mlady napravo hra celkom fer

Reagovat
Nuno čomes

Jo to jo, ale tak to bude tím, ze jsme zvykli na stávající beky a každý nový kus je pro nás znovuzrození

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A toto je definitivní rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Joveho bych si nechal. Ale takoví jako Biabiany, santon, Kamikaze, ranocchia, prodat hned. Jak já je vidím tak se musím smát, jak je možné, ze u nás jsou zase tolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych Joveho nechal...na co kupovat Schicka za 30 plus když máme kvalitnějšího Jovetiče...s těma ostatníma souhlasím ještě k nim Brožoviče ten Nagatomo mě ze všech dostává nejvíc...ale on je taková reklama pro činany

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Čína a Japonsko úplně největší kamarádi nebudou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,bylo to myšleno pro Asiaty celkově....jinak fakt nevím proč u nás tento hráč ještě vubec je...když ne jako reklama...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rano s tym Santonom to su snad vecne talenty z nasej akademie, ktore nato bohuzial nemaju a to som ich este pred par rokmi dost zastaval. Ked odide yuto, rano, jonathan, rano ... tak snad uz konecne skonci tato era priemerakov ...

Reagovat
smazaný uživatel

*santon

Reagovat
smazaný uživatel

videl som len druhy polcas, ale prakticky Lyon sme od 50 minuty do nicoho nepustili. Ak by JoJo hral takto, tak by som bol rad, keby ostal. Neviem co Spallettimu ide hlavou, ked mu dava tolko sanci. Kondo daval pekne prihravky aj zbieral lopty v strede. ten mlady Valietti isiel pekne odvazne. Gabigol je stale splaseny a ma zle zakoncenie, pri gole ale velmi dobre vytvoril tlak na hraca a ziskali sme loptu.

neviem ci to bolo tym, ze lyon bol uplne mizerny, ale z nasej strane to nebolo vobec tragicke.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pipo123

http://www.football-espana.net/65738/lazio-preparing-caicedo-bid

3-5-2 a útok Ciro - Caicedo a podporoval by ich Milinkovič

Reagovat
smazaný uživatel

Cassanovo účinkování v Hellasu:

https://media.giphy.com/media/fDO2Nk0ImzvvW/giphy.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Hned jsem věděl, že tam bude tohle!

Reagovat
Airus

http://www.insidefutbol.com/2017/07/24/juventus-work-on-deal-which-could-unlock-exit-door-for-arsenal-target/344369/

Jak už jsem psal dříve, nevim jestli je nutný se Juana zbavovat. S podpisem u nás ožil a je užitečnej. Nemluvě o tom že přirozený RW/RM na lavičce nemáme.

Keita by měl příjít tak nebo tak. Ať už na hrot, nebo na LW

Reagovat
blaugrana

Ženská s krámami môže ísť dopiče v porovnaní s ním.

Reagovat
Hokaido

Chudák fabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konec aktivní hráčské kariéry oznámil Antonio Cassano. Ten podruhé během týdně oznámil odchod z Hellasu Verona, nakonec ale nebude pokračovat ani jinde. "Chtěl bych objasnit informace, které se objevily v médiích. Po důkladném rozmýšlení jsem se rozhodl, že již nebudu pokračovat v aktivní kariéře," řekl Cassano, jenž se chce věnovat především rodině.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak dlouho mu toto rozhodnutí vydrží?

Reagovat
Eldarion

Šašokokot

Reagovat
pobody's nerfect

Kdy ten idiot dojde na to, že bude muset nějak prachy vydělat?

Reagovat
db18

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra podepisuje ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

a o týden později definitivně ukončí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Legenda

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 31 letech tvrdil, že ho fotbal vlastně nebaví a chce brzo skončit, podobné tvrzení říkal o poznání lepší Ibra, nakonec oba hráli průměrně úplně normálně. Ve 35-ti to tak brzo není, i když se končí spíše později, Ibrahimovič určitě bude pár let hrát.

Jinak Cassano se učil od velkých jmen, které vyhrály MS, ale nikdy nedosáhl jejich věhlasu a vždycky působil tak nějak pasivně. Také neví, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano neni hloupy. Je jen jednodussi. Ale to nutne neznamena, ze nema hloubku. Naopak.

Reagovat
Lech

Hh, nejlepsi filozof je tu stejne FuckT, at chcete byt "hluboci" a spisovni sebevic

Reagovat
Fridgiee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele