Casiraghi uvažuje o zkušených hráčích

08.01.2008, 15:45
Aktuality
Zajímavá jména by mohla vyšperkovat soupisku italské reprezentace, která se v létě představí na olympijských hrách v Pekingu. Kouč italského národního týmu do 21 let Pierluigi Casiraghi hodlá využít tři místa pro hráče starší 23 let a mladíky možná doplní hodně zvučnými jmény...

"Bude to záležet na výběru Roberta Donadoniho pro mistrovství Evropy. Přednost dostanou hráči narození v roce 1984 jako Alberto Aquilani a Giorgio Chiellini, ale to nevylučuje nominaci několika národních hrdinů - Pippa Inzaghiho a Alexe Del Piera. Rád bych také měl Gigiho Buffona a Luku Toniho," nechal se slyšet Casiraghi.

Casiraghi může pro OH nominovat osmnáct fotbalistů, z nichž patnáct musí být narozeno ještě před 1. lednem roku 1985. Toni a Buffon by měli mít jistou nominaci pro evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku, velkou šanci pak mají také Aquilani a Chiellini. U Del Piera a Inzaghiho situace už tak jasná není. V italském útoku je velká konkurence, oba fotbalisté patří mezi ty starší a především kapitán Juventusu se s trenérem Donadonim již několikrát nepohodl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Casiraghi, to byl střelec. Ještě že tenkrát na ME 96 zahodil svoje šance proti nám i Němcům

Reagovat
smazaný uživatel

to byl borec,měl sem ho rád

Reagovat
Xavi

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze i jako trener neco dokaze,drzim mu palce,a ohledne tech hracu,skvely vyber hlavne ALEX A PIPPO, to by byli hodne silni

Reagovat
smazaný uživatel

1. lednu 1985,

nebo nejaka novinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to koukam, ze asi novy pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Rád na P. Casiraghiho vzpomínám. Byl to velmi dobrý útočník. Přeji mu hodně štestí v trenérské práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele