Casillas se stále nevzdává možného návratu do španělské reprezentace

05.10.2018, 18:44
Aktuality
Nový trenér španělské reprezentace Luis Enrique včera oznámil nominaci na souboj Ligy národů s Anglií a přátelské utkání proti Walesu a mezi vybranými opětovně chybí Iker Casillas. Zkušený brankář si za národní tým naposledy zachytal v roce 2016, podle tisku se ale stále nevzdává naděje na návrat na mezinárodní scénu...

Casillas v květnu oslavil již 37. narozeniny a letos podává v FC Porto kvalitní výkony, ani to ale zatím na reprezentační dres nestačí. Přednost před ním dostávají David de Gea, Kepa a také Pau López z Betisu.

Casillas má na svém kontě 167. reprezentačních startů a byl součástí nejslavnější generace v historii země z Pyrenejského poloostrova. V letech 2008 a 2012 se podílel na titulech mistrů Evropy, v roce 2010 zase svým dílem přispěl k triumfu na mistrovství světa. Celkem za Španělsko odchytal 167 utkání, naposledy ale byl součástí týmu předloni během evropského šampionátu ve Francii.

Casillas dle informací deníku AS nemusí o návratu do národního týmu jenom snít. Enrique údajně je s gólmanem v kontaktu a nevylučuje, že ho v nadcházejících měsících zařadí do týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedine ako jednotku, aspoň ešte 1krát... Horšie od De Geu v repre nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak rozlučku by si zasloužil

Reagovat
fabec1222

OT: Účast na volbách , lidi chtěj vážně jen nadávat a nic nedělat

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně je z 90% úplně, úplně, úplně jedno koho svobodně zvolíme. Politika se dnes může a smí dělat jen jedním směrem. A pokud se opovážíte vzdorovat zaběhnutým pořádkům - uklidí vás nebo zdiskreditují... pláčete na špatném hrobě kolego.

Reagovat
noustres

Lidé potřebují naději. Jak snadné je ulovit třeba lidi skrz přímou demokracii. Vždyť lidé jsou houby do kterých je tlačen "správný názor". Neuvědomují si, že jsou "veřejné mínění" které je tvarováno. Potom je tedy jasné komu pošlou svůj hlas. Ale zákonitě musí mlčet, protože jejich hlas na 4 roky patří zas- tupcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na přerozdělování peněz, vybraných od daňových poplatníků, není vůbec nic demokratického.

Čím silnější strana tím více peněz a nové strany jsou pěkně buzerovaný od těch zajetých, že (ANO). Jak chce vůbec někdo změnu, když se neustále ty stejné strany drží u moci a díky práci jejich svěřenců(lidí) jím následně mohou silně vymývat mozky?

Ať mi nikdo netvrdí, že tu vládne demokracie

Reagovat
noustres

Je to tak. Jako Signoraggio? Smlouvy co tu jsou a nikdo o nich nemluví. Panské tomu dřív říkali.

Dnes se ví jak média formují myšlení člověka a utváří tak jeho mínění. Tím se pouze přesouvá ovládání na jiný "pahorek". Politici jsou a vždycky byli zrcadlem naší naivity. Oni jen čekají co lidé "vyjádří" a pak z toho dělají svůj jako "zájem". Lidi také dokázali přijmout ekonomické vydírání jako status ve společnosti, jakousi normu, tím se z nás stalo obludárium, kdy vše co někdo dělá je podmíněno peněžním motivem. Pak stačí jediný, čekat dle předurčeností, kdo si co vybere a mít v záloze zástupný programy. Ten Napoleon měl přece pravdu, strach a osobní prospěch, to je hlavní palivo. Normativní vykořisťování a vydírání. Pokrok nezastavíš. Čím víc vydíráš, tím víc si člověkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem měl v plánu jít k volbám. Ale pak jsem viděl billboardy a letáky. A uklidnilo mě, že ať vyhraje kdokoli, tak všichni opraví silnice, hřiště, parky, zlepší dostupnost zdravotní péče, zvýší úroveň školství atd. Takže jsem ušetřil čas, je jedno, kdo vyhraje

Reagovat
Berbatov9

Moh by mi tu nekdo prosim napsat nejakou teorii k tomu jaktoze Iker neni do ted neotresitelna jednicka Realu? Uz si tehdy nevzpominam co tam tehdy nastalo ze ho nahradil Diego Lopez (ac teda chytal naprosto fantasticky) , chapal bych to kdyby se tehdy privedl nejakej WonderSpanishYoungGoalkeeper nebo to proste bylo zpusobeny jen tim jak jde fotbal dopredu a kazdej mancaft chce mit na kazdym postu co nejvetsi perspektivu ?nebo tam byl tehdy nejakej konflikt Carlo - Iker ? Nejaka stagnace se mi nevybavuje vzdy si nejakej ten standart odchytal

Reagovat
Smreky

možno sa mýlim ale zdá sa mi že to bolo za Mourinha...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemýlíš sa

Reagovat
Irek

Stejně, jako Mou odstavil Čecha :( jak jsem Moua měl ze startu rád, tak už ho dnes nemohu ani cítit !!! Neumí zacházet s hráčema, legendy mu VŮBEC nic neříkají, fotbal - hrůza, arogance neuvěřitelná, za mě - špatný ...

Reagovat
noustres

Moc pák už dnes jako kouč nemáš, řídíš egomaniaky a zpychlé primadony.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou kolej ho ve své poslední sezóně v Realu odstavil Mourinho, se kterým měl údajně spory. Pod Carlem chytal poháry a Lopez ligu, pokud se teda nepletu. Což se Ikerovi nelíbilo a odešel do Porta. A proč chytal Lopez ligu ? Dle mě, byl lepší ve hře s nohama a celkově měl lepší formu.

Reagovat
Berbatov9

a nevis jak to bylo se vztahem Perez - Iker

Reagovat
Smreky

vidí sa mi že tam mal spory Iker aj s manželkou vs Mourinho... ako sa za poslednú dobu rozdrbe tím, všade kde je Jose

Reagovat
X-bano-X

Problém bol, že niekto vynášal z kabíny do médii informácie a zdalo sa že to bol Iker, čo mu dal Mourinho vyžrať. No a samozrejme aj tie výkony už proste neboli 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně Iker ještě odchytal kompletní 14/15 sezónu. Mourinho nebyl důvod odchodu. V Realu v tu dobu už ani nebyl. Real ho prostě už nechtěl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to byl dobrej odchod ... poslední sezonu udělal dost chyb a myslím že by real 3x do LM nedotahl ... mně přijde jako hroznej uplakánek ...:D :D :D prostě byl jsi fajn tak čau :D :D :D

Reagovat
Ross Geller

Když Real trénoval Mourinho, tak se někdy na konci prosince Casillas zranil, resp. v zápase mu Arbeola kopl do ruky a zranil se Iker. A tak začal chytat Adán, ale ten chytal na hovno, tak Mourinho hned přivedl Lopéze. A ten chytal fantasticky, takže nebyl důvod vracet Ikera do brány. Pak jak psali kolegové, pod Ancelotim Iker chytal poháry a Lopéz ligu. Další sezonu pod Ancelotim už byl Iker zase jednička a přišel Navas. Už tehdy byl Navas lepší, Iker od toho zranění už nikdy nechytal tak dobře, ale Ancelotti ho nechal jako jedničku. Jenže po sezoně už bylo všem jasné, že Navas je lepší a že jedničkou bude on, a tak Iker odmítl dělat dvojku a odešel do Porta.

Reagovat
kattos

Prostě se zhoršil.

Iker může být rád, že po sezoně 2012/13 se dostal do brány a že nenechali Lopeze jako dlouholetou jedničku, protože byl v té době lepší než on.

Reagovat
REPLIKATOR

Casillas pls

Reagovat
Zark

rusáku

Reagovat
REPLIKATOR

Rusko

Reagovat
Zark

replikator pls

Reagovat
smazaný uživatel

Obľúbenec.

Reagovat
Smreky

Karius to má stále v sebe :D

https://www.youtube.com/watch?v=EqrsLMI564Y

Reagovat
REPLIKATOR

Však fanoušci Besiktase to z něho vymlátí.

Reagovat
pistacik11

Nič mu není, otras mozgu má

Reagovat
smazaný uživatel

Talent nezapřeš. No, přeci jen se jedná o hráče, co rozhodl finále LM.

Reagovat
FC Porto FC

Jako trojka golmánu De Gea, Kepa a Casillas by byla nejlepší

Reagovat
king23

Tohle fakt nechápu... proč má tu potřebu ještě v tohle věku se někam cpát? Kdyby uměl odcházet na vrchopu, tak se na něj pohlíží úplně jinak

Reagovat
Spasitel

Iker najlepší brankár v 21 storočí škoda, že sa Real tak k nemu zachoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele