Carrizo: Do Lazia přestoupím v zimě

19.10.2007, 12:35
Aktuality
Vedení římského Lazia musí řešit spletitou situaci na postu brankářské jedničky, po odchodu Angela Peruzziho totiž na soupisce zůstali pouze veterán Marco Ballotta a mladíček Fernando Muslera. Trn z paty by měl Biancocelesti vytáhnout Juan Pablo Carrizo...

Se 23letým gólmanem se v Římě počítalo již v létě. Lazio se s argentinským River Plate dohodlo na odstupném pět milionů liber, Carrizo však nedostal italské občanství a vzhledem k počtu cizinců v kádru Lazia tak z přestupu sešlo.

"Věřím, že v lednu bude vše v pořádku a já budu moci chytat za Lazio. Do prosince budu hrát argentinskou ligu a Jihoamerický pohár, poté půjdu do Itálie," doufá Carrizo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*GATTUSO

Carizzo je dobrej golman, loni byl z těch lepších v jinak celkem průměrným River Plate. myslím si, že Lazio zvolilo správně, ale mrzí mě, že už jsem ho nemoh vidět v akci teď na podzim. těšil jsem se na něj...

Reagovat
HOST*Carlitos

jo máš pravdu.. I já jako fanda Boky Juniors si myslim, že Carrizo je prvotřídní gólman. Neni dobrej, ale je výbornej, navíc mladej.. Myslim, že se typově docela podobá Čechovi a je fakt, že River loni několikrát zachránil jistejma zákrokama od debaklů..

Reagovat
HOST*

Carizzo je velmi dobrý golman. Divím se, že to občanství už nedostal, protože to příjmení hovoří opět za vše... Taky jsem četl o Muslerovi. Údajně chytal i za nějaké mlád. reprezentační výběry Uruguaye a je velmi nadějný (ikdyž ten zápas s AC se mu vůbec nevydařil :-/). Do budoucna by mohl dělat dvojku Carizzovi, protože Ballotta hned skončí. Pak se uvidí.

Reagovat
HOST*

Já bych dal v lednu Musleru na hostování,Carizzo by byl jedničkaa Ballotta by mu kryl záda

Reagovat
HOST*

Balotta musí zůstat

Reagovat
Frank Lampard 8

Muslera je taky dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele