CAPELLO (ZATÍM) ZŮSTÁVÁ

08.03.2007, 17:29
Aktuality
Vedení madridského Realu má přes osmifinálové vyřazení z Ligy Mistrů stále plnou důvěru v trenéra Fabia Capella. Italský lodivod tak zůstane na lavičce madridského klubu minimálně do sobotního El Clásica, kde Real Madrid změří v lize síly se svým tradičním rivalem z Barcelony.

Po vyřazení z Ligy Mistrů tak bojuje Real Madrid na jediné frontě a tou je domácí soutěž, ale ani tam to nevypadá s klubem zrovna nejrůžověji. Sportovní ředitel bílého baletu Predrag Mijatovič se však nechal slyšet, že na místě trenéra se zatím nic nemění.

"Určitě momentálně zůstane na lavičce a bude na ní v utkání proti Barce. Vyřazení z Ligy Mistrů pro nás byla velká rána, kterou jsme nečekali. Nyní se musíme připravit na utkání proti Barce a poté budeme celou věc analyzovat a přemýšlet o tom, co se stalo," řekl Mijatovič.

V Realu po vyřazení z Ligy Mistrů panuje velké zklamání. Capellovi se rozsypala taktika hrát v Allianz Aréně na brejky již v jedenáctce sekundě, kdy se bleskurychle ujali vedení domácí po brance Roye Makaaye. Nakonec Madridští uhráli nepostupový výsledek 1:2. S ohledem na to, že po Copa del Rey je Liga Mistrů druhá soutěž, kde bílý balet končí, nepředvádí pohledný fotbal a v lize ztrácí na první místo šest bodů, účinkování Fabia Capella na lavičce španělského gigantu se zatím do historie Realu zapíše jako z těch nepovedených.

Jedním z možných důvodů, proč Fabio Capello dosud nebyl odvolán z funkce, může být částka, kterou by Real musel zaplatit italskému kouči v případě odvolání. Ta se pohybuje ve výši šestnácti miliónů eur. Přesto možná budou dny Capella v Realu sečteny po následujícím ligovém kole, kdy se Real představí na půdě FC Barcelony...

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*R9

A kdo dal těch 12gólů???

Reagovat
HOST*R9

Jo a v lize ztrácí na první místo bodů šest...

Reagovat
smazaný uživatel

To jses asi nějak přehlédl. Nic takového v článku nevidím.

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len zvedavý, že či keď by náhodou vyhadzovali Fabia, že či vyhodí Calderon aj Pedju

Reagovat
HOST*

V to doufám, ale tuším že se tak nestane...

Reagovat
HOST*R9

To byl já...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si tak jistý, jestli by odchod Capella a Mijatoviče Realu nějak výrazně pomohl.

Reagovat
HOST*R9

Mijatovič myslí jen na to jak si zachránit svou vlkastní prdel...aspoň to tak vypadá...

Reagovat
HOST*Jarka

Del Bosque, to byl jediný úspěšný trenér. Tenhle italský betonář by měl hrát fotbal pouze jako stolní a vrátit se do své rodné země catenaccia, na který se nedá koukat. Viva del Bosque, es el único que puede salvar el Real seňor Presidente !

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to v zákulisí možno aj tak chystá. Del Bosque zásadne nechcel skočiť do rozbehnutej sezóny.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co to tam v tom Studiu fotbal dělali ti tři šašci Martin von Hašek, Jarda do rakve Hřebíček a Čapoun .. to byl běs.. z toho bolely uši.. že prý hrál Arsenal dobře , to byl jeden z nejstrašnějších výkonů.. jako kdyby umírali , takhle se nehraje o postup v LM, takhle se hraje na tréninku .. a navíc mi posrali lístej

Reagovat
smazaný uživatel

omg, Hřebík...to je takovej nehoráznej pi**s, ten tam kecal neskutečný píč***ny

Reagovat
HOST*

...ten komentátor zápasu...

Reagovat
HOST*Mamut
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele