Capello s Rusy nejedná, působení v této zemi ale vyloučeno není

06.07.2012, 15:19
Aktuality
Fabio Capello se minimálně v nejbližších dnech nestane novým trenérem ruského národního týmu. Zkušený italský kouč měl podle informací tamních médií včera v Moskvě jednat o podmínkách smlouvy, což se ale nestalo...

"Zatím nedošlo k žádnému kontaktu mezi Fabiem Capellem a Ruskou fotbalovou federací, dokonce ani k neformálnímu," sdělil trenérův syn a agent v jedné osobě Pierfilippo Capello pro italskou informační agenturu Agi.

Rusko naposledy vedl Dick Advocaat, o jehož odchodu do PSV Eindhoven bylo jasno už několik týdnů před evropským šampionátem. A loučení to nebylo šťastné, tým pod jeho vedením totiž na ME neuspěl a po dobrém začátku a vysoké výhře nad českým týmem nakonec ani nepostoupil ze skupiny.

Capello byl až do února koučem anglické reprezentace, následně rezignoval a od té doby je bez angažmá. Vyloučeno každopádně není jeho působení v ruském fotbale, ať už u národního týmu, nebo u nějakého klubu. "Pokud by měla přijít nabídka ze svazu, nějakého moskevského klubu nedo týmu z dalšího velkého ruského města, určitě ji zvážíme. Můj otec by o působení v Rusku měl zájem," připustil Pierfilippo Capello.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šepká sa o Guardiolovi

Reagovat
Woods

prave som to siel napisat, coraz viac clankov je o Pepovi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fabio by se mi líbil v křesle ředitele Juventusu!

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA?

Reagovat
penepi

OT: Rogeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

OT: Perfektně načasovaná expreska

Reagovat
penepi

Epicky

Reagovat
Tomoro

Reagovat
pospech11

Reagovat
culé

Reagovat
božský John

Perm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele