CANNAVARO: ZLEPŠÍM SE

01.03.2007, 15:51
Aktuality
Fabio Cannavaro v dresu Realu Madrid marně hledá svou dávno ztracenou formu a stále častěji se spekuluje o jeho odchodu, údajně se mu stýská po Juventusu, zájem má AC Milán. Cannavaro je však šťastný ve Španělsku a chce všechny přesvědčit o svých kvalitách...

Loni prožil svojí snad nejlepší sezónu - byl tahounem Juventusu, tahounem italské reprezentace, s níž získal titul mistra světa získal Zlatý míč a nejlepším fotbalistou světa byl vyhlášeni v anketě FIFA. Mezitím však opustil potápějící se Juventus, přestoupil do Realu Madrid a prakticky stále se trápí.

"Vím, že nejsem v nejlepší formě, ale jsem tady ve Španělsku šťastný. Nikdy jsem ve své kariéře nedělal tolik chyb, ale tvrdě pracuji na tom, aby ze mě byl znovu stejný hráč, jako v Juventusu a na mistrovství světa. Jsem si jist, že budu úspěšný," věří v návrat bývalé formy.

"Nevím, jaké jsou plány klubu, ale já tu chci zůstat další dva roky, dodržet svou slmouvu a pak se ještě na rok vrátit do Neapole. A pokud bude v Serii A, tím lépe," naznačil svou možnou budoucnost. Právě v Neapoli svou kariéru začínal.

Během zimy se objevily první spekulace o jeho možném návratu do Itálie, sám Cannavaro údajně i připustil, že mu chybí Juventus a že by se mohl po sezóně na Delle Alpi vrátit. Mohl by však zamířit i do jiného italského velkoklubu, zájem má AC Milán a podle informací španělského deníku AS už spolu šéfové klubů začali jednat.

Autor: Petr Starý / channel4.com, eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*R9

Už by bylo načase... Mrzí mě to za něho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane se jen u slov. Je to nejhorší obránce Primery.

Reagovat
HOST*-Kopy-

až po Navarrovi...

Reagovat
HOST*Vincent

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no bodejť by ne, když má valencijskou školu

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*nesta

ojoj, tych horsich je dost...Puyol, Marchena, Ramos, Carlos, Salgado, a dalsich drevorubacov......

Reagovat
HOST*Marek

je videt ze asi rozumis fotbalu

Reagovat
HOST*Marek

SAK TAKE SI KOKOT SLOVENSKÝ

Reagovat
smazaný uživatel

To všetci pevne veríme, Fabio...

Reagovat
smazaný uživatel

nedoufej a raději věř, že dostane šanci Sergio Sánchez...

Reagovat
HOST*nesta

Preboha! Ten váš Sergio je tak vhodný do Xaverova. Kde si môže zobrať polovicu tých mladých núl.

Reagovat
HOST*R9

Tak to je něco , takhle jsem se dlouho nepobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Ne to je vážně něco...je tohle vůbec možný nebo se mi to jen zdá???Prý Puyol , Ramos , Carlos , Marchena avůbec ty příspěvky stojí za to..."nesta" teď jsi se ukázal jako pravý fanoušek fotbalu, prosím tebe aby jsi dále psal na EF protože je tu čím dál tím míň legrace a ty jsi to tady vážně okořenil, respect to you!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele