Cannavaro sní o návratu do Realu, trénovat chce i Itálii

30.10.2016, 17:40
Aktuality
Fabio Cannavaro kdysi hrával na Santiago Bernabéu a zaměstnancem Realu Madrid by se chtěl stát ještě jednou. Někdejší italský obránce a majitel Zlatého míče za rok 2006 po ukončení aktivní kariéry přesedlal na dráhu trenéra a jednoho dne by se rád ujal kormidla Bílého baletu...

"Trénovat Real Madrid je mým snem, stejně tak jako vést italský národní tým. Pokud si nedáváte podobné cíle, je lepší trenérskou kariéru ani nezačínat," nechal se slyšet kapitán italských mistrů světa ze šampionátu v Německu.

Třiačtyřicetiletý Cannavaro za sebou má úspěšné účinkování na zelených pažitech a úspěchy nesbíral jenom s italskou reprezentací a Realem Madrid, ale rovněž v Juventusu.

Jakožto trenér Cannavaro zatím působí výhradně mimo Evropu. V roce 2013 začínal jako asistent v celku Al-Ahli ze Spojených arabských emirátů, následně vedl čínský Guangzhou Evergrande, saúdskoarabský Al-Nasr Riad a letos v létě se vrátil do nejlidnatější země světa, aby se ujal kormidla celku Tianjin Quanjian.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Manik...

Jojo, z těchto lig se tam určitě dostaneš

Reagovat
veikko

Pokud bude pravidelně vyhrávat, tak proč ne? Takový Maradona stál jako trenér za hovno a vedl dokonce nároďák Argentiny.

Reagovat
Manik...

Protože se o něm mluví jako o světové hvězdě...

Reagovat
nani92

Horsi ako Zidane nebude

Reagovat
Lamskej#RMCF

nebo Enrique..

Reagovat
smazaný uživatel

Takový angažmá za sebou Kluby kde mu líbali prdel jen za jeho jméno a je úplně šumák jestli tam vyhraje titul nebo ne, stejně jako Lippi. Až vytáhne Domažlice do ligy, tak potom může přemýšlet nad Realem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele