Cannavaro pod palbou kritiky

23.08.2007, 15:00
Aktuality
Velké překvapení se včera večer zrodilo v Maďarsku. Tamní omlazená reprezentace jenom marně vzpomíná na úspěchy svých předchůzců z minulého tisíciletí, včera si však vyšlápla na úřadující mistry světa. Maďaři doma porazili Itálii 3:1 a čisté svědomí neměl především Fabio Cannavaro...

"Nikdy jsme Cannavara neviděli v takové krizi," zhodnotil výkon obránce Realu Madrid například deník Gazzetta dello Sport, který mu na desetibodové stupnici dal známku 4,5.

Cannavaro se podepsal pod dvě branky soupeře. V 66. minutě fauloval v pokutovém území Priskina a z následné penalty poslal domácí do vedení Gera. Tentýž hráč pak o deset minut později hravě obral Cannavara o míč a před prázdnou svatyni naservíroval míč Feczesinovi.

"V zápasech, jako byl tento, kdy každý hraje pod své možnosti, hledáte vždycky chyby u jednotlivců. Místo toho bychom se měli omluvit a soustředit se na další zápas," hájí spoluhráče Cannavara brankář Gianluigi Buffon, k němuž se přidává i trenér Roberto Donadoni: "Fabio Cannavaro udělal dvě obrovské chyby, ale to se ve fotbale stává."

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
HOST*

Golden Ball má problém.

Reagovat
HOST*

Liberecký záložník Daniel Pudil má po vyloučení v minulém kole v Ostravě další problémy. V noci ho zadržela policie, jedenadvacetiletý fotbalista řídil pod vlivem alkoholu.

Tady ten fracek by měl dostat pořádně přes hubu...

Reagovat
HOST*

jenom mi unika souvislost s cannavarem

Reagovat
HOST*kuk

Fotbalista jako fotbalista...

Reagovat
HOST*mysman

pod vlivem sice jo,ale vsude pisou jako kdyby mel 4 promile a vubec o sobe nevedel.Nebyl zmastenej jen mel dve sklenky u vecere a vsichni se z toho muzou posrat....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak porušil zákon i své závazky vůči klubu, přidal další extempóre a to vše v době, kdy hraje bídně jak Liberec, tak především on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo to sice jo,ale je mladej a tohle se stava no....

Reagovat
HOST*d

přesně já to katastrofálně nevidím to sou typičtí italové oni vždy v přáteláku překvapí nějakým nepovedeným výsledkem příjde do tuhého a zase zapnou,Cannavaro už tyhle 2 chyby až bude Itálie hrát s Francii prostě neudělá nevěřím tomu.Není v top formě to je jasné ale pořád má kvalitu a na důležité utkání se připraví skvěle.Jinak výsledek mě nepřekvapil italové v přátelácích nikdy nezáří jak říká Lippi italští hráči hrají nejlíp pod tlakem tak uvidíme jestli bude mít opět pravdu jako na MS věřím že určitě.včera to bylo všelijaké prohra Argentiny,prohra Dánů doma s Iry remíza Portugalců njn to sou ty přáteláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on ty dvě hrubky udělal už v kvalifikaci ve Francii . Škoda, měl jsem pocit, že se zvedl, tak asi zase nic no , Metzelder hrál prý včera výborně...

Reagovat
HOST*vazquez

Metzeldera som vždy uznával. Niekto dokonca vyrátal ( myslím že na našom fóre ) , že dvojka Pepé, Metzelder dostala najmenej gólov. Lenže Metzelder zase na druhej strane kiksol dosť proti Slovákom.

Reagovat
HOST*

hehe tak zrovna ti potugalci nebyli dobrej priklad, v armenii to byla kvalifikace :)

Reagovat
HOST*Luca

. . . njn Fabio už zdaleka neni to co býval před odchodem do Realu a to co předváděl na MS . . . měl by na sobě pořádně máknout pokud chce potvrdit status jednoho z nejlepších stoperů světa

Reagovat
HOST*karel

jak golden ball má problémy,spamatuj se v době kdy vyhrál zlatý míč byl jednoznačně nejlepší obránce na světě,škoda že odešel do Madridu tamní otevřený fotbal mu nevoní.

Reagovat
HOST*Quaranin

ale ten italsky zavreny mu asi vonel, tam se branilo v sedmi lidech a utocilo ve trech.Ale ve Spanelsku to je naopak

Reagovat
HOST*vazquez

V zásade samozrejme súhlasím, aj keď minuloročný Capellov Real mi pripomínal ten tvoj pomer veľakrát

Reagovat
HOST*alegre

Co se v Realu naučíš, v repre jako když najdeš!

Reagovat
HOST*vazquez

chytráku...

Reagovat
HOST*Bohy

lol

Reagovat
HOST*

On může být nejlepší obránce, jako že ani v té době nebyl, ale ne nejlepší hráč a za to se myslím dostává zlatý míč.Tak se vzpamatuj ty.

Reagovat
HOST*tomáš

cannavaro nikdy nehrál dobře je jedním z nejpřecenějších hráču na světě,naprosta lama

Reagovat
smazaný uživatel

Belleti za pět a půl do Chelsea, takže to chce dalšího laterala, viděl bych to na Angela ze Celty.

Reagovat
HOST*

A mluví se alespoň o tom, že se někdo bude kupovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas to padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta/Olé

Abidal/Sylvinho

Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. tohle je dobrý složení

Reagovat
HOST*

Není. Oleguer je kopyto, které na to nemá!

Reagovat
smazaný uživatel

Máme to teďka tak rozdělené, že Oleguer je defenzivní RB a Zambrota ofenzivní RB, na druhý straně je Sylvinho ofenzivní a Abidal naopak defenzivní LB. Frank má hooodně variant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale nalevo může i Zambrottaq, riziko je minimální, ale napravo by se Angel šikl, i když to nehoří tolik jako obsazení zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Angela bych taky bral .

Reagovat
smazaný uživatel

Hoří to dost, pravý bek by určitě měl přijít. Angel je dobrý, navíc levný.

Reagovat
HOST*

V Madridu ho skurvili protože tam mají nulovou obrannou strategii

Reagovat
HOST*vazquez

Že to píšeš zrovna teraz, keď konečne budujeme systematicky obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co přestoupil do Realu tak hraje howno!!! Přitom v Juve i v repre byl absolutně top.

Reagovat
HOST*FEROAS

Až několik měsíců na marodce možná stráví Marco Materazzi, obránce Interu Milán má roztrženou žílu ve stehenním svalu.

kto si mysli ze Boh neexistuje???

Reagovat
HOST*

Kdyby bůh existoval, tak ti zlomí prsty.

Reagovat
HOST*

dobře

Reagovat
HOST*

velice dobre

Reagovat
HOST*

nemám ho rád, je to parchant, ale nikomu by se tohle nemělo přát

Reagovat
HOST*

No právě.Proto nechápu příspěvek toho FERA, nebo jak se mu nadává.Docela dobrý AS(i když se to píše ASS) jako zadek a Fero jako kofoláč to je kombinace.

Reagovat
HOST*robin

potom co odesel z juventusu tak se z neho stal jeden z nejhorsich uznavanych hracu na svete ...nemel odchazet juventus by si ho usrzel na vrcholu dyl nez real ...ten ho zkazil hned na uvod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele