CANNAVARO NEVYLOUČIL NÁVRAT DO JUVE

09.02.2007, 13:37
Aktuality
Fabio Cannavaro v loňské sezóně vyhrál, co se dalo, letošní ročník ale už tak dobrý není. Italskému obránci se po přestupu do Realu Madrid příliš nedaří, často se na jeho hlavu snáší kritika a nabízí se tak možný odchod ze Santiago Bernabeu. Ten nevylučuje ani sám hráč...

"Rozhodnu se až na konci sezóny. Na konci tohoto ročníku si sednu s představiteli klubu a v klidu si o tom popovídáme. Až poté se rozhodnu, co bude dále," odpověděl 33letý obránce v rozhovoru pro Tuttosport na otázku, zda by se vrátil do Juventusu.

Cannavaro v létě dovedl italskou reprezentaci k triumfu na světovém šampionátu v Německu. Tou dobou byl ještě hráčem Juventusu, v Itálii však v létě vypukl korupční skandál a nejtvrdší trest postihl právě "Starou dámu". Té byly odebrány poslední dva tituly a byla přeřazena do Serie A, na což někteří hráči reagovali odchodem z klubu.

Fabio Cannavaro stejně jako záložník Emerson a trenér Fabio Capello zamířil do Realu Madrid, který za kapitána italského národního týmu zaplatil 16 milionů liber. Od této doby uběhlo pouze šest měsíců a o pohybu této trojice se mluví znovu. Pod Capellem se povážlivě kýve trenérská židle a Emerson by se v létě rád vrátil do Juventusu. Stejnému kroku by se v případě odchodu ze Santiago Bernabeu jistě nebránil ani Cannavaro.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ztať se koště...

Reagovat
HOST*Mr.Jindros

Mně nevadilo že chlapci odešli, zpátky už je ale nechci. Ani jednoho.

Reagovat
HOST*ital

Já bych chtěl-Zambrottu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda možno sa ešte v druhej polke sezóne zlepší, ale moc v to neverím a poslal bych ho naspäť.

Reagovat
HOST*R9

Já bych ho nechal na Bernabeu...stejně za něj nic nedostanem

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda dostanete, to se neboj.

Reagovat
HOST*R9

No jsem zvědavej...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to zas bude v létě určitě na trhu rušno.. samozřejmě díky realu..

Reagovat
HOST*forrest

To jsou teda hráči, zbaběle odejdou z klubu a teď by se chtěli vracet, a co takovej Nedven, Buffon a Camoranesi, ti ted dotahnou juve zpet do Serie A a Cannavaro s Emersonem se vrátí, bejt Juventusem uz bych je nechtel, at si zustanou v kolisajicim Realu, kterej uz nekolik let nehraje nic...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim camoranesim pomalu ten taky zustal jenom protože ho nepustili

Reagovat
HOST*inzaghi

sráč, když se loď potápěla, tak ji okamžitě opustil a te´d najesnou...

Reagovat
HOST*Nesta

Nech si radšej zostane v tom svojom Reale. Vysluhové nuly a ešte zradca sa nikdy do tímu nehodia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele