Candreva prodloužil smlouvu s Laziem

23.09.2014, 11:50
Aktuality
Lazio se může i nadále spoléhat na služby Antonia Candrevy. Ten podle očekávání prodloužil s římským celkem smlouvu, nyní by měl za tradiční mužstvo nastupovat minimálně do roku 2019...

Candreva dlouhé roky nastupoval za Udinese, ze kterého však pravidelně odcházel na hostování. Tak postupně hrál za Livorno, Juventus, Parmu a Cesenu, až poprvé zamířil do Lazia. To si následně Candrevu vypůjčilo od Bianconeri ještě jednou, tentokráte na celou sezónu.

Před rokem pak římské mužstvo získalo polovinu hráčských práv na ofenzivního středopolaře, načež Candreva zažil doposud asi svoji nejlepší sezónu, když ve 37 ligových zápasech zaznamenal úctyhodných třináct přesných zásahů. Tím jen zvýšil zájem ostatních celků.

Sám italský reprezentant se však rozhodl zůstat v Laziu, které tak odkoupilo i druhou polovinu hráčských práv a nyní s Candrevou prodloužilo smlouvu. "Jsem moc rád, že jsem prodloužil smlouvu s Laziem. Jsem tu šťastný," prohlásil Candreva po podpisu vylepšeného kontraktu. "Děkuji prezidentovi, že dodržel své slovo, i když tam byl zájem ostatních klubů," dodal.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co na to Pippo123?

Reagovat
Pipo123

Ruka horeeeeeeee

Reagovat
Rarášek

Je to Pipo stodvacettři, nebo Pipo jedna, dva, tři?

Reagovat
Pipo123

To je Inzaghi, 1 ofsajd, 2 ofsajd, 3 ofsajd atd

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

4 gol, 5 ofsajd, 6 ofsajd, 7 ofsajd, 8 gol

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

inzaghi je pippo se 2P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a? to se bude dělat jako článek o každém kdo prodlouží smlouvu? expreska

Reagovat
lnterista

ty taky zijes jenom z takovych picovin co?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj

Reagovat
lnterista

a kde to vubec hledas?

Reagovat
Alberto Aquilani

toto mám odtialto https://www.facebook.com/ipotesidigomblotto?fref=ts ak vieš aspon trochu taliansky je to fakt sranda, aj ked možno ti to ako nefanúškovi AS nebude moc hovoriť, ale robia si tu srandu z Lazialov, ktorí píšu drísty na fórach, najlepší príklad z čoho : https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10411240_1494258357489228_2612773465473034559_n.jpg?oh=cc36ad37f3ddbd8d17ca8ffc47794115&oe=5484765E

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
Pipo123

U Bigliu hrozí absencia až na 2 mesiace ešte zajtra podsúpit ďalšie vyšetrenia, tak snad to bude menej

Reagovat
Svatej

Hm, ve Fifě totální král. Mohl by skočit do PL, aby se mi víc hodil do souhry týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože tam je těch krajních záložníků málo. Naopak ještě že aspon on je v té Italii. Skládat Serii A je rok od roku horší, krajní obránci téměř nulový. Dřív tam byl aspon Abate, ted s 74 může tak umývat záchody.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je v článku zase "tentokráte"..už mi to chybělo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele